Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia bardzo ładne !! Myślałam, że to będzie RÓŻ a tu takie pastele fajne, bardzo ładnie
moim zdaniem karuzela różowa jest super, niebieska oczywiście też będzie pasować.
Łączenie różnych kolorów w pokoju dziecięcym wg mnie jest na plus. A kolor do koloru zawsze pasujeRudzia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Rudzia bardzo ładne !! Myślałam, że to będzie RÓŻ a tu takie pastele fajne, bardzo ładnie
moim zdaniem karuzela różowa jest super, niebieska oczywiście też będzie pasować.
Łączenie różnych kolorów w pokoju dziecięcym wg mnie jest na plus. A kolor do koloru zawsze pasuje
To teraz mam do mysleniaobie karuzelki mi sie podobaja a nie chce tez za rozowo i jednoczesnie boje sie ze niebieska nie bedzie sie dobrze komponowac
chyba zamowie karuzelke w ciemno i jaki kolor wysla taki bedzie
heh
-
nick nieaktualny
-
Moja niunia bedzie w pokoju ze mna przez jakis czas, obok lozeczka chce jeszcze postawic bialy fotel z turkusowa podusia welurowa, wiec moze i niebieska karuzelka pasuje bardziej hmmm
bo generalnie caly pokoj bedzie w koloraj jasnych i z dodtakiem turkusu no i kacik Malej taki troche rozowy
Ewelcia, Fasia, Bambi85, Krysti lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Rudzia super będzie, wg mnie subtelnie i rozowo w sam raz. A moglabys mi jeszcze raz przypomniec ta stronke z ktorej posciel zamawialas, wiem ze juz kiedys wrzucalas, ale zgubilam zakladke gdzies ;/
http://zakupy.tobisklep.pl Tu zamawialamsklep w Zielonej Gorze, polecam zakupy tam
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:A to my w 20 tyg
Wstawiam dwa zdjęcia bo w tej luźnej ciążowej bluzeczce to troszkę brzuch się maskuje
ROŚNIEMY!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56e2281c0ba3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/07c175a69ef0.jpg
Aleeee brzucholek!!!! Cudny!!Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:no bo to sa te polskie ulatwienia wlasnie
Myślałam, że przez neta wystarczy jakiś prosty dostep, a tu i tak muszę jechać. Mam 7 dni inaczej konto jest usuwane .. ciekawe czy dam radę tam w tydzień dojechać. Ehhh -
Hej dziewczyny,
Kurcze dawno mnie nie było i nie wiem jak zacząć... Fasia, Ewelcia - super rośniecie!
Rudzia - pościel MEGA. Ja osobiście jestem przeciwniczką "różowych dziewczynek", ale ta pościel jest piękna, taka delikatna, słodziutkasama bym się w nią wtuliła
Rudzia, Ewelcia, Fasia lubią tę wiadomość
-
Rudzia jak będziesz mieć dodatki turkusowe to jak najbardziej karuzelka niebieska będzie pasowała:)
w innym wypadku wydaje mi się że wyglądała by trochę jak filip z konopii ale być może to drzewko które masz zamiar zamontować na ścianie doda koloru i wtedy dodatki jak najbardziej mogą być kolorowe:)
jak oni mnie wkurwiają w tej robocie. jakaś nagonka dziś chyba, druga osoba mnie pyta czy jak się bede dobrze czuć to czy zostanę- nie nie zostanę! tak właśnie powiedziałam, jeszcze jedna się napatoczy a kurde wybuchnę!
FASIA dzięki, od razu mi lepiej że myślisz podobnie jak ja:D
KRYSTI to u Ciebie intensywny dzieńa to co będziesz ćwiczyć że Ci miejsce trzeba robić? na tej piłce?? ja to chyba przeproszę się z chodakowską z I częścią skalpela, tam są ćwiczenia na mięśnie nóg, może coś wspomoge swoje bidne ciało.
Rudzia, Fasia, misia83, Krysti lubią tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Hej dziewczyny,
Kurcze dawno mnie nie było i nie wiem jak zacząć... Fasia, Ewelcia - super rośniecie!
Rudzia - pościel MEGA. Ja osobiście jestem przeciwniczką "różowych dziewczynek", ale ta pościel jest piękna, taka delikatna, słodziutkasama bym się w nią wtuliła
Powiedziala ta co ma awatar w rozuFasia, Klaudia90 lubią tę wiadomość