X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej POLINKA:D opowiadaj:)

a ja wróciłam z rossmana:) kupiłam sobie balsam i mydełka z alterry:) to kosztuje grosze! jeszcze teraz jak są promocje. nakupilam na zapas:)

no i zaopatrzyłam się w czopki glicerynowe z polecenia Amy, oraz kwasy dha bo mi się skończyły:)
    mandarynki i jogurt naturalny:D

Amy kiedy się czopkujesz? rano czy wieczorem??

Hela85 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

a ja wróciłam z rossmana:) kupiłam sobie balsam i mydełka z alterry:) to kosztuje grosze! jeszcze teraz jak są promocje. nakupilam na zapas:)

no i zaopatrzyłam się w czopki glicerynowe z polecenia Amy, oraz kwasy dha bo mi się skończyły:)

ja też jestem zaopatrzona w czopki ale się smiejemy z męzem że mój tyłek tak się ich boi, że jak tylko sobie pomyslę dobra wystarczy już, idziemy po czopki to nie miła 10 minut i juz nie sa mi potrzebne :P także kończy się na strachu

Amy, mantissa lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    ja też jestem zaopatrzona w czopki ale się smiejemy z męzem że mój tyłek tak się ich boi, że jak tylko sobie pomyslę dobra wystarczy już, idziemy po czopki to nie miła 10 minut i juz nie sa mi potrzebne :P także kończy się na strachu
    hehe moje kosztowały całe 6.30:)
    też bym chciała żeby moja dupa tak reagowała na nie:) zobaczymy wieczorem:D nie zawaham sie ich użyć:D

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dober!

Amy wróciła i już mam kilometrowe zaległości :P
    Swoją drogą kochana Amy znów mam Ci ochotę przyfasolić ze te linki z ciuszkami! Cudne są, a ja mam dostać od dwóch znajomych ciuchy i mam mocne postanowienie nic nie kupowania a to taaaaakie trudne jest!!!! :P

Hela ale Ci brzuchol urósł, cudo!

Rudzia przez Ciebie z kolei musiałam podnieść dupke z krzesla i ruszyć po rurki z czekoladą :P

Co do kupek jak już tak towarcie gadamy, to ja dzisiaj byłam w kibelku, gładko poszło ale kupka koloru czarnego :o Oczywiście troche się wystraszyłam, ale już przeczytałam że to może być objaw zażywania dużej ilości żelaza, a ja mam dodatkową suplementację od paru dni :) uff

Muszę się Wam zaraz pochwalić moimi słonikami na karuzelkę dla Natki, jestem z siebie dumna! A jak mi czas wczoraj zleciał! W końcu mi się nie nudziło (mąż na popołudnie chodzi do pracy :( najgorzej)

Rudzia, Amy, Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam do Was pytanie.. bo mam kilka maseł z The body shop ale nie uzywalam bo myslalam ze nie mozna w ciazy, wczoraj przeczytalam ze mozna ale i tez byly opinie ze nie mozna.. to jak to w koncu jest? Mozna czy nie?

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia: 1)Można 2) nie można
    wybierz sobie którą chcesz odpowiedź:)
    tyle wiemy podejrzewam co i wszyscy:)

MARTA dawaj karuzelkę:D

Rudzia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A ja mam do Was pytanie.. bo mam kilka maseł z The body shop ale nie uzywalam bo myslalam ze nie mozna w ciazy, wczoraj przeczytalam ze mozna ale i tez byly opinie ze nie mozna.. to jak to w koncu jest? Mozna czy nie?
    Teraz możesz juz :) tu tez dziewczyny używają ja mam kokosowe masło i jest super.

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia w tych rudych włosach było ci do twarzy :)

Rudzia lubi tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do końca karuzelki jeszcze daleko :P Musze jechać do centrum, do jakieś pasmanterii po muline żeby to na czymś zawiesić i po koraliki które będą obciażeniem, dorobić jeszcze takie listki, skończyć białego słonia i może będzie ready :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/755a397727c8.jpg

A przy okazji pokażę Natalkowy kocyk i podusie do wózka bo własnie przyszły :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f64886ec37b8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 13:52

Robotka1, Rudzia, Krysti, Amy, Eweliśka, Hela85, Fasia, Justinka, mantissa, Ewelcia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Miałam dziś to obciążenie glukozą. Fuj ohyda.

Proponuję Wam wziąć sobie pół cytryny i wcisnąć do tego roztworu, bo inaczej mega ciężko jest to wypić. No, przynajmniej ja miałam problem ;) a że można tak zrobić powiedziała mi pani z laboratorium, także myślę, że nie kłamała :)

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o fiu fiu Marta superaśne rzeczy:) skąd zaczerpnęłaś inspirację na słonie??:) jak je wykonywałaś??:) no i piękny kocyk:D a raczej chyba dwa kocyki:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta superr!! :) u mnie tez beda same slonie :P bo na poscielce sa wiec i na kocyku i reszcie tez :P

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    o fiu fiu Marta superaśne rzeczy:) skąd zaczerpnęłaś inspirację na słonie??:) jak je wykonywałaś??:) no i piękny kocyk:D a raczej chyba dwa kocyki:D

Pomysł zerżnięty z mojego ukochanego Pinteresta <3
    http://www.pinterest.com/pin/553942822891658485/
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa9f502cd9e4.jpg

Kocyk jest jeden i podusia do tego taka płaska :)

Edit: tylko moje słonie mają trąbe do góry bo jak to tak z trąbą w dół! :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 13:59

Krysti, Rudzia, Robotka1, Hela85, Justinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

A kiedy mi sie o kupce przypomni :P
    Raz rano raz wieczorem zalezy jak duzy brzuch :P nie powoduja biegunki wiec zaaplikuj poczekaj chwile i wez krzyzowke do kibla :D

Robotka1, liloe lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Można i są bardzo dobre bo super natłuszczają i pachną tak, że zabić można :)

Ja dziś dokonałam zakupu życia :) i mam dwie pary skórzanych rękawiczek po 11,99 każda :D

Rudzia lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Heheheb
    moim kupkom nie straszne straszenie :P czekaja grzecznie na czopka :P

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Hej dziewczyny,

Miałam dziś to obciążenie glukozą. Fuj ohyda.

Proponuję Wam wziąć sobie pół cytryny i wcisnąć do tego roztworu, bo inaczej mega ciężko jest to wypić. No, przynajmniej ja miałam problem ;) a że można tak zrobić powiedziała mi pani z laboratorium, także myślę, że nie kłamała :)
    A to się akurat trzeba u siebie w przychodni zapytać. U mnie cytryny nie można bo zaburza wyniki. Piłam bez i szczerze mówiąc to moim zdaniem nie jest tak źle :) albo może ja się tak nastawiłam na masakrę totalną i nie było tragedii :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - dobrze ze nie w dol. To wazne zeby traba stala :P

MartaAlvi lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Do końca karuzelki jeszcze daleko :P Musze jechać do centrum, do jakieś pasmanterii po muline żeby to na czymś zawiesić i po koraliki które będą obciażeniem, dorobić jeszcze takie listki, skończyć białego słonia i może będzie ready :P
    Twoje ładniejsze niż te z pinteresta :D zdolniacha jesteś :)

MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kaczka mi spitolila! Chyba sie pasek z tygodniami skonczyl :P

weronika86 lubi tę wiadomość

‹‹ 1345 1346 1347 1348 1349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ