X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia należało Ci się wreszcie trochę uśmiechu i radości, cieszę się razem z Tobą:)warto było zaryzykować.

Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    No fasia super te rzeczy a ten lezaczek to jakiej firmy i do ilu kilogramow????
    no wlasnie ile za to zaplaciclas??????????kiedys dawalas linka chyba do tej aukcji ale jakos nie obejzalam chyba bo z tel czytalam a póżniej nie mogłam znaleść...

Leżaczek jest z firmy MOTHERCARE ale nie wiem do ilu kg ... To jedyna rzecz do której nie mam instrukcji, bo do reszty jest :)

749zł z przesyłką z anglii :)

iwonka1077 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kosz mojżesza super sprawa, rozważałam nawet, ale niestety u mnie też mało miejsca i nie mam gdzie ukolować przewijaka i musi być łóżeczko na którym będzie przewijak...
    Mąż chce nadal ten kosz kupic - nie rozumie, że to wydatek dla nas podwójny, bo mały by tam leżał góra 3 miesiące i łóżeczko trzeba będzie i tak kupić..
    Co nie zmienia faktu że Kosz to super rozwiązanie :))

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia super rzeczy piękne :)

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Krysti co tam dzis nakupowalas? :)
    Do domu kupiłam poduchy na sofe i takie tam duperele ,dywan jeszcze musze kupic no urządzać się trza ,święta idą nie bede ciągle e tym remoncie Boże dobrze ze to się skończyło ten kurz masakra wszystko trza było myć .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 21:25

Fasia, Rudzia, Hela85 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy no nam kosz trochę życie ratuje, bo z łóżeczkiem byłby mega problem w tym pokoju gdzie jesteśmy .. A tak to z 3-4 miesiące Julek sobie pośpi w koszu, no a jak juz zajdzie potrzeba, że remont sie będzie przedłużać to wtedy zlożymy regał z książkami i będzie miejsce na łóżeczko :D Póki co kosz to dla nas zbawienie :D

Nie mogę się doczekać urządzania pokoju Julkowego :D

Amy, Rudzia, Krysti, Hela85, Ulka84 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie na samą myśl urządzania mieszkania krew zalewa :P dobrze, że to po nowym roku, wtedy może nabiorę więcej energii i chęci :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia przymierzalam ten kombinezon polarowy haha jak księżycowa noc wyglądałam masakra :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 21:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy no nam kosz trochę życie ratuje, bo z łóżeczkiem byłby mega problem w tym pokoju gdzie jesteśmy .. A tak to z 3-4 miesiące Julek sobie pośpi w koszu, no a jak juz zajdzie potrzeba, że remont sie będzie przedłużać to wtedy zlożymy regał z książkami i będzie miejsce na łóżeczko :D Póki co kosz to dla nas zbawienie :D

Nie mogę się doczekać urządzania pokoju Julkowego :D
    Ja tez bym chciała małemu pokoik juz robic ale na przyszły rok w wakacje dopiero bo jak to mieszkanie wynajmiemy to my na dom się z ogrodem przenosimy ,to mieszkanie małe mamy tu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BOŻE jak mi się chce ogórkowej z ryżem!!!!

Fasia poprawiłaś mi humor swoją radością :))

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I gołąbków z sosem grzybowym!!! :P

ewentualnie barszcz z uszkami :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 21:33

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mam dola takiego bo karnisz nie przykrecony w sypialni nowy stoi ,łóżko tez nie przeniesione do sypialni bo trza odkręcać wszystko mam na kupie ,jutro trza coś działać bo zwariuje psychika mi siądzie juz siadła przez ten remont całej chaty nic nie moge po układać na miejsce bo wszystko stoi gdzie indziej Oh jej ,ignasiowi juz bym kupowała a tu nawet nie ma gdzie dać te rzeczy bo jest kosmos jeju co chwile coś moj uczy sie doprawka w piątek ma egzamin 5 raz i juz kurwicy dostaje :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 21:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro gąłabki zrobie jezu dawno nie jadłam :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy matko jakie zachcianki !! :D

Cieszę się, ze Ci humor poprawiłam :D w sumie to sama sobie też :D nie sądziłam, że tyle radości mi ta paczka sprawi :) coraz bardziej dociera do mnie, ze będę mieć DZIECKO :D :D :D takiego małego płaczącego i smiejącego się człowieczka :D

Amy, Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy matko jakie zachcianki !! :D

Cieszę się, ze Ci humor poprawiłam :D w sumie to sama sobie też :D nie sądziłam, że tyle radości mi ta paczka sprawi :) coraz bardziej dociera do mnie, ze będę mieć DZIECKO :D :D :D takiego małego płaczącego i smiejącego się człowieczka :D

do mnie dotrze pewnie dopiero po nowym roku jak łóżeczko stanie w pokoju :P ciuszki mi jakoś nic nie dają... a moja teściowa mówi że przez te ubranka już czuć niemowlaka w pokoju. W dupie czuć :P ja nic nie czuję :P

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    do mnie dotrze pewnie dopiero po nowym roku jak łóżeczko stanie w pokoju :P ciuszki mi jakoś nic nie dają... a moja teściowa mówi że przez te ubranka już czuć niemowlaka w pokoju. W dupie czuć :P ja nic nie czuję :P

Może i w dupie, kto to wie :P Ja może jak wypiorę te ciuszki to coś zacznie być czuć, póki co leżą schowane w szufladach. Może jutro się za nie wezmę, chociażby za policzenie.

Do mnie właśnie dziś dotarło - jak te wszystkie rzeczy zobaczyłam, patrząc na ciuszki też nie łapałam do końca że to o moje dziecko chodzi :D

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe moje ciuchy są właśnie jeszcze nie wyprane a moja teściowa mówi że czuć niemowlaka. Chyba jej się wspomnienia włączyły :P

Napajaj się tą chwilą póki cisza w domu :D później już będzie jeden wyk :P

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę coś zjeść, bo mąż znów mi wypomni że Olka głodzę

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my nóżki drewniane wkrecamy do Sofy i fotela :)

‹‹ 1273 1274 1275 1276 1277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ