Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:CzaryMary ja myślę, że trzeba zainterweniowac,maz dostał nazwisko lekarza od mojego gina prowadzącego i musi chyba pójść do niego i pogadać żeby miał baczenie na mnie,bo inaczej to w dupie mają. Jak nie posmarujesz,to nic nie ugrasz chyba. Koszmar. I co,pewnie będą mnie tu chcieli zostawić na weekend,i po co? Żeby antybiotyk podawać?
Wkurza mnie takie podejście lekarzy, masakra...ale osobiście nie popieram dawania w łapę bo to jest przyzwyczajanie to brania...to jest i obowiązek za to biorą nie mała kasę!!
A tej pielęgniarce co ci nie odłączyła wenflonu od kroplówki chyba lep urwała, oj jak sie wkurzę to nie patrzę doktor czy papierz leci po łbach...
Trzymaj sie i nie daj sie kochana!!!CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny no kolejna w szpitalu oby ostatnia,powodzenia i szybko wracajcie do domków.
czary-mary no ladniutki brzuszek masz
Robotka ładny brzusio i ciuszki też ale jak mają być brzydkie dla dziewczynek:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 10:28
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:tylko na wynik czeka się trochę dłuzej
Powiem Wam, ze u mnie zajebiscie podziałała woda z cytryną. Wypijam dziennie 1,5 do 2 litrow wody z cytryną i ph moczu z 8 spadło do 5, bakterii nie ma, krwi juz nie ma i mdłości mi zmniejszaPolecam
Hela85, CzaryMary, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:wieśniaro
bo na czytniku Ci nie pokarze ceny po obniżce:D dopiero w kasie babka odlicza:D
ja tak robiłam z moimi ostatnimi zakupami
na czytniku tyle co na metce a na paragonie odliczone już)))
hahaha zabije następna!
mówiłam, że u mnie przecenione były już na kodach!! bo sprawdzałam wszystko co mialam w koszykuja kupowałam zanim się pojawiła przecena 30% na wszystko nawet na przeceniony towar = wtedy pewnie dopiero w kasie naliczało -30%
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:hahaha zabije następna!
mówiłam, że u mnie przecenione były już na kodach!! bo sprawdzałam wszystko co mialam w koszykuja kupowałam zanim się pojawiła przecena 30% na wszystko nawet na przeceniony towar = wtedy pewnie dopiero w kasie naliczało -30%
skoro kupowałaś wcześniej:)
a te rzeczy na chłopców były mega rzeczywiście:) aż zaczełam wtedy tam się rozpływać
a co do mojej chaty to chyba masz rację, zwolnila:) choć młodą już czuję po całym brzuchu:) teraz pewne wypełnia to co urosło do tego czasu:) i dobrze, choć znając życie to będę się kulała już za jakieś dwa miesiące i to ostro;)
wiecie że nie mogłam dziś spać przez tą moją dyrektorkę??? normalnie mi krew psuje to że chce abym została tydzień dłużej mimo że wiemy wszyscy że nikogo to nie zbawi a mi dojdą problemy bo kto mi wypłaci za ten tydzień pracy? bede sobie musiała w lutym przyjechać?
do tego przekładanie wizyt i umówionych lekarzy tuż po świętach, dla mnie to zajebisty problem, i doszłam do wniosku że nie zostaję. ale wiadomo wieczorem włancza się największe myślenie;/Amy, olka30 lubią tę wiadomość
-
Angela trzymaj się dzielnie!
Robotka, ja mam w przedpokoju kremowy gres polerowany i jestem zadowolonaW razie czego wystarczy mopem przejechac i lśni, bardzo fajne w utrzymaniu czystości a i fajnie się prezentują. O dziwo nie zostają też jakies smugi czego najbardziej się obawiałam.
CzaryMary fajny brzusio, kształtem bardzo podobny do mojego
Miłego dnia Laski, trzymajcie kciuki o 13;30, ciekawe co tam dottore powie ciekawego...Amy, CzaryMary, Robotka1, misia83, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka nie dziwię się, że nie mogłaś spać, mnie też by to męczyło. Ja bym nie przyszła po nowym roku. Firma nie padnie a Ciebie ktoś zastępować będzie więc sobie na pewno dadzą radę... poza tym jeszcze Ci za to nie zapłacą - PFFF :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 10:55
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Marysia urosłaś od ostatniego wrzucania zdjęć
) piękny ciążowy brzuszek
))
Robotka a twoja chata już nie rośnie!!!!!
"a ja rosnę i rosnę. Latem, w zimę, na wiosnę.... lalala "
Amy - super, że sobie poćwiczyliście
Robotka - tą babą to się nie przejmuj. Wiem, że wieczorem jest gonitwa średniomiłych myśli ale postaraj się zdystansować do tematu.Amy, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny"Weronika jeszcze w sobotę była panną młodą. W niedzielę już wdową. Jej mąż w noc poślubną, tuż po weselu, schodząc z sypialni po schodach, powiedział: Idę oglądać prezenty. Zszedł jednak niżej niż tylko do salonu. W piwnicy Weronika znalazła go wiszącego na pasku od weselnego garnituru."
oO
http://www.tvn24.pl/przyrzekl-i-ze-cie-nie-opuszcze-az-do-smierci-potem-popelnil-samobojstwo,492208,s.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 10:59
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Fasia wyspana nadaje ze SWOJEGO łóżka
Angela trzymam mocno kciuki! Wyobrażam sobie jaki to dla Ciebie stres! Będzie dobrze, bądź dzielna i odezwij się po wszystkim
Hwesta u mnie w szpitalu same pytaly codziennie jak z wyproznianiem i jak ktoś miał problem to dawały czopki.. spytaj o nie
CzaryMary piękny brzuszek!
A Ty Robotka rośniesz moja Droga tzn lokum dzidziolka))
Jadę zaraz po wypis, oby nic mnie drodze nie bolało..CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek!
Trzymam kciuki za wszystkie szpitalne kwietniówki.
Ja jestem na antybiotyku bo od wczoraj gorączkowałam dość konkretnie i dziś niestety nie obeszło się bez lekarza.
Piękne brzuszki macie CzaryMary i Robotka.
Wczoraj rozmawiałam z mężem i mu mówię, że należy mu się 14 dni urlopu ojcowskiego...a on mi na to, że weźmie tylko tydzień normalnego bo nie chce pracodawcy komplikować życia...Znajdźcie mi większego naiwniaka (mimo całej miłości, jaką go darzę). Przecież nie dość że mu normalny urlop poleci to nikt mu medalu za poświęcenie nie da. Jak tu przemówić chłopu do rozumu?CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość