Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:CzaryMary ja myślę, że trzeba zainterweniowac,maz dostał nazwisko lekarza od mojego gina prowadzącego i musi chyba pójść do niego i pogadać żeby miał baczenie na mnie,bo inaczej to w dupie mają. Jak nie posmarujesz,to nic nie ugrasz chyba. Koszmar. I co,pewnie będą mnie tu chcieli zostawić na weekend,i po co? Żeby antybiotyk podawać?
ja to samo mialam kiedys jak na chilurgi lezalam ,lataly kolo mnie jak zegareczki posciel zmienily wszystko a co
moj wojek jest Chilurgiem dziecięcym dobrze znanym u mnie tam a moja mama kochana tak podsmarowała tam ze one lataly mowię mamie ze co one tak co chwile są a mama ja juz sprawe zalatwila opieke masz dobrą blacha ciasta pare groszy i wójo lekarz luzik:D
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Dzień dobry ja już po wizycie z Kają u lekarza spottoweg po wpis do książeczki. Byłam w aptece i kupilam magnez z B6. Pytałam o asmag ale już kolejna powiedziała mi że ten jest przebadany dla kobiet w ciąży a asmag i aspargin nie, więc dokupiłam magnez B6.
Odebralam wyniki moczu... Mam jakies bakterie tym razem
Zobaczymy co mój gin powoe, widzimy się dziś o 15.40.
Trzymajcie kciuki dziewczyny wcześniej o 12.20 też dziś usg połówkowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Krysti widzę, że dołek
Kochana Ty się nigdy tak nie denerwowałaś
hormonki grają!
Hwesta trzymaj się w tym szpitalu Kochana! Mam nadzieję że Cię wypuszczą na weekendusmiecham się nie chcem dola mieć
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Dzień dobry ja już po wizycie z Kają u lekarza spottoweg po wpis do książeczki. Byłam w aptece i kupilam magnez z B6. Pytałam o asmag ale już kolejna powiedziała mi że ten jest przebadany dla kobiet w ciąży a asmag i aspargin nie, więc dokupiłam magnez B6.
Odebralam wyniki moczu... Mam jakies bakterie tym razem
Zobaczymy co mój gin powoe, widzimy się dziś o 15.40.
Trzymajcie kciuki dziewczyny wcześniej o 12.20 też dziś usg połówkowe
Dobry tez jest maglek b6- jest zarejestrowany jako lek a nie suplement. Konsultowalam z ginem i mowi, ze ok. Mam brać 3 x dziennie.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a tutaj my i nasze ostatnie zdobycze:) w obwodzie mamy 99cm!!!
nasze malusie buteczki które wiszą mamie przy lampce nocnej obok łóżka:)
i bodziaki z długim i krótkim rękawem:) o ktorych ostatnio wspominałam:)
KAsiaK to z rana dużo rzeczy załatwiłaśsuper:)
a ta babka w aptece to na pewno nie jakaś stażystka:??
pierwsze się spotykam żeby ktoś nie polecał asmagu a kupuję go w różnych aptekach zazwyczaj pytając o sam magnez dla ciężarnych:)
o asparginie nie wiem ale asmag? hehe dziwne:)
Krysti dzięki, własnie tak myślałam że albo jakiś krem, albo popiel albo jasny beż
a są jakieś specjalne płytki do ogrzewania podłogowego czy kładzie się zwykłe?Krysti, hwesta, CzaryMary, KasiaKwiatek, misia83, olka30, Dajana28, Hela85, shimmer_lip, Amy, Rudzia, Fasia, Justinka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a tutaj my i nasze ostatnie zdobycze:) w obwodzie mamy 99cm!!!
nasze malusie buteczki które wiszą mamie przy lampce nocnej obok łóżka:)
i bodziaki z długim i krótkim rękawem:) o ktorych ostatnio wspominałam:)
KAsiaK to z rana dużo rzeczy załatwiłaśsuper:)
a ta babka w aptece to na pewno nie jakaś stażystka:??
pierwsze się spotykam żeby ktoś nie polecał asmagu a kupuję go w różnych aptekach zazwyczaj pytając o sam magnez dla ciężarnych:)
o asparginie nie wiem ale asmag? hehe dziwne:)
Krysti dzięki, własnie tak myślałam że albo jakiś krem, albo popiel albo jasny beż
a są jakieś specjalne płytki do ogrzewania podłogowego czy kładzie się zwykłe?Orka . Ale piekny kształt brzuszka masz:) ja podgrzewanych kafli nie mam ,ale są specialne siatki pod kafle co podgrzewają kafle fajne są tylko elektryk musi ci podlaczyc pierw tą siatke potem się na nią kkadzie kafle . Fajna sprawa od moich pizga mysle o dywaniku na przedpokuj i temperature mozesz regulować sobie :)a te buciki słodkie i ubranka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 09:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mam do was pytanie. Do tej pory robiłam badania tylko raz w 13 tygodniu. Krew i mocz. Chodzę do gina prywatnie i jakoś mi nie zleca żeby je powótrzyć a ja się zastanawiam czy to normalne. Za tydzień mam wizytę i pomyślałam, że sama z siebie zrobię krew i mocz ale nie wiem co powinnam zrobić. Możecie mi podpowiedzieć? Chodzi mi o takie podstawowe zbadanie swojej kondycji.
-
Krysti wrote:Robotka ale ci donice urosły
swędzą mnie strasznie, a smaruję 2x dziennie. drapię przy każdej okazji:)
siatki pod płytki? ciekawe czy to zamiast ogrzewania które już mam czy mimo to się dodaje takie siatki, muszę poczytać gdzieśKrysti lubi tę wiadomość