Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudiaa wrote:Dziewczyny mam do sprzedania wozek 2w1. Gondola uzywana przez niecale 6 mc natomiast spacerowka nowa
Mam tez fotelik 0-13 kg (nowy kupiony w smyku-jezdzil w nim tylko moj synek) i lezaczek-bujaczek z melodyjkami, palakiem i funkcja wibracji. Moze ktoras jest zainteresowana?
-
nick nieaktualnypsotka - dobrze, że nie poszłaś.
Marta - masakra z tą wódką grrrr. nóż się w kieszeni otwiera
mimka - fajny sen Twojego męża. Może wyśni i urodzisz takiego wielkiego chłopa
Mojemu M. ostatnio śniły się nasze koty (mieszkające u moich rodziców) zamienione w wampiry !! ten to ma wyobraźnięWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 12:25
-
nick nieaktualny
-
Klaudiaa wrote:Dziewczyny mam do sprzedania wozek 2w1. Gondola uzywana przez niecale 6 mc natomiast spacerowka nowa
Mam tez fotelik 0-13 kg (nowy kupiony w smyku-jezdzil w nim tylko moj synek) i lezaczek-bujaczek z melodyjkami, palakiem i funkcja wibracji. Moze ktoras jest zainteresowana?
-
Dziewczyny czy orientujecie się może czy w fotelikach dla maluchów szelki/pasy są w tym samym miejscu? Chcę zamówić kocyk od Natalii ten taki do fotelika z wycięciami na pasy ale nie wiem czy mogę zamawiać w ciemno czy muszę mieć fotelik. Bo większe zakupy będę robić w styczniu/lutym i tak długo będę musiała czekać na cuda od Natalii
-
Fasia wrote:Dziewczyny jaki polecacie dezodorant? Bo używam takich jak przed ciąża ale podobno mogą być szkodliwe.. cos polecacie?
-
PsotkaKotka wrote:Pieczecie pierniczki na swieta?
Chcialam upiec ale nei mam sody, myslicie ze wyjda na samym proszku? TO znaczy teoretycznei w proszku jest wlasnie soda ale z nieznanych mi przyczyn w przepisach dodaje sie i proszek do pieczenia i sode. Po co?chociaż jeden słodycz którego nie lubię
-
shimmer_lip wrote:Dziewczyny czy orientujecie się może czy w fotelikach dla maluchów szelki/pasy są w tym samym miejscu? Chcę zamówić kocyk od Natalii ten taki do fotelika z wycięciami na pasy ale nie wiem czy mogę zamawiać w ciemno czy muszę mieć fotelik. Bo większe zakupy będę robić w styczniu/lutym i tak długo będę musiała czekać na cuda od Natalii
Moim zdaniem lepiej sie wstrzymaj bo moze byc tak samo jak mialam z wozkiem. Spiworek nie pasowal do rozstawu pasow we wozku i musialam kupic nowy...to zalezy tez od szerokosci fotelika. -
KASIAB wrote:Justinka, mi księgowa powiedziała, żebym wyrejestrowała się w styczniu z chorobowego w lutym zarejestrowała ponownie i zaczęła płacić składke wysoką jaką tam chce..chodzi o macierzynskie bo o l4 i tak mi nie chodziło.
i ona mi to mniej wiecej liczyła, np podstawe przyjme 3000zł to składkę płacic mam cos ok 1800zł i macierzynskiego dostane ok 3400zł. dobrze to zapamiętałam zgadza sie? bo to mi się nie zgadza z tym co napisałas powyzej, albo sie nie znam osiwec mnie:)))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziewczyny jaki polecacie dezodorant? Bo używam takich jak przed ciąża ale podobno mogą być szkodliwe.. cos polecacie?
CzaryMary lubi tę wiadomość