Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:GOSHA no proste wbijaj:D
a co do prywatnego forum to musiałybyśmy wszystkie przejść bez wyjątku rezygnując z belly:)
AMY słodkie te rzeczy:D szczególnie drugi link
jak Ty tego szukasz? normalnie wchodzisz w zestawy??? i po kolei lecisz?dużo tego jest ale już po pierwszym zdjęciu widac czy warto przeglądać odrzucam te paki za 150 zł wzwyż bo już wiadomo że dużo osób sie o te ciuchy bije, a perełki mozna znaleźć też u takich "zwyklych" sprzedających, a nie tylko u starych wyjadaczy z ciuchami z zagranicy
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ja od razu mówię, że nie piszę się na nic innego jak BBF. Nie mam czasu ani ochoty na inne cuda
Tu mi dobrze, nie pokazuję swoich zdjęć, nie mam się o co obawiać, nikt mnie nie śledzi. A wolałabym nie rozbijać tej naszej grupy.
Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:łohoooooo Hela jak urósł !! super:)
Amy, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HELA no rzeczywiście Ci poszedł od ostatniego razu brzusze:) nie mogę się nadziwić że tak nagle wyskoczył
a moje dziecko urządziło sobie wspinaczkę po mojej macicy:) łazi kręci się i rozpyyycha:D cud uczucie:D
przez tą pisdę w pracy mam wizytę za 4 tygodnie dopiero:( a tak to miała być za 2.5:(Amy, Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SHIMMER właśnie teraz na FB doczytałam że myślałaś że jestem blondynką
ciekawe swoją drogą czemu??
KRYSTI a Ty czemu opuściłaś grupę??? przecież jesteś w niej anonimowa dla reszty społeczeństwa:D
jak pójdę na zwolnienie to nie bede mieć takiego dostępu do neta jak teraz i możesz czekać kila dni na akceptacęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 12:22
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:SHIMMER właśnie teraz na FB doczytałam że myślałaś że jestem blondynką
ciekawe swoją drogą czemu??
KRYSTI a Ty czemu opuściłaś grupę??? przecież jesteś w niej anonimowa dla reszty społeczeństwa:D
jak pójdę na zwolnienie to nie bede mieć takiego dostępu do neta jak teraz i możesz czekać kila dni na akceptacęi bede na grupie ,bo nie zniknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 12:31