Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc! Hwesta i Angela trzymajcie sie dziewczyny :*
Krysti ja rozumiem Twoj wczorajszy zal, my teraz robimy dwa przedpokoje i jest jeden syfa ja praktycznie sama z corka do wieczora, dzisiaj mama przyjedzie to troche pomoze a i remont robi tata wiec tez troche ogarnia na koniec dnia, ale na swieta bedzie pieknie
sofa wygodna??
Krysti lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:a te dresy z tym niebieskim łepkiem - właśnie na nie polowałam, ale u mnie nie były przecenione na metce tylko za 45 zł były i wisiały na drążku z napisem przecena 50% ale jak poszłam sprawdzić w czytniku to nie były przecenione - co za wieś!
wieśniarobo na czytniku Ci nie pokarze ceny po obniżce:D dopiero w kasie babka odlicza:D
ja tak robiłam z moimi ostatnimi zakupami
na czytniku tyle co na metce a na paragonie odliczone już)))
adk_1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Czesc! Hwesta i Angela trzymajcie sie dziewczyny :*
Krysti ja rozumiem Twoj wczorajszy zal, my teraz robimy dwa przedpokoje i jest jeden syfa ja praktycznie sama z corka do wieczora, dzisiaj mama przyjedzie to troche pomoze a i remont robi tata wiec tez troche ogarnia na koniec dnia, ale na swieta bedzie pieknie
sofa wygodna??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 08:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Na obchodzie zapytam o te czopki,powiem Wam,ze doprosic się tu o coś to masakra... wszystko z łaska wielka... ja chcę do domu, dziś już lepiej się czuje, ale ani mocz nie zlecony ani nic.zenada
Hwesta a gdzie lezysz ?
Krysti - spokojnie, nie denerwuj się.Krysti lubi tę wiadomość
-
dobra doczytałam:)
ANGELA trzymaj się tam w tym szpitalu!!!
FASIURA superowskie rzeczy:D i fajnie że Ci się humorek poprawiłcieszę się razem z Tobą
AMY noo odnośnie tych rzeczy to tak jak mówięto nie zależy od sklepu:) szkoda że nie podeszłaś do kasy:)
u mnie na metce była druga metka niby przeceniona i ta się na skanerze też wyświetliła a potem jeszcze w kasie mi odjęła te 30%
a na drugiej paczce była pierwotna cena bez obniżki i ta była na skanerze a przy kasie odliczyło znów 30%
dziewczyny widzę że remonty pełną parąu mnie też niebawem się szykuje ten przedpokój:)
mam pytanie do tych co mają w przedpokoju płytki, jaki kolor najlepiej wybrać?? ściany będę mieć jasny popiel:)
myślałam o jasnych ale czy to nie zbyt bedzie brudzące?
RUDZIA tak!!! młoda możliwe że w trakcie kąpieli aktywniejsza:D
pamiętam Majkęja uwielbiałam gorącą kąpiel, lałam tyle wody żeby brzuch był na powierzchni a młoda tak szalała że hej:D teraz mam prysznic więc jedynie się katuję wrzątkiem po plecach:D no uwielbiam no.....
Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie podłączyłam w pracy głośniki do kompa i odpaliłam sobie radio zet na święta
A co, grudzień już! Jak ja uwielbiam świąteczne piosenki. Gorzej, że one zawsze doprowadzały mnie do łez a w ciąży nie jest w stanie żadnej nawet zanucić bo już klucha w gardle. Gdzie mój cynizm i zimne serce? Tęsknię za nimi!
Po ciąży to przejdzie? Błagam powiedzcie, że tak!
CzaryMary, Krysti, Robotka1, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:dobra doczytałam:)
ANGELA trzymaj się tam w tym szpitalu!!!
FASIURA superowskie rzeczy:D i fajnie że Ci się humorek poprawiłcieszę się razem z Tobą
AMY noo odnośnie tych rzeczy to tak jak mówięto nie zależy od sklepu:) szkoda że nie podeszłaś do kasy:)
u mnie na metce była druga metka niby przeceniona i ta się na skanerze też wyświetliła a potem jeszcze w kasie mi odjęła te 30%
a na drugiej paczce była pierwotna cena bez obniżki i ta była na skanerze a przy kasie odliczyło znów 30%
dziewczyny widzę że remonty pełną parąu mnie też niebawem się szykuje ten przedpokój:)
mam pytanie do tych co mają w przedpokoju płytki, jaki kolor najlepiej wybrać?? ściany będę mieć jasny popiel:)
myślałam o jasnych ale czy to nie zbyt bedzie brudzące?
RUDZIA tak!!! młoda możliwe że w trakcie kąpieli aktywniejsza:D
pamiętam Majkęja uwielbiałam gorącą kąpiel, lałam tyle wody żeby brzuch był na powierzchni a młoda tak szalała że hej:D teraz mam prysznic więc jedynie się katuję wrzątkiem po plecach:D no uwielbiam no.....
jasnie capucino ten styl nic ciemnego .
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary ja myślę, że trzeba zainterweniowac,maz dostał nazwisko lekarza od mojego gina prowadzącego i musi chyba pójść do niego i pogadać żeby miał baczenie na mnie,bo inaczej to w dupie mają. Jak nie posmarujesz,to nic nie ugrasz chyba. Koszmar. I co,pewnie będą mnie tu chcieli zostawić na weekend,i po co? Żeby antybiotyk podawać?
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:A ja sobie podłączyłam w pracy głośniki do kompa i odpaliłam sobie radio zet na święta
A co, grudzień już! Jak ja uwielbiam świąteczne piosenki. Gorzej, że one zawsze doprowadzały mnie do łez a w ciąży nie jest w stanie żadnej nawet zanucić bo już klucha w gardle. Gdzie mój cynizm i zimne serce? Tęsknię za nimi!
Po ciąży to przejdzie? Błagam powiedzcie, że tak!
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:CzaryMary ja myślę, że trzeba zainterweniowac,maz dostał nazwisko lekarza od mojego gina prowadzącego i musi chyba pójść do niego i pogadać żeby miał baczenie na mnie,bo inaczej to w dupie mają. Jak nie posmarujesz,to nic nie ugrasz chyba. Koszmar. I co,pewnie będą mnie tu chcieli zostawić na weekend,i po co? Żeby antybiotyk podawać?
Jeśli jest taka możliwość to koniecznie niech maz idzie. Kurcze, mam nadzieje ze n weekend Cie wypuszcza bo taki pobyt na psychikę źle działa.