X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej POLINKA:D opowiadaj:)

a ja wróciłam z rossmana:) kupiłam sobie balsam i mydełka z alterry:) to kosztuje grosze! jeszcze teraz jak są promocje. nakupilam na zapas:)

no i zaopatrzyłam się w czopki glicerynowe z polecenia Amy, oraz kwasy dha bo mi się skończyły:)
    mandarynki i jogurt naturalny:D

Amy kiedy się czopkujesz? rano czy wieczorem??

Hela85 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

a ja wróciłam z rossmana:) kupiłam sobie balsam i mydełka z alterry:) to kosztuje grosze! jeszcze teraz jak są promocje. nakupilam na zapas:)

no i zaopatrzyłam się w czopki glicerynowe z polecenia Amy, oraz kwasy dha bo mi się skończyły:)

ja też jestem zaopatrzona w czopki ale się smiejemy z męzem że mój tyłek tak się ich boi, że jak tylko sobie pomyslę dobra wystarczy już, idziemy po czopki to nie miła 10 minut i juz nie sa mi potrzebne :P także kończy się na strachu

Amy, mantissa lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    ja też jestem zaopatrzona w czopki ale się smiejemy z męzem że mój tyłek tak się ich boi, że jak tylko sobie pomyslę dobra wystarczy już, idziemy po czopki to nie miła 10 minut i juz nie sa mi potrzebne :P także kończy się na strachu
    hehe moje kosztowały całe 6.30:)
    też bym chciała żeby moja dupa tak reagowała na nie:) zobaczymy wieczorem:D nie zawaham sie ich użyć:D

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dober!

Amy wróciła i już mam kilometrowe zaległości :P
    Swoją drogą kochana Amy znów mam Ci ochotę przyfasolić ze te linki z ciuszkami! Cudne są, a ja mam dostać od dwóch znajomych ciuchy i mam mocne postanowienie nic nie kupowania a to taaaaakie trudne jest!!!! :P

Hela ale Ci brzuchol urósł, cudo!

Rudzia przez Ciebie z kolei musiałam podnieść dupke z krzesla i ruszyć po rurki z czekoladą :P

Co do kupek jak już tak towarcie gadamy, to ja dzisiaj byłam w kibelku, gładko poszło ale kupka koloru czarnego :o Oczywiście troche się wystraszyłam, ale już przeczytałam że to może być objaw zażywania dużej ilości żelaza, a ja mam dodatkową suplementację od paru dni :) uff

Muszę się Wam zaraz pochwalić moimi słonikami na karuzelkę dla Natki, jestem z siebie dumna! A jak mi czas wczoraj zleciał! W końcu mi się nie nudziło (mąż na popołudnie chodzi do pracy :( najgorzej)

Rudzia, Amy, Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam do Was pytanie.. bo mam kilka maseł z The body shop ale nie uzywalam bo myslalam ze nie mozna w ciazy, wczoraj przeczytalam ze mozna ale i tez byly opinie ze nie mozna.. to jak to w koncu jest? Mozna czy nie?

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia: 1)Można 2) nie można
    wybierz sobie którą chcesz odpowiedź:)
    tyle wiemy podejrzewam co i wszyscy:)

MARTA dawaj karuzelkę:D

Rudzia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A ja mam do Was pytanie.. bo mam kilka maseł z The body shop ale nie uzywalam bo myslalam ze nie mozna w ciazy, wczoraj przeczytalam ze mozna ale i tez byly opinie ze nie mozna.. to jak to w koncu jest? Mozna czy nie?
    Teraz możesz juz :) tu tez dziewczyny używają ja mam kokosowe masło i jest super.

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia w tych rudych włosach było ci do twarzy :)

Rudzia lubi tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do końca karuzelki jeszcze daleko :P Musze jechać do centrum, do jakieś pasmanterii po muline żeby to na czymś zawiesić i po koraliki które będą obciażeniem, dorobić jeszcze takie listki, skończyć białego słonia i może będzie ready :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/755a397727c8.jpg

A przy okazji pokażę Natalkowy kocyk i podusie do wózka bo własnie przyszły :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f64886ec37b8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 13:52

Robotka1, Rudzia, Krysti, Amy, Eweliśka, Hela85, Fasia, Justinka, mantissa, Ewelcia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Miałam dziś to obciążenie glukozą. Fuj ohyda.

Proponuję Wam wziąć sobie pół cytryny i wcisnąć do tego roztworu, bo inaczej mega ciężko jest to wypić. No, przynajmniej ja miałam problem ;) a że można tak zrobić powiedziała mi pani z laboratorium, także myślę, że nie kłamała :)

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o fiu fiu Marta superaśne rzeczy:) skąd zaczerpnęłaś inspirację na słonie??:) jak je wykonywałaś??:) no i piękny kocyk:D a raczej chyba dwa kocyki:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta superr!! :) u mnie tez beda same slonie :P bo na poscielce sa wiec i na kocyku i reszcie tez :P

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    o fiu fiu Marta superaśne rzeczy:) skąd zaczerpnęłaś inspirację na słonie??:) jak je wykonywałaś??:) no i piękny kocyk:D a raczej chyba dwa kocyki:D

Pomysł zerżnięty z mojego ukochanego Pinteresta <3
    http://www.pinterest.com/pin/553942822891658485/
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa9f502cd9e4.jpg

Kocyk jest jeden i podusia do tego taka płaska :)

Edit: tylko moje słonie mają trąbe do góry bo jak to tak z trąbą w dół! :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 13:59

Krysti, Rudzia, Robotka1, Hela85, Justinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

A kiedy mi sie o kupce przypomni :P
    Raz rano raz wieczorem zalezy jak duzy brzuch :P nie powoduja biegunki wiec zaaplikuj poczekaj chwile i wez krzyzowke do kibla :D

Robotka1, liloe lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Można i są bardzo dobre bo super natłuszczają i pachną tak, że zabić można :)

Ja dziś dokonałam zakupu życia :) i mam dwie pary skórzanych rękawiczek po 11,99 każda :D

Rudzia lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Heheheb
    moim kupkom nie straszne straszenie :P czekaja grzecznie na czopka :P

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Hej dziewczyny,

Miałam dziś to obciążenie glukozą. Fuj ohyda.

Proponuję Wam wziąć sobie pół cytryny i wcisnąć do tego roztworu, bo inaczej mega ciężko jest to wypić. No, przynajmniej ja miałam problem ;) a że można tak zrobić powiedziała mi pani z laboratorium, także myślę, że nie kłamała :)
    A to się akurat trzeba u siebie w przychodni zapytać. U mnie cytryny nie można bo zaburza wyniki. Piłam bez i szczerze mówiąc to moim zdaniem nie jest tak źle :) albo może ja się tak nastawiłam na masakrę totalną i nie było tragedii :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - dobrze ze nie w dol. To wazne zeby traba stala :P

MartaAlvi lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Do końca karuzelki jeszcze daleko :P Musze jechać do centrum, do jakieś pasmanterii po muline żeby to na czymś zawiesić i po koraliki które będą obciażeniem, dorobić jeszcze takie listki, skończyć białego słonia i może będzie ready :P
    Twoje ładniejsze niż te z pinteresta :D zdolniacha jesteś :)

MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kaczka mi spitolila! Chyba sie pasek z tygodniami skonczyl :P

weronika86 lubi tę wiadomość

‹‹ 1345 1346 1347 1348 1349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ