Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:oki to prosze mnie wpisać jako termin na 6.04.2015:) oczywiście do skorygowania w razie czego:)
no w sumie możesz wejśc na nicka jażdej z osobna i sama sobie te daty pozbieraćpuki nie jest ich dużo:)
Jasne mogę powchodzić do Waszych kalendarzyale u Ciebie np napisałabym 7.04 a nie 6.04 jak podałaś
tak więc wolę aby każda sama napisała, a przy okazji będzie akceptacja że chce na takowej liście być
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
hej hej
Ida piekna beta
witam nowe mamusie
widze, ze dylematy kiedy powiedziec rodzinie i znajomm? my mielismy poczekac do konca 12 tc, ale moja mama i bratowa z bratem juz wiedza - obecnie jestesmy wszyscy u rodzicow i widac bylo po mnie ze cos sie dzieje, bo kiepsko sie czulam. maz chce powiedziec swoim rodzicom w przyszlymtyg., gdy wrocimy do domu. reszta dowie sie na koniec 1 trymestru
moja wczorajsza beta 3660 (beta w zeszla srode 311,3)...wiec pieknaa to progesteron spadl. w zeszla srode wynosil 102 a wczoraj 67. dzis bylam u lekarza. zarodek zagniezdzony prawidlowo, endometrium na usg 17,44 mm (lekarka wopisnie wpisala 16mm ale chyba sie pomylila). dzidzius jest mniejszy niz liczac od ostatniej @ bo dzis powinien byc 5tc 0 dzien a jest 4 tc 4 dzien
do tego ustepuja mi wszelkie objawy ciazowe : mdlosci nie ma, a byly. zawroty glowy tez przechodza. jedynie bol brzucha sie utrzymuje.
dostalam leki i mam badania powtorzyc za pare dni.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a tak wogóle chciałąm się przywitać i pogratulować wszystkim przyszłym mamom pozytywnych testów i radosnych wieśći, ja wczoraj pierwszy raz zatestowałam ale tak bladziutko było, a dziś 14 dzień po owulacji i jest już troszkę bardziej wyraźna druga kreseczka, bardzo się cieszę, pół roku starań
Amy, CzaryMary, eM, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Justinka:) wspisz co chcesz:) ja jeszcze dokładnej daty nie znam bo jie byłam na usg:) myślę że najważniejsze aby się pozbierać do kupy a potem będziemy edytować co i jak:)
Beszka czyli mam rozumieć że u Ciebie widział lekarz zarodek w 4tyg i 4 dc???? tak wczas??m wow super:)
JUSTI witaj:D -
Robotka1 wrote:Justinka:) wspisz co chcesz:) ja jeszcze dokładnej daty nie znam bo jie byłam na usg:) myślę że najważniejsze aby się pozbierać do kupy a potem będziemy edytować co i jak:)
Ok
U Ciebie wpisuje 6.04 jak podałaśi będę tak wpisywać wg tego co piszecie, na życzenie Amy też wpisałam 02.04 skoro się jej ta data podoba
Myślę że póki nie będzie potwierdzone przez lekarza to takie te daty będą aby był punkt zaczepienia
Justi87 - witaj
Beszka ładna betaa co do progesteronu też po dzisiejszym wyniku mam mieszane uczucia...
-
nick nieaktualnyo a ja teraz belly kazalam liczyc od dnia okresu i jestem przesunieta na 30 marca oO tak jak wyliczyl ginekolog..
Chyba sie nie musze przenosic na marcowe brzuskzi?? buuu.... ja sie tu przyzwyczailamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 16:09
-
Ola89 wrote:Jestem po co USG widziałam pęcherzyk
lekarz mnie trochę nastraszyl ze takich pęcherzyków widzi 10 a ciąży jest 6 ale jestem dobrej myśli
teraz IDE za dwa tygodnie. Dostalam tez duphaston tak dla ostrożności. Moj termin porodu 1 kwietnia
Wg lekarza to w ktorym tyg teraz dokladnie jestes? Bo w suwaczku masz 4tc4 to ja mam tyle wg usg i termin na 04.04 a wg ostatniej miesiaczki 5tc0 i termin na 01.02
Ja sadze ze na koniec marca urodze -
Ja ma jutro wizytę więc podam jutro może coś powie bardziej pewnie niż BBF pokazuje
bo póki co to tutaj 1/2 kwietnia
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Fajnie jak by taka lista była na pierwszej stronie ale widzę że justinki nie ma na pierwszej stronie tylko jest Robotka.
Robotka to może ty byś podpięła pod swój pierwszy post listę przygotowaną przezJustinkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 16:27
Kati86, Robotka1 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
beszka wrote:Super
Wg lekarza to w ktorym tyg teraz dokladnie jestes? Bo w suwaczku masz 4tc4 to ja mam tyle wg usg i termin na 04.04 a wg ostatniej miesiaczki 5tc0 i termin na 01.02
Ja sadze ze na koniec marca urodze
Nie mówił na kiedy poród. Za dwa tygodnie powie jak serduszko zobaczymy
-
malinka1984 wrote:Fajnie jak by taka lista była na pierwszej stronie ale widzę że justinki nie ma na pierwszej stronie tylko jest Robotka.
Robotka to może ty byś podpięła pod swój pierwszy post listę przygotowaną przezJustinkę?przykleję na samym począteczku:)
Kati86, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojojoj to juz kwiecien
))) powodzenia Dziewczyny, duzo zdrowka dla Was i dla Waszych Maluszkow. gratuluje Wam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 17:11
malinka1984 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019