X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc! Hwesta i Angela trzymajcie sie dziewczyny :*

Krysti ja rozumiem Twoj wczorajszy zal, my teraz robimy dwa przedpokoje i jest jeden syf :) a ja praktycznie sama z corka do wieczora, dzisiaj mama przyjedzie to troche pomoze a i remont robi tata wiec tez troche ogarnia na koniec dnia, ale na swieta bedzie pieknie :) sofa wygodna??

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czas leci!!! Teraz patrze a u mnie dwojka z przodu w koncu!!!! Aaaaaa :)

Amy, adk_1989, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    a te dresy z tym niebieskim łepkiem - właśnie na nie polowałam, ale u mnie nie były przecenione na metce tylko za 45 zł były i wisiały na drążku z napisem przecena 50% ale jak poszłam sprawdzić w czytniku to nie były przecenione - co za wieś!

wieśniaro :D bo na czytniku Ci nie pokarze ceny po obniżce:D dopiero w kasie babka odlicza:D
    ja tak robiłam z moimi ostatnimi zakupami :P
    na czytniku tyle co na metce a na paragonie odliczone już :))))

adk_1989 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Jak czas leci!!! Teraz patrze a u mnie dwojka z przodu w koncu!!!! Aaaaaa :)

u mnie też dwójeczka z przodu się pojawiła dzisiaj :D Połowa za nami!

Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    u mnie też dwójeczka z przodu się pojawiła dzisiaj :D Połowa za nami!
    Gratuluje :) !!

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Czesc! Hwesta i Angela trzymajcie sie dziewczyny :*

Krysti ja rozumiem Twoj wczorajszy zal, my teraz robimy dwa przedpokoje i jest jeden syf :) a ja praktycznie sama z corka do wieczora, dzisiaj mama przyjedzie to troche pomoze a i remont robi tata wiec tez troche ogarnia na koniec dnia, ale na swieta bedzie pieknie :) sofa wygodna??
    Ja juz więcej nie chcem zadnych remontów masakra ,my i tak to mieszkanie musieli zrobic od podstaw sciany sufity oswietlenie kuchnia cala tez wszystko ,to mieszkanie bedziemy wynajmować a maly podrosnie to juz pod koniec wakacji się przepriwadzamy na większe dom z ogrodem :)chic tyle pocieszenia ,sama wynosze farby rzeczy wypierdzielam nie porrzebne bobten co robil nam remint to taki syf zostawił jeny nawet frajer karnisza nie przykrecił mi di sypialni ci za kutas musi moj teraz robic to co nie skonczone .Mnie brak sily juz .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 08:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 22 tydzień :) leci czas :)

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na obchodzie zapytam o te czopki,powiem Wam,ze doprosic się tu o coś to masakra... wszystko z łaska wielka... ja chcę do domu, dziś już lepiej się czuje, ale ani mocz nie zlecony ani nic.zenada

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Na obchodzie zapytam o te czopki,powiem Wam,ze doprosic się tu o coś to masakra... wszystko z łaska wielka... ja chcę do domu, dziś już lepiej się czuje, ale ani mocz nie zlecony ani nic.zenada

Hwesta a gdzie lezysz ?

Krysti - spokojnie, nie denerwuj się.

Krysti lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra doczytałam:)

ANGELA trzymaj się tam w tym szpitalu!!!

FASIURA superowskie rzeczy:D i fajnie że Ci się humorek poprawił:) cieszę się razem z Tobą:)

AMY noo odnośnie tych rzeczy to tak jak mówię:) to nie zależy od sklepu:) szkoda że nie podeszłaś do kasy:)
    u mnie na metce była druga metka niby przeceniona i ta się na skanerze też wyświetliła a potem jeszcze w kasie mi odjęła te 30%:)
    a na drugiej paczce była pierwotna cena bez obniżki i ta była na skanerze a przy kasie odliczyło znów 30%:)

dziewczyny widzę że remonty pełną parą:) u mnie też niebawem się szykuje ten przedpokój:)
    mam pytanie do tych co mają w przedpokoju płytki, jaki kolor najlepiej wybrać?? ściany będę mieć jasny popiel:)
    myślałam o jasnych ale czy to nie zbyt bedzie brudzące?

RUDZIA tak!!! młoda możliwe że w trakcie kąpieli aktywniejsza:D
    pamiętam Majkę:) ja uwielbiałam gorącą kąpiel, lałam tyle wody żeby brzuch był na powierzchni a młoda tak szalała że hej:D teraz mam prysznic więc jedynie się katuję wrzątkiem po plecach:D no uwielbiam no.....

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary na patologii ciazy na Inflanckiej. Wczoraj np wieczornego obchodu nie bylo,poranny wczoraj jakoś po 11...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    CzaryMary na patologii ciazy na Inflanckiej. Wczoraj np wieczornego obchodu nie bylo,poranny wczoraj jakoś po 11...

Kurcze, to marna opieka. Późno ten obchod. Mam nadzieje ze niedługo Cie wypuszcza.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie o wszystko trzeba się prosic,jak mi wczoraj podlaczyla kroplowke,to zasnelam z nią i obudziłam się jakoś po 1 i dzwonilam po nia,bo nawet nie przyszła od 22 odłączyć

• adk_1989 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie podłączyłam w pracy głośniki do kompa i odpaliłam sobie radio zet na święta :D A co, grudzień już! Jak ja uwielbiam świąteczne piosenki. Gorzej, że one zawsze doprowadzały mnie do łez a w ciąży nie jest w stanie żadnej nawet zanucić bo już klucha w gardle. Gdzie mój cynizm i zimne serce? Tęsknię za nimi! :P Po ciąży to przejdzie? Błagam powiedzcie, że tak!

CzaryMary, Krysti, Robotka1, Lali lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    dobra doczytałam:)

ANGELA trzymaj się tam w tym szpitalu!!!

FASIURA superowskie rzeczy:D i fajnie że Ci się humorek poprawił:) cieszę się razem z Tobą:)

AMY noo odnośnie tych rzeczy to tak jak mówię:) to nie zależy od sklepu:) szkoda że nie podeszłaś do kasy:)
    u mnie na metce była druga metka niby przeceniona i ta się na skanerze też wyświetliła a potem jeszcze w kasie mi odjęła te 30%:)
    a na drugiej paczce była pierwotna cena bez obniżki i ta była na skanerze a przy kasie odliczyło znów 30%:)

dziewczyny widzę że remonty pełną parą:) u mnie też niebawem się szykuje ten przedpokój:)
    mam pytanie do tych co mają w przedpokoju płytki, jaki kolor najlepiej wybrać?? ściany będę mieć jasny popiel:)
    myślałam o jasnych ale czy to nie zbyt bedzie brudzące?

RUDZIA tak!!! młoda możliwe że w trakcie kąpieli aktywniejsza:D
    pamiętam Majkę:) ja uwielbiałam gorącą kąpiel, lałam tyle wody żeby brzuch był na powierzchni a młoda tak szalała że hej:D teraz mam prysznic więc jedynie się katuję wrzątkiem po plecach:D no uwielbiam no.....
    Najlepiej kolor plytek albo pod szarosci .:) jasnie capucino ten styl nic ciemnego .

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary ja myślę, że trzeba zainterweniowac,maz dostał nazwisko lekarza od mojego gina prowadzącego i musi chyba pójść do niego i pogadać żeby miał baczenie na mnie,bo inaczej to w dupie mają. Jak nie posmarujesz,to nic nie ugrasz chyba. Koszmar. I co,pewnie będą mnie tu chcieli zostawić na weekend,i po co? Żeby antybiotyk podawać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    A ja sobie podłączyłam w pracy głośniki do kompa i odpaliłam sobie radio zet na święta :D A co, grudzień już! Jak ja uwielbiam świąteczne piosenki. Gorzej, że one zawsze doprowadzały mnie do łez a w ciąży nie jest w stanie żadnej nawet zanucić bo już klucha w gardle. Gdzie mój cynizm i zimne serce? Tęsknię za nimi! :P Po ciąży to przejdzie? Błagam powiedzcie, że tak!
    Hahna no co Ty. Mnie to nigdy nie wzruszalo:-) ale dobry pomysl. Zaraz wlacze młodemu. ( wkladam mała sluchaweczke do pępka :-) )

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obrus ide dzis kupic swiateczny i chusty z pierscieniami fajne :) ciekawe czy bedą jeszcze .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Hwesta a gdzie lezysz ?

Krysti - spokojnie, nie denerwuj się.
    Ta spokuj najwazniejszy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    CzaryMary ja myślę, że trzeba zainterweniowac,maz dostał nazwisko lekarza od mojego gina prowadzącego i musi chyba pójść do niego i pogadać żeby miał baczenie na mnie,bo inaczej to w dupie mają. Jak nie posmarujesz,to nic nie ugrasz chyba. Koszmar. I co,pewnie będą mnie tu chcieli zostawić na weekend,i po co? Żeby antybiotyk podawać?

Jeśli jest taka możliwość to koniecznie niech maz idzie. Kurcze, mam nadzieje ze n weekend Cie wypuszcza bo taki pobyt na psychikę źle działa.

‹‹ 1275 1276 1277 1278 1279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ