Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Pomidorówka za mną chodzi od 3 dni!!! Język sobie teraz przydeptuję przez Ciebie Kati!!!
Poza tym od zawsze nie lubiłam zup i ich nie jadłam, odkąd się dowiedziałam o ciąży, codziennie jem zupę i myślę, że bez nich nie mogę żyć
Zapraszam
Ja zawsze lubiłam zupy ale teraz to już przesadzamIda lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Amy ja również cieszę się, że jesteś na tym forum. Mam bardzo podobne podejście. W pierwszej ciąży latałam na betę, robiłam testy, wszystko planowałam doszukiwałam się objawów, przeczytałam "pół internetu"...w czym mi to pomogło? w niczym, poza tym, że pojawiały mi się myśli, że gdybym podeszła na spokojnie byłoby może inaczej. Wiem, że to bzdura, co miało być, to było, ale nauczyło mnie to innego podejścia i staram się hamować moją schizę ciążową.
A co do zachcianek - pomidory! a dokładniej kanapki z pomidorem i niestety batony typu Mars, SnickersWierzę w to, że uda nam się tym razem donosić i urodzić piękne dzieciaki
)
Mnie do niczego nie ciągnie. tylko do żurku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 11:57
-
Mam wyniki! Błyskawicznie... Beta super - 422,30 mIU/ml
w poniedziałek była 134,20
Natomiast progesteron mam 25,55 ng/ml jest ok czy jednak za mały? mieszczę się w widełkach... ale może któraś bardziej się orientujeIda, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Ale mimo wszystko jakoś martwię się tym progesteronem
może nie potrzebnie robiłam... ech dobrze że beta ok
A na wizytę chciałam się umówić za 3 tyg... ale nie wiem czy tyle wytrzymam
W sumie patrząc na Wasze suwaczki to chyba mam najmłodszą ciążę -
Hej Robotka, jak to się stało?? To wszystko chyba przez to bzykanie się pod prysznicem
Na razie nie chce opowiadać za bardzo, bo jeszcze wczas, właśnie mnie dopadły bóle @, plamię i się boję że za wcześnie się tu zapisałamAle powiem, że wczorajsza beta 61,24 (jakieś 3 dni po zagnieżdżeniu wg. mnie), więc coś jest na rzeczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 12:44
-
Nie wiem, czy się z Wami już witałam, czy nie, bo te miesiące lecą jak szalone,
jeszcze niedawno Listopadówki zamykały wszelkie listy i były "najmłodsze", a tu już Kwietniówki. Coś niesamowitego:)
Wspaniałych ciąż dziewczyny!!! Gratulacje!Ida, Ida, Amy, Rudzia, malinka1984, weronika86 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Zobaczymy.. Mam przeciwciała, boję się żeby nie zwalczyły fasolka
Do wczoraj brałam Acard i luteinę, ale jak dziś zobaczyłam plamienie to od razu założyłam luteinkę. Pewnie mnie gin opieprzy, ale po 3 latach starań wolę dmuchać na zimne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 12:58
-
My chcemy rodzicom powiedzieć w ten weekend, a innym dopiero po 1trymestrze, tak też zrobiliśmy w pierwszej ciąży i było ok
chociaż niektórzy znajomi byli oburzeni że tak długo trzymaliśmy to w tajemnicy
-
U nas nie bardzo wie ktoś że się staramy, a jak już to na pewno że nie od zeszłego roku.. już były pytania kiedy drugie - to odpowiadałam że w swoim czasie, nie jest to takie proste, że ot już i jest
w każdym razie już nie mogę się doczekać aż powiemy rodzicom, jak sobie przypomnę jaka radość była przy pierwszej ciąży teraz pewnie będzie podobnie -
Robotka1 wrote:
oj jak mnie denerwowało pytanie : a kiedy drugie wrrr
Mi bardziej było smutno... bo my bardzo chcieliśmy, a tu się po prostu nie udawałoale teraz to co innego
będzie wiosenny bąbelek
Jedynie co śmiałam się w zeszłym roku, że drugie chce przed 30-stymi urodzinamia je będę miała 21.03.15
więc zdążę jak się dzidzi pośpieszy
a tak to może być na imieniny 14.04
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:ja nie wiem czy jeśli nie urodzę drugiego to się nie zdecyduję w niedługom czasie na trzecie:) marzy mi sie duża rodzina:)
ale zobaczymy co będzie... póki co niech to w brzuszku rośnie dobrze -
Justinka wrote:My chcemy rodzicom powiedzieć w ten weekend, a innym dopiero po 1trymestrze
Mamy tak samotym bardziej że jutro wizyta i mam nadzieję że już będzie widać
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019