Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:No fasia super te rzeczy a ten lezaczek to jakiej firmy i do ilu kilogramow????
no wlasnie ile za to zaplaciclas??????????kiedys dawalas linka chyba do tej aukcji ale jakos nie obejzalam chyba bo z tel czytalam a póżniej nie mogłam znaleść...
Leżaczek jest z firmy MOTHERCARE ale nie wiem do ilu kg ... To jedyna rzecz do której nie mam instrukcji, bo do reszty jest
749zł z przesyłką z angliiiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKosz mojżesza super sprawa, rozważałam nawet, ale niestety u mnie też mało miejsca i nie mam gdzie ukolować przewijaka i musi być łóżeczko na którym będzie przewijak...
Mąż chce nadal ten kosz kupic - nie rozumie, że to wydatek dla nas podwójny, bo mały by tam leżał góra 3 miesiące i łóżeczko trzeba będzie i tak kupić..
Co nie zmienia faktu że Kosz to super rozwiązanie)
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Krysti co tam dzis nakupowalas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 21:25
Fasia, Rudzia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Amy no nam kosz trochę życie ratuje, bo z łóżeczkiem byłby mega problem w tym pokoju gdzie jesteśmy .. A tak to z 3-4 miesiące Julek sobie pośpi w koszu, no a jak juz zajdzie potrzeba, że remont sie będzie przedłużać to wtedy zlożymy regał z książkami i będzie miejsce na łóżeczko
Póki co kosz to dla nas zbawienie
Nie mogę się doczekać urządzania pokoju JulkowegoAmy, Rudzia, Krysti, Hela85, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Amy no nam kosz trochę życie ratuje, bo z łóżeczkiem byłby mega problem w tym pokoju gdzie jesteśmy .. A tak to z 3-4 miesiące Julek sobie pośpi w koszu, no a jak juz zajdzie potrzeba, że remont sie będzie przedłużać to wtedy zlożymy regał z książkami i będzie miejsce na łóżeczko
Póki co kosz to dla nas zbawienie
Nie mogę się doczekać urządzania pokoju Julkowego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co mam dola takiego bo karnisz nie przykrecony w sypialni nowy stoi ,łóżko tez nie przeniesione do sypialni bo trza odkręcać wszystko mam na kupie ,jutro trza coś działać bo zwariuje psychika mi siądzie juz siadła przez ten remont całej chaty nic nie moge po układać na miejsce bo wszystko stoi gdzie indziej Oh jej ,ignasiowi juz bym kupowała a tu nawet nie ma gdzie dać te rzeczy bo jest kosmos jeju co chwile coś moj uczy sie doprawka w piątek ma egzamin 5 raz i juz kurwicy dostaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 21:37
-
nick nieaktualny
-
Amy matko jakie zachcianki !!
Cieszę się, ze Ci humor poprawiłamw sumie to sama sobie też
nie sądziłam, że tyle radości mi ta paczka sprawi
coraz bardziej dociera do mnie, ze będę mieć DZIECKO
takiego małego płaczącego i smiejącego się człowieczka
Amy, Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Amy matko jakie zachcianki !!
Cieszę się, ze Ci humor poprawiłamw sumie to sama sobie też
nie sądziłam, że tyle radości mi ta paczka sprawi
coraz bardziej dociera do mnie, ze będę mieć DZIECKO
takiego małego płaczącego i smiejącego się człowieczka
do mnie dotrze pewnie dopiero po nowym roku jak łóżeczko stanie w pokojuciuszki mi jakoś nic nie dają... a moja teściowa mówi że przez te ubranka już czuć niemowlaka w pokoju. W dupie czuć
ja nic nie czuję
-
Amy wrote:do mnie dotrze pewnie dopiero po nowym roku jak łóżeczko stanie w pokoju
ciuszki mi jakoś nic nie dają... a moja teściowa mówi że przez te ubranka już czuć niemowlaka w pokoju. W dupie czuć
ja nic nie czuję
Może i w dupie, kto to wieJa może jak wypiorę te ciuszki to coś zacznie być czuć, póki co leżą schowane w szufladach. Może jutro się za nie wezmę, chociażby za policzenie.
Do mnie właśnie dziś dotarło - jak te wszystkie rzeczy zobaczyłam, patrząc na ciuszki też nie łapałam do końca że to o moje dziecko chodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny