X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja mam ciemne matowe plytki w przedpokoju( na szczescie tym malym) i jest tragedia wiecznie musze je myc bo wszystko widac, teraz wybralabym jasne i polerowane. A plytki na ogrzewanie podlogowe bralam normalne, z tego co wiem to jakis klej elastyczny chyba sie daje.
    Brzuszki Wam rosna ladnie :)
    Angel trzymam kciuki, odezwij sie pozniej jak bedziesz sie lepiej czuc :*
    Jaga to dalej nie znasz plci ale uparciucha masz w brzuchu :D

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • kluska Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Angela ja oczywiście też ściskam kciuki, trzymaj się kochana.
    Fasia obejrzałam zakupy Twojego mężusia i muszę przyznać, że ma gust. Wyprawka z UK też genialna. Brzuchol piękny. Cieszę się, że u Ciebie już lepiej.
    hwesta bądź dzielna i cierpliwa zrób to dla dzidzi. Wiem jak to jest z tą opieszałością w szpitalach jednak jestem zdecydowanie przeciwniczką smarowania. To ich zasrany obowiązek.
    Pozdrawiam brzuchatki.

Fasia lubi tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarymary piękny brzuszek :) sliczna kobitka z ciebie jest :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzym się bedzie dobrze wszystko kochana .

• olka30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka powiedz chłopu, że za ojcowski płaci w całości zus,a za normalny musi pracodawca zapłacić.

CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja tez mam jasne i polerowane kafle w lazience i na przedpokoju dobre takie są .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    "Weronika jeszcze w sobotę była panną młodą. W niedzielę już wdową. Jej mąż w noc poślubną, tuż po weselu, schodząc z sypialni po schodach, powiedział: Idę oglądać prezenty. Zszedł jednak niżej niż tylko do salonu. W piwnicy Weronika znalazła go wiszącego na pasku od weselnego garnituru."
    oO
    http://www.tvn24.pl/przyrzekl-i-ze-cie-nie-opuszcze-az-do-smierci-potem-popelnil-samobojstwo,492208,s.html

o rany!! Współczuję kobiecie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz wstaje bo do hospital jade na echo o 14.30 mam wizyte .

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Mimka powiedz chłopu, że za ojcowski płaci w całości zus,a za normalny musi pracodawca zapłacić.
    I to jest argument, może posłucha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:11

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był obchod,babka powiedziala,ze jeśli jutro wyniki będą super,to wyjdę :) ale żebym się nie nastawiala. Jutro będę miała szczegółowe badania

mimka84 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta no to trzymam kciuki żeby było dobrze! Pij dużo wody i odpoczywaj :)

Późno u Ciebie tom obchod, u mnie był zawsze o 8 rano i wieczorem

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Zdecydowalam, ze nie ide na ten pogrzeb. Mam wyrzuty sumienia, zwlaszcza, ze chyba wszyscy z grupy ida, ale doszlam do wniosku, ze zmarlemu to nie pomoze a nam moze zaszkodzic. Juz dzisiaj w nocy mialam zle sny, snilo mi sie, ze zobaczylam krew na majtkach i pobieglam do ginki ale szpital byl jak labirynt i nei mgolam jej znalezc a jak juz znalazlam to mnei nei mogl znalec moj maz bo nie moglismy sie komorkamio polaczayc...Bardzo meczacy sen :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    o rany!! Współczuję kobiecie.
    przynajmniej od razu dostała unieważnienie ślubu bo do 24 godzin można unieważnić, swoją drogą skurczybycki dziwny fakt;/

dzięki dziewczyny:) właśnie chciałam jasny:) mam w kuchni taki gres, duża płytka, co dwa lata tylko impregnuje a tak to schodzi ładnie ja, no ale w kuchni się ogólnie robi to więcej i brudzi:) no i kuchnię mam połączoną z przedpokojem więc podobne lub takie same płytki będą idealne:)

CzaryM masz super brzucho:)

CzaryMary lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:12

relgh371djw8agni.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem przeciwniczą dawania w łapę ale niestety czasem trzeba.
    Wyobraźcie sobie, że jak miałam 13 lat ortopedę zaniepokoił obraz mojej nogi z rtg i jego zdaniem bardzo źle to wyglądało - nowotworowo. Oczywiście rodzice staneli na uszach żeby szybko zrobić tomograf i rezonans (normalnie musiałabym czekać pół roku) i żeby zrobić mi te badania w ciagu tygodnia czy dwóch musieli zapłacić 1000zł a dodatkowo lekarze zażyczyli sobie KONKRETNĄ markę wódki. Czaicie to?? 13 letnie dziecko z nowotworem złośliwym a oni sobie kurwa wódkę wybierają. Podziwiam rodziców że ich nie pozabijali tam wszystkich :P

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Był obchod,babka powiedziala,ze jeśli jutro wyniki będą super,to wyjdę :) ale żebym się nie nastawiala. Jutro będę miała szczegółowe badania
    To trzymam kciuki żeby sie udało jutro :) nie ma jak w domu :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:12

relgh371djw8agni.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta co za wieśniaki!! nie trawię takich ludzi, ale widzisz, czasem są ważniejsze rzeczy i człowiek nie myśli o tym racjonalnie tylko chce aby jak najlepiej i najszybciej wyleczyć dziecko.
    nigdy nie dałam i nie dam łapówki a podziękowaniem może tez być duża czekolada jeśli już ktoś bardzo chce, choć uważam że lekarzom za ich pracę powinno wystarczyć szczere dziękuję i owoc ich pracy

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do sprzedania wozek 2w1. Gondola uzywana przez niecale 6 mc natomiast spacerowka nowa :) Mam tez fotelik 0-13 kg (nowy kupiony w smyku-jezdzil w nim tylko moj synek) i lezaczek-bujaczek z melodyjkami, palakiem i funkcja wibracji. Moze ktoras jest zainteresowana?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety jak człowiek pod ścianą to zasady często idą w pizdu. A jak nie daj los dzieciak chory to już w ogóle.

relgh371djw8agni.png
‹‹ 1279 1280 1281 1282 1283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ