Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matko, że tak nieskromnie napiszę, a ja ostatnio obroniłam magistra inżyniera i kurcze, moze faktycznie powinnam Was opuścić żeby się nie cofnąć w rozwoju?
Hihihi ale mi się głupawka przez to co tam poczytałam włączyłaChyba ten poważny wydźwięk wypowiedzi koleżanki chyba mnie tak ogłupił
Jak byłam mała to też byłam mega ruda, jednak nie da się wszystkiego wykorzenić jak widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:59
Amy, Fasia, shimmer_lip, mimka84, liloe, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:ja dzisiaj białego gołębia zmieniłam na kruka
( czytaj siwe przykryłam czarnym
)
i w dodatku co tydzień maluję paznokcie i jeszcze dwa razy jadłam tatara z łososia bo mi język w dupę uciekał
chyba jestem złą matką
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
No soryy nie czuje się glupsza z tego powodu że mam zatwardzenie o pytam na forum jak sobie z tym radzic. I wychodze z zalozenia że jak mnie cos nie interesuje to nie czytam a nie komentuje bezsensu. Na bledy też nie zwracam uwagi bo sama często pisze z tel ktory cos pozmienia a ja zapomne sprawdzic
Robotka1, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Matko, że tak nieskromnie napiszę, a ja ostatnio obroniłam magistra inżyniera i kurcze, moze faktycznie powinnam Was opuścić żeby się nie cofnąć w rozwoju?
Hihihi ale mi się głupawka przez to co tam poczytałam włączyłaChyba ten poważny wydźwięk wypowiedzi koleżanki chyba mnie tak ogłupił
masz szanse sie jeszcze obronic przed glupota
Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ja siwulce przykryję przed świętami
i w dodatku co tydzień maluję paznokcie i jeszcze dwa razy jadłam tatara z łososia bo mi język w dupę uciekał
chyba jestem złą matką
hahaha za tatara w ciąży idzie się do pierdla! Po co gadasz publicznie ? hęę??shimmer_lip, Amy lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja siwulce przykryję przed świętami
chyba jestem złą matką
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzykre to dla mnie że ktoś Nas obgaduje za plecami,wolę jak mi w twarz nawet najgorsze rzeczy wytknie niż ma to robić gdzieś po kątach, pół biedy że wyśmiewała się ze stylu pisania ale byłyśmy wyśmiewane też za to że łapiemy zadyszkę przy wchodzeniu po schodach a to już przegięcie
Amy lubi tę wiadomość