Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
W sumie sama jestem zaskoczona że tak łatwo i gładko poszło biorąc pod uwagę, że nie zajmowałam się nigdy takimi rzeczami
CzaryMary instrukcji nie było. Kupiłam filc na allegro (2zł za jeden arkusz A3), z kompa odrysowałam jakiegoś słonia znalezionego na pintereście, powycinałam i uszyłamW sumie to mega prosto to zrobić jak się okazuje, a koszt takiej karuzelki to jakieś 15zł
Bosko!
No i będzie szaro-żółto tak jak chciałam, a w dodatku mam zajecie i mi się nie nudzi. Same plusy samodzielnego wykonania takiego czegośRobotka1, shimmer_lip, Hela85, Fasia, Amy, Justinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MARTUŚ a wypychałaś te słonie czymś??? bardzo ładny efekt serio:)
no właśnie mi by się teś taki krok po kroku przydał instruktarz:D już wiem że na pewno karuzelę zrobię sama:) a na czym to montujesz?? do sufitu czy jak?
AMY hehe a to spoko, wsadzę czopa popołudniu, krzyżówek nie mam ale mam dry na komórce:D
no właśnie gdzie kaczka!!!????Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:MARTUŚ a wypychałaś te słonie czymś??? bardzo ładny efekt serio:)
no właśnie mi by się teś taki krok po kroku przydał instruktarz:D już wiem że na pewno karuzelę zrobię sama:) a na czym to montujesz?? do sufitu czy jak?
AMY hehe a to spoko, wsadzę czopa popołudniu, krzyżówek nie mam ale mam dry na komórce:D
no właśnie gdzie kaczka!!!????
no własnie, jak zamontujesz? i skąd dorwiesz to kołko ?? straaaaaasznie mi się podoba i na pewno tez zrobięmam nadzieję, że się nie pogniewasz
A tak w ogóle to jakaś jestem dziwna. Przejmuję się strasznymi głupotami. Pewna dziewczyna na innym wątku "zjechała" nasz wątek i wiecie co, strasznie mnie to ruszyło... Czy ja jestem normalna ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:26
-
Tak Robotko, napchałam tam troche waty
Słonie są zszyte na okrętke więc nic prostrzego.
A jak to zawieszę, to póki co zagadka
Póki co do głowy przyszedł mi pomysł, żeby kupić jakąś najtańszą, badziewną, zdezelowaną karuzelkę na olx za 10zł i stąd wziąć ten pałąk. Dobrze że jeszcze tyle czasu, może wymyślę coś lepszego
CzaryMary coś Ty! To też w sumie nie mój pomysł tylko zerżnięty więc korzystajmy ile wlezie
Ogólnie to z całego serca polecam pinterest.com
Mnóóóstwo pięknych, ciekawych rzeczy można tam znaleźć
Marzy mi się jeszcze zrobienie takich żółtych kwiatków, tylko póki co nie wiem jak i nie wiem czy ten motyw chevrona nie będzie już przegięciem, może jakieś inne tło
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c459e3327af.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:27
CzaryMary, Robotka1, Krysti, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta te kwiaty tez genialne ! ale ja już widzę jak osadza się na nich kurz i jedynie to mnie do nich zniechęca.
Robotka - w sumie nic wielkiego tam nie napisała. Wyraziła swoje zdanie i tyle. ale jakos mnie to ruszyło i wkurzam się na siebie, że biorę takie głupoty do siebieGang 18+ strona 223 4 post od dołu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:32
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Czary ja też dziś też to przeczytałam - chciałam napisać o tym ale się powstrzymałam najgorzej że jest to jedna z nas..
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny