Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej POLINKA:D opowiadaj:)
a ja wróciłam z rossmana:) kupiłam sobie balsam i mydełka z alterry:) to kosztuje grosze! jeszcze teraz jak są promocje. nakupilam na zapas:)
no i zaopatrzyłam się w czopki glicerynowe z polecenia Amy, oraz kwasy dha bo mi się skończyły:)
mandarynki i jogurt naturalny:D
Amy kiedy się czopkujesz? rano czy wieczorem??
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hej POLINKA:D opowiadaj:)
a ja wróciłam z rossmana:) kupiłam sobie balsam i mydełka z alterry:) to kosztuje grosze! jeszcze teraz jak są promocje. nakupilam na zapas:)
no i zaopatrzyłam się w czopki glicerynowe z polecenia Amy, oraz kwasy dha bo mi się skończyły:)
ja też jestem zaopatrzona w czopki ale się smiejemy z męzem że mój tyłek tak się ich boi, że jak tylko sobie pomyslę dobra wystarczy już, idziemy po czopki to nie miła 10 minut i juz nie sa mi potrzebnetakże kończy się na strachu
Amy, mantissa lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:ja też jestem zaopatrzona w czopki ale się smiejemy z męzem że mój tyłek tak się ich boi, że jak tylko sobie pomyslę dobra wystarczy już, idziemy po czopki to nie miła 10 minut i juz nie sa mi potrzebne
także kończy się na strachu
też bym chciała żeby moja dupa tak reagowała na nie:) zobaczymy wieczorem:D nie zawaham sie ich użyćFasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dober!
Amy wróciła i już mam kilometrowe zaległości
Swoją drogą kochana Amy znów mam Ci ochotę przyfasolić ze te linki z ciuszkami! Cudne są, a ja mam dostać od dwóch znajomych ciuchy i mam mocne postanowienie nic nie kupowania a to taaaaakie trudne jest!!!!
Hela ale Ci brzuchol urósł, cudo!
Rudzia przez Ciebie z kolei musiałam podnieść dupke z krzesla i ruszyć po rurki z czekoladą
Co do kupek jak już tak towarcie gadamy, to ja dzisiaj byłam w kibelku, gładko poszło ale kupka koloru czarnego :o Oczywiście troche się wystraszyłam, ale już przeczytałam że to może być objaw zażywania dużej ilości żelaza, a ja mam dodatkową suplementację od paru dniuff
Muszę się Wam zaraz pochwalić moimi słonikami na karuzelkę dla Natki, jestem z siebie dumna! A jak mi czas wczoraj zleciał! W końcu mi się nie nudziło (mąż na popołudnie chodzi do pracynajgorzej)
Rudzia, Amy, Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
A ja mam do Was pytanie.. bo mam kilka maseł z The body shop ale nie uzywalam bo myslalam ze nie mozna w ciazy, wczoraj przeczytalam ze mozna ale i tez byly opinie ze nie mozna.. to jak to w koncu jest? Mozna czy nie?
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:A ja mam do Was pytanie.. bo mam kilka maseł z The body shop ale nie uzywalam bo myslalam ze nie mozna w ciazy, wczoraj przeczytalam ze mozna ale i tez byly opinie ze nie mozna.. to jak to w koncu jest? Mozna czy nie?
tu tez dziewczyny używają ja mam kokosowe masło i jest super.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Do końca karuzelki jeszcze daleko
Musze jechać do centrum, do jakieś pasmanterii po muline żeby to na czymś zawiesić i po koraliki które będą obciażeniem, dorobić jeszcze takie listki, skończyć białego słonia i może będzie ready
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/755a397727c8.jpg
A przy okazji pokażę Natalkowy kocyk i podusie do wózka bo własnie przyszły
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f64886ec37b8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 13:52
Robotka1, Rudzia, Krysti, Amy, Eweliśka, Hela85, Fasia, Justinka, mantissa, Ewelcia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Miałam dziś to obciążenie glukozą. Fuj ohyda.
Proponuję Wam wziąć sobie pół cytryny i wcisnąć do tego roztworu, bo inaczej mega ciężko jest to wypić. No, przynajmniej ja miałam problema że można tak zrobić powiedziała mi pani z laboratorium, także myślę, że nie kłamała
-
Robotka1 wrote:o fiu fiu Marta superaśne rzeczy:) skąd zaczerpnęłaś inspirację na słonie??
jak je wykonywałaś??
no i piękny kocyk:D a raczej chyba dwa kocyki:D
Pomysł zerżnięty z mojego ukochanego Pinteresta
http://www.pinterest.com/pin/553942822891658485/
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa9f502cd9e4.jpg
Kocyk jest jeden i podusia do tego taka płaska
Edit: tylko moje słonie mają trąbe do góry bo jak to tak z trąbą w dół!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 13:59
Krysti, Rudzia, Robotka1, Hela85, Justinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hej POLINKA:D opowiadaj:)
Raz rano raz wieczorem zalezy jak duzy brzuchnie powoduja biegunki wiec zaaplikuj poczekaj chwile i wez krzyzowke do kibla
Robotka1, liloe lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A ja mam do Was pytanie.. bo mam kilka maseł z The body shop ale nie uzywalam bo myslalam ze nie mozna w ciazy, wczoraj przeczytalam ze mozna ale i tez byly opinie ze nie mozna.. to jak to w koncu jest? Mozna czy nie?
Ja dziś dokonałam zakupu życiai mam dwie pary skórzanych rękawiczek po 11,99 każda
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:ja też jestem zaopatrzona w czopki ale się smiejemy z męzem że mój tyłek tak się ich boi, że jak tylko sobie pomyslę dobra wystarczy już, idziemy po czopki to nie miła 10 minut i juz nie sa mi potrzebne
także kończy się na strachu
moim kupkom nie straszne straszenieczekaja grzecznie na czopka
-
ziolko wrote:Hej dziewczyny,
Miałam dziś to obciążenie glukozą. Fuj ohyda.
Proponuję Wam wziąć sobie pół cytryny i wcisnąć do tego roztworu, bo inaczej mega ciężko jest to wypić. No, przynajmniej ja miałam problema że można tak zrobić powiedziała mi pani z laboratorium, także myślę, że nie kłamała
albo może ja się tak nastawiłam na masakrę totalną i nie było tragedii
-
nick nieaktualny
-
MartaAlvi wrote:Do końca karuzelki jeszcze daleko
Musze jechać do centrum, do jakieś pasmanterii po muline żeby to na czymś zawiesić i po koraliki które będą obciażeniem, dorobić jeszcze takie listki, skończyć białego słonia i może będzie ready
zdolniacha jesteś
MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny