Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Robotka ok miała takie prawo, ale wytykała błędy ortograficzne, każdy jakieś robi i mnie to np bardzo uraziło. Po drugie mogła napisać to tu nam, że nie będzie się udzielać bo źle się wśród nas czuje.
no ja też mam wrażenie że ma nas za głupsze od siebie.....
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Ja przeczytalam i mam wrazenie że ma się za lepsza od nas a już na pewno za madrzejsza. Szkoda że nie napisala wprost a nie za plecami.
A moze to nie wrazenie? A jesli my wszystkie tu jestesmy glupie?!
Po tym wszystkim chyba sie bede musiala poddac jakiejs terapi.. Oo o o juz mi oko lata!CzaryMary, Fasia, adk_1989, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:O takie mialam wrazenie
A moze to nie wrazenie? A jesli my wszystkie tu jestesmy glupie?!
Po tym wszystkim chyba sie bede musiala poddac jakiejs terapi.. Oo o o juz mi oko lata!jestem blondynką
adk_1989, Robotka1, Gosha, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:
Po tym wszystkim chyba sie bede musiala poddac jakiejs terapi.. Oo o o juz mi oko lata!
Fasia, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Luuuudzie na świecie jest tyle chamstwa, powagi, zła i pesymizmu, że mnie naprawdę BAAAARDZO CIESZY, że mamy do siebie taki dystans, że jest tu tak wesoło, NORMALNIE i gadamy sobie raz o mega poważnych rzeczach, a innym razem o pierdołach. Ja uwielbiam to forum, uwielbiam Was wszystkie, uzależniłam się
normalnie Ci polejęAmy, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Luuuudzie na świecie jest tyle chamstwa, powagi, zła i pesymizmu, że mnie naprawdę BAAAARDZO CIESZY, że mamy do siebie taki dystans, że jest tu tak wesoło, NORMALNIE i gadamy sobie raz o mega poważnych rzeczach, a innym razem o pierdołach. Ja uwielbiam to forum, uwielbiam Was wszystkie, uzależniłam się
ciaza Ci sluzy Fasiowa
:p
mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny