Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Dziewczyny mam do sprzedania wozek 2w1. Gondola uzywana przez niecale 6 mc natomiast spacerowka nowa :) Mam tez fotelik 0-13 kg (nowy kupiony w smyku-jezdzil w nim tylko moj synek) i lezaczek-bujaczek z melodyjkami, palakiem i funkcja wibracji. Moze ktoras jest zainteresowana?
    A czemu sprzedajesz?

relgh371djw8agni.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    A czemu sprzedajesz?

Z fotelika i bujaczka syn juz wyrosl. A wozek sprzedaje dlatego, ze kupilam mala spacerowke, ktora bez problemu wejdzie mi do samochodu bo mamy male auto :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psotka - dobrze, że nie poszłaś.

Marta - masakra z tą wódką grrrr. nóż się w kieszeni otwiera

mimka - fajny sen Twojego męża. Może wyśni i urodzisz takiego wielkiego chłopa :)
    Mojemu M. ostatnio śniły się nasze koty (mieszkające u moich rodziców) zamienione w wampiry !! ten to ma wyobraźnię :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 12:25

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:13

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Aha, już wszystko wiem :) To odnośnie odpowiedzi Angelii.

Czary, mam nadzieję jednak ze chłop pozostanie chłopem :)

taaak już edytowałam :) coś mi się ubzdurało i myślałam,że w brzusiu nosisz dziewczynkę :) Sorki :)

mimka84 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Dziewczyny mam do sprzedania wozek 2w1. Gondola uzywana przez niecale 6 mc natomiast spacerowka nowa :) Mam tez fotelik 0-13 kg (nowy kupiony w smyku-jezdzil w nim tylko moj synek) i lezaczek-bujaczek z melodyjkami, palakiem i funkcja wibracji. Moze ktoras jest zainteresowana?
    A jaki fotelik i za ile?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jaki wózek??

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaki polecacie dezodorant? Bo używam takich jak przed ciąża ale podobno mogą być szkodliwe.. cos polecacie?

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A jaki fotelik i za ile?

Fotelik firmy Cottonfield z wkladka dla noworodkow :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy orientujecie się może czy w fotelikach dla maluchów szelki/pasy są w tym samym miejscu? Chcę zamówić kocyk od Natalii ten taki do fotelika z wycięciami na pasy ale nie wiem czy mogę zamawiać w ciemno czy muszę mieć fotelik. Bo większe zakupy będę robić w styczniu/lutym i tak długo będę musiała czekać na cuda od Natalii :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieczecie pierniczki na swieta?

Chcialam upiec ale nei mam sody, myslicie ze wyjda na samym proszku? TO znaczy teoretycznei w proszku jest wlasnie soda ale z nieznanych mi przyczyn w przepisach dodaje sie i proszek do pieczenia i sode. Po co?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dziewczyny jaki polecacie dezodorant? Bo używam takich jak przed ciąża ale podobno mogą być szkodliwe.. cos polecacie?
    Ja używam zwykłych. Jeśli chodzi o naturalne to one nie działają tak dobrze i musiałabyś potestować co Tobie przypadnie do gustu. Są te kryształy (na mnie nie działają) i od siebie mogę polecić ziaja liść oliwki czy jakoś tak. Może nie chroni przez calutki dzień ale nie jest zły. Nie wiem jak latem bo testowałam go jesienią i ja nie mam dużego kłopotu z poceniem.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Pieczecie pierniczki na swieta?

Chcialam upiec ale nei mam sody, myslicie ze wyjda na samym proszku? TO znaczy teoretycznei w proszku jest wlasnie soda ale z nieznanych mi przyczyn w przepisach dodaje sie i proszek do pieczenia i sode. Po co?
    Nienawidzę pierniczków i wafelków :D chociaż jeden słodycz którego nie lubię :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ☺
    niestety zostałam bez Internetu od wczoraj wieczora

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Dziewczyny czy orientujecie się może czy w fotelikach dla maluchów szelki/pasy są w tym samym miejscu? Chcę zamówić kocyk od Natalii ten taki do fotelika z wycięciami na pasy ale nie wiem czy mogę zamawiać w ciemno czy muszę mieć fotelik. Bo większe zakupy będę robić w styczniu/lutym i tak długo będę musiała czekać na cuda od Natalii :(

Moim zdaniem lepiej sie wstrzymaj bo moze byc tak samo jak mialam z wozkiem. Spiworek nie pasowal do rozstawu pasow we wozku i musialam kupic nowy...to zalezy tez od szerokosci fotelika.

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pytanie z innej beczki - orientujecie sie jak się ma numerówka ubranek z Anglii do tej naszej? Bo oni mają newborn, up 1 month itp a u nas 62,68, a na oko jeszcze nie umiem kupowac nic :) nie mam wyobraźni ile takie dziecko może mieć długości :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    Justinka, mi księgowa powiedziała, żebym wyrejestrowała się w styczniu z chorobowego w lutym zarejestrowała ponownie i zaczęła płacić składke wysoką jaką tam chce..chodzi o macierzynskie bo o l4 i tak mi nie chodziło.
    i ona mi to mniej wiecej liczyła, np podstawe przyjme 3000zł to składkę płacic mam cos ok 1800zł i macierzynskiego dostane ok 3400zł. dobrze to zapamiętałam zgadza sie? bo to mi się nie zgadza z tym co napisałas powyzej, albo sie nie znam osiwec mnie:)))
    Coś nie bardzo te wyliczenia księgowej, albo faktycznie źle zapamiętałaś ☺ na pewno zasiłek wyjdzie mniejszy niż podstawa! i oblicza się tak jak pisałam wczesniej, więc przyjmując podstawę 3000 zł to zasiłek wyniesie ok 2122,73 zł

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    no i jaki wózek??

Moge wyslac zdj na meila :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    szkodliwe dla ciebie czy dziecka? :P to czegoś ty używała??? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    ja mam ałun kwiatowy i na mnie działa super, wystarcza mi na ponad rok a jak nawet się spocę to nic nie smrodkuje, nie toleruję i nie kumam blokerów bo przecież musimy toksyny jakoś usuwać, jak tego nie zrobimy to potem się tworzą cuda wianki raki itp., a ze zwykłych dezodorantów czy antyperspirantów to szukaj bez aluminium, nawet w rossmanie chyba coś jest

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 1280 1281 1282 1283 1284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ