Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka ja mam ciemne matowe plytki w przedpokoju( na szczescie tym malym) i jest tragedia wiecznie musze je myc bo wszystko widac, teraz wybralabym jasne i polerowane. A plytki na ogrzewanie podlogowe bralam normalne, z tego co wiem to jakis klej elastyczny chyba sie daje.
Brzuszki Wam rosna ladnie
Angel trzymam kciuki, odezwij sie pozniej jak bedziesz sie lepiej czuc :*
Jaga to dalej nie znasz plci ale uparciucha masz w brzuchu -
Cześć dziewczyny. Angela ja oczywiście też ściskam kciuki, trzymaj się kochana.
Fasia obejrzałam zakupy Twojego mężusia i muszę przyznać, że ma gust. Wyprawka z UK też genialna. Brzuchol piękny. Cieszę się, że u Ciebie już lepiej.
hwesta bądź dzielna i cierpliwa zrób to dla dzidzi. Wiem jak to jest z tą opieszałością w szpitalach jednak jestem zdecydowanie przeciwniczką smarowania. To ich zasrany obowiązek.
Pozdrawiam brzuchatki.Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:"Weronika jeszcze w sobotę była panną młodą. W niedzielę już wdową. Jej mąż w noc poślubną, tuż po weselu, schodząc z sypialni po schodach, powiedział: Idę oglądać prezenty. Zszedł jednak niżej niż tylko do salonu. W piwnicy Weronika znalazła go wiszącego na pasku od weselnego garnituru."
oO
http://www.tvn24.pl/przyrzekl-i-ze-cie-nie-opuszcze-az-do-smierci-potem-popelnil-samobojstwo,492208,s.html
o rany!! Współczuję kobiecie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Zdecydowalam, ze nie ide na ten pogrzeb. Mam wyrzuty sumienia, zwlaszcza, ze chyba wszyscy z grupy ida, ale doszlam do wniosku, ze zmarlemu to nie pomoze a nam moze zaszkodzic. Juz dzisiaj w nocy mialam zle sny, snilo mi sie, ze zobaczylam krew na majtkach i pobieglam do ginki ale szpital byl jak labirynt i nei mgolam jej znalezc a jak juz znalazlam to mnei nei mogl znalec moj maz bo nie moglismy sie komorkamio polaczayc...Bardzo meczacy sen -
CzaryMary wrote:o rany!! Współczuję kobiecie.
dzięki dziewczyny:) właśnie chciałam jasny:) mam w kuchni taki gres, duża płytka, co dwa lata tylko impregnuje a tak to schodzi ładnie ja, no ale w kuchni się ogólnie robi to więcej i brudzi:) no i kuchnię mam połączoną z przedpokojem więc podobne lub takie same płytki będą idealne:)
CzaryM masz super brzucho:)CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Też jestem przeciwniczą dawania w łapę ale niestety czasem trzeba.
Wyobraźcie sobie, że jak miałam 13 lat ortopedę zaniepokoił obraz mojej nogi z rtg i jego zdaniem bardzo źle to wyglądało - nowotworowo. Oczywiście rodzice staneli na uszach żeby szybko zrobić tomograf i rezonans (normalnie musiałabym czekać pół roku) i żeby zrobić mi te badania w ciagu tygodnia czy dwóch musieli zapłacić 1000zł a dodatkowo lekarze zażyczyli sobie KONKRETNĄ markę wódki. Czaicie to?? 13 letnie dziecko z nowotworem złośliwym a oni sobie kurwa wódkę wybierają. Podziwiam rodziców że ich nie pozabijali tam wszystkich -
Marta co za wieśniaki!! nie trawię takich ludzi, ale widzisz, czasem są ważniejsze rzeczy i człowiek nie myśli o tym racjonalnie tylko chce aby jak najlepiej i najszybciej wyleczyć dziecko.
nigdy nie dałam i nie dam łapówki a podziękowaniem może tez być duża czekolada jeśli już ktoś bardzo chce, choć uważam że lekarzom za ich pracę powinno wystarczyć szczere dziękuję i owoc ich pracy -
Dziewczyny mam do sprzedania wozek 2w1. Gondola uzywana przez niecale 6 mc natomiast spacerowka nowa
Mam tez fotelik 0-13 kg (nowy kupiony w smyku-jezdzil w nim tylko moj synek) i lezaczek-bujaczek z melodyjkami, palakiem i funkcja wibracji. Moze ktoras jest zainteresowana?