Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja mam ciemne matowe plytki w przedpokoju( na szczescie tym malym) i jest tragedia wiecznie musze je myc bo wszystko widac, teraz wybralabym jasne i polerowane. A plytki na ogrzewanie podlogowe bralam normalne, z tego co wiem to jakis klej elastyczny chyba sie daje.
    Brzuszki Wam rosna ladnie :)
    Angel trzymam kciuki, odezwij sie pozniej jak bedziesz sie lepiej czuc :*
    Jaga to dalej nie znasz plci ale uparciucha masz w brzuchu :D

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • kluska Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Angela ja oczywiście też ściskam kciuki, trzymaj się kochana.
    Fasia obejrzałam zakupy Twojego mężusia i muszę przyznać, że ma gust. Wyprawka z UK też genialna. Brzuchol piękny. Cieszę się, że u Ciebie już lepiej.
    hwesta bądź dzielna i cierpliwa zrób to dla dzidzi. Wiem jak to jest z tą opieszałością w szpitalach jednak jestem zdecydowanie przeciwniczką smarowania. To ich zasrany obowiązek.
    Pozdrawiam brzuchatki.

Fasia lubi tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarymary piękny brzuszek :) sliczna kobitka z ciebie jest :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzym się bedzie dobrze wszystko kochana .

• olka30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka powiedz chłopu, że za ojcowski płaci w całości zus,a za normalny musi pracodawca zapłacić.

nick nieaktualny, Robotka1 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja tez mam jasne i polerowane kafle w lazience i na przedpokoju dobre takie są .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    "Weronika jeszcze w sobotę była panną młodą. W niedzielę już wdową. Jej mąż w noc poślubną, tuż po weselu, schodząc z sypialni po schodach, powiedział: Idę oglądać prezenty. Zszedł jednak niżej niż tylko do salonu. W piwnicy Weronika znalazła go wiszącego na pasku od weselnego garnituru."
    oO
    http://www.tvn24.pl/przyrzekl-i-ze-cie-nie-opuszcze-az-do-smierci-potem-popelnil-samobojstwo,492208,s.html

o rany!! Współczuję kobiecie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz wstaje bo do hospital jade na echo o 14.30 mam wizyte .

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Mimka powiedz chłopu, że za ojcowski płaci w całości zus,a za normalny musi pracodawca zapłacić.
    I to jest argument, może posłucha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:11

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był obchod,babka powiedziala,ze jeśli jutro wyniki będą super,to wyjdę :) ale żebym się nie nastawiala. Jutro będę miała szczegółowe badania

mimka84 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta no to trzymam kciuki żeby było dobrze! Pij dużo wody i odpoczywaj :)

Późno u Ciebie tom obchod, u mnie był zawsze o 8 rano i wieczorem

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Zdecydowalam, ze nie ide na ten pogrzeb. Mam wyrzuty sumienia, zwlaszcza, ze chyba wszyscy z grupy ida, ale doszlam do wniosku, ze zmarlemu to nie pomoze a nam moze zaszkodzic. Juz dzisiaj w nocy mialam zle sny, snilo mi sie, ze zobaczylam krew na majtkach i pobieglam do ginki ale szpital byl jak labirynt i nei mgolam jej znalezc a jak juz znalazlam to mnei nei mogl znalec moj maz bo nie moglismy sie komorkamio polaczayc...Bardzo meczacy sen :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    o rany!! Współczuję kobiecie.
    przynajmniej od razu dostała unieważnienie ślubu bo do 24 godzin można unieważnić, swoją drogą skurczybycki dziwny fakt;/

dzięki dziewczyny:) właśnie chciałam jasny:) mam w kuchni taki gres, duża płytka, co dwa lata tylko impregnuje a tak to schodzi ładnie ja, no ale w kuchni się ogólnie robi to więcej i brudzi:) no i kuchnię mam połączoną z przedpokojem więc podobne lub takie same płytki będą idealne:)

CzaryM masz super brzucho:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:12

relgh371djw8agni.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem przeciwniczą dawania w łapę ale niestety czasem trzeba.
    Wyobraźcie sobie, że jak miałam 13 lat ortopedę zaniepokoił obraz mojej nogi z rtg i jego zdaniem bardzo źle to wyglądało - nowotworowo. Oczywiście rodzice staneli na uszach żeby szybko zrobić tomograf i rezonans (normalnie musiałabym czekać pół roku) i żeby zrobić mi te badania w ciagu tygodnia czy dwóch musieli zapłacić 1000zł a dodatkowo lekarze zażyczyli sobie KONKRETNĄ markę wódki. Czaicie to?? 13 letnie dziecko z nowotworem złośliwym a oni sobie kurwa wódkę wybierają. Podziwiam rodziców że ich nie pozabijali tam wszystkich :P

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Był obchod,babka powiedziala,ze jeśli jutro wyniki będą super,to wyjdę :) ale żebym się nie nastawiala. Jutro będę miała szczegółowe badania
    To trzymam kciuki żeby sie udało jutro :) nie ma jak w domu :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:12

relgh371djw8agni.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta co za wieśniaki!! nie trawię takich ludzi, ale widzisz, czasem są ważniejsze rzeczy i człowiek nie myśli o tym racjonalnie tylko chce aby jak najlepiej i najszybciej wyleczyć dziecko.
    nigdy nie dałam i nie dam łapówki a podziękowaniem może tez być duża czekolada jeśli już ktoś bardzo chce, choć uważam że lekarzom za ich pracę powinno wystarczyć szczere dziękuję i owoc ich pracy

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do sprzedania wozek 2w1. Gondola uzywana przez niecale 6 mc natomiast spacerowka nowa :) Mam tez fotelik 0-13 kg (nowy kupiony w smyku-jezdzil w nim tylko moj synek) i lezaczek-bujaczek z melodyjkami, palakiem i funkcja wibracji. Moze ktoras jest zainteresowana?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety jak człowiek pod ścianą to zasady często idą w pizdu. A jak nie daj los dzieciak chory to już w ogóle.

relgh371djw8agni.png
‹‹ 1279 1280 1281 1282 1283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ