Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc! Hwesta i Angela trzymajcie sie dziewczyny :*
Krysti ja rozumiem Twoj wczorajszy zal, my teraz robimy dwa przedpokoje i jest jeden syf
a ja praktycznie sama z corka do wieczora, dzisiaj mama przyjedzie to troche pomoze a i remont robi tata wiec tez troche ogarnia na koniec dnia, ale na swieta bedzie pieknie
sofa wygodna??
Krysti lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:a te dresy z tym niebieskim łepkiem - właśnie na nie polowałam, ale u mnie nie były przecenione na metce tylko za 45 zł były i wisiały na drążku z napisem przecena 50% ale jak poszłam sprawdzić w czytniku to nie były przecenione - co za wieś!
wieśniaro
bo na czytniku Ci nie pokarze ceny po obniżce:D dopiero w kasie babka odlicza:D
ja tak robiłam z moimi ostatnimi zakupami
na czytniku tyle co na metce a na paragonie odliczone już
)))
adk_1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz więcej nie chcem zadnych remontów masakra ,my i tak to mieszkanie musieli zrobic od podstaw sciany sufity oswietlenie kuchnia cala tez wszystko ,to mieszkanie bedziemy wynajmować a maly podrosnie to juz pod koniec wakacji się przepriwadzamy na większe dom z ogrodem :)chic tyle pocieszenia ,sama wynosze farby rzeczy wypierdzielam nie porrzebne bobten co robil nam remint to taki syf zostawił jeny nawet frajer karnisza nie przykrecił mi di sypialni ci za kutas musi moj teraz robic to co nie skonczone .Mnie brak sily juz .Lali wrote:Czesc! Hwesta i Angela trzymajcie sie dziewczyny :*
Krysti ja rozumiem Twoj wczorajszy zal, my teraz robimy dwa przedpokoje i jest jeden syf
a ja praktycznie sama z corka do wieczora, dzisiaj mama przyjedzie to troche pomoze a i remont robi tata wiec tez troche ogarnia na koniec dnia, ale na swieta bedzie pieknie
sofa wygodna??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 08:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Na obchodzie zapytam o te czopki,powiem Wam,ze doprosic się tu o coś to masakra... wszystko z łaska wielka... ja chcę do domu, dziś już lepiej się czuje, ale ani mocz nie zlecony ani nic.zenada
Hwesta a gdzie lezysz ?
Krysti - spokojnie, nie denerwuj się.
Krysti lubi tę wiadomość
-
dobra doczytałam:)
ANGELA trzymaj się tam w tym szpitalu!!!
FASIURA superowskie rzeczy:D i fajnie że Ci się humorek poprawił
cieszę się razem z Tobą
AMY noo odnośnie tych rzeczy to tak jak mówię
to nie zależy od sklepu:) szkoda że nie podeszłaś do kasy:)
u mnie na metce była druga metka niby przeceniona i ta się na skanerze też wyświetliła a potem jeszcze w kasie mi odjęła te 30%
a na drugiej paczce była pierwotna cena bez obniżki i ta była na skanerze a przy kasie odliczyło znów 30%
dziewczyny widzę że remonty pełną parą
u mnie też niebawem się szykuje ten przedpokój:)
mam pytanie do tych co mają w przedpokoju płytki, jaki kolor najlepiej wybrać?? ściany będę mieć jasny popiel:)
myślałam o jasnych ale czy to nie zbyt bedzie brudzące?
RUDZIA tak!!! młoda możliwe że w trakcie kąpieli aktywniejsza:D
pamiętam Majkę
ja uwielbiałam gorącą kąpiel, lałam tyle wody żeby brzuch był na powierzchni a młoda tak szalała że hej:D teraz mam prysznic więc jedynie się katuję wrzątkiem po plecach:D no uwielbiam no.....
Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie podłączyłam w pracy głośniki do kompa i odpaliłam sobie radio zet na święta
A co, grudzień już! Jak ja uwielbiam świąteczne piosenki. Gorzej, że one zawsze doprowadzały mnie do łez a w ciąży nie jest w stanie żadnej nawet zanucić bo już klucha w gardle. Gdzie mój cynizm i zimne serce? Tęsknię za nimi!
Po ciąży to przejdzie? Błagam powiedzcie, że tak!
CzaryMary, Krysti, Robotka1, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajlepiej kolor plytek albo pod szarosci .Robotka1 wrote:dobra doczytałam:)
ANGELA trzymaj się tam w tym szpitalu!!!
FASIURA superowskie rzeczy:D i fajnie że Ci się humorek poprawił
cieszę się razem z Tobą
AMY noo odnośnie tych rzeczy to tak jak mówię
to nie zależy od sklepu:) szkoda że nie podeszłaś do kasy:)
u mnie na metce była druga metka niby przeceniona i ta się na skanerze też wyświetliła a potem jeszcze w kasie mi odjęła te 30%
a na drugiej paczce była pierwotna cena bez obniżki i ta była na skanerze a przy kasie odliczyło znów 30%
dziewczyny widzę że remonty pełną parą
u mnie też niebawem się szykuje ten przedpokój:)
mam pytanie do tych co mają w przedpokoju płytki, jaki kolor najlepiej wybrać?? ściany będę mieć jasny popiel:)
myślałam o jasnych ale czy to nie zbyt bedzie brudzące?
RUDZIA tak!!! młoda możliwe że w trakcie kąpieli aktywniejsza:D
pamiętam Majkę
ja uwielbiałam gorącą kąpiel, lałam tyle wody żeby brzuch był na powierzchni a młoda tak szalała że hej:D teraz mam prysznic więc jedynie się katuję wrzątkiem po plecach:D no uwielbiam no.....
jasnie capucino ten styl nic ciemnego .
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary ja myślę, że trzeba zainterweniowac,maz dostał nazwisko lekarza od mojego gina prowadzącego i musi chyba pójść do niego i pogadać żeby miał baczenie na mnie,bo inaczej to w dupie mają. Jak nie posmarujesz,to nic nie ugrasz chyba. Koszmar. I co,pewnie będą mnie tu chcieli zostawić na weekend,i po co? Żeby antybiotyk podawać?
-
nick nieaktualnyHahna no co Ty. Mnie to nigdy nie wzruszalo:-) ale dobry pomysl. Zaraz wlacze młodemu. ( wkladam mała sluchaweczke do pępkaadk_1989 wrote:A ja sobie podłączyłam w pracy głośniki do kompa i odpaliłam sobie radio zet na święta
A co, grudzień już! Jak ja uwielbiam świąteczne piosenki. Gorzej, że one zawsze doprowadzały mnie do łez a w ciąży nie jest w stanie żadnej nawet zanucić bo już klucha w gardle. Gdzie mój cynizm i zimne serce? Tęsknię za nimi!
Po ciąży to przejdzie? Błagam powiedzcie, że tak!
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:CzaryMary ja myślę, że trzeba zainterweniowac,maz dostał nazwisko lekarza od mojego gina prowadzącego i musi chyba pójść do niego i pogadać żeby miał baczenie na mnie,bo inaczej to w dupie mają. Jak nie posmarujesz,to nic nie ugrasz chyba. Koszmar. I co,pewnie będą mnie tu chcieli zostawić na weekend,i po co? Żeby antybiotyk podawać?
Jeśli jest taka możliwość to koniecznie niech maz idzie. Kurcze, mam nadzieje ze n weekend Cie wypuszcza bo taki pobyt na psychikę źle działa.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH