Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Jakto zjechala? A gowno kogos obchodzi co my tu piszemy wrrr nie pasuje o niech nie czyta po co tu wlazi wogole. Też się zdenerwowalam
no właśnie źle to ujęłam. w sumie to nie zjechała, bo tego tak nazwać nie można. Tak jak juz napisałam, wyraziła swoje zdanie i oczywiście ma do tego pełne prawo, i w sumie ja to szanuję. ale tak czy siak mnie ukuło
Ok, bez sensu że to napisałam bo nie chciałam nikogo denerwować. Tylko bardziej poskarżyć się na moje humory -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Witam się.
Jutro kończę 30lat...starość też radość, lubię takie okrągłe latka
MartaAlvi, zazdroszczę talentu i gustu. Ja się przyznam że z gustem u mnie kiepsko jeśli chodzi o wystrój wnętrz, a i z talentem nie bardzo.
Ida - glukoza teraz jest już tylko 75, ale jakoś damy radę, ja idę 28.12.
Kurcze, ciekawe kto nas obsmarował i dlaczego? Już patrzam na 18+
eee jaka starość, wypraszam sobie!!!
Jutro na wątku ostra popijawa z okazji Twoich urodzinekmimka84 lubi tę wiadomość
-
Mimka to ja juz dzisiaj śpiwam sto lat bo istnieje duże ryzyko, że jutro zapomnę
A co Psotki to jest mi smutno, że tak nas "potraktowała" ale jednocześnie jakoś nie będę wcale tęsknić.Angela89, shimmer_lip, Amy, mimka84, liloe, Hela85, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MIMKA pijemy razem:D ja mam rocznicę ślubu:D
wiecie co? przeczytałam.
nawet mi się głupi nie zrobiło, chyba miała takie prawo, jak tak czuje to rzeczywiście bez sensu żeby pisała i się męczyła....
tylko z jednym dowaliła.....
ale to nie ważne.
ja też przyznaje że dużo opuszczam w czytaniu;) ostatnio nawet wszystkiego nie nadrabiam a jedynie trzy ostatnie strony z rana łykam-nie chce mi się.
no i że weekend bez was jest dla mnie odpoczynkiem hahaale nie gniewajcie się
po prostu widać że u nas jest nas dużo-po ilosci naprodukowanych stron, przez co większość nie nadąża. nie ma sie co dziwić.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:No to Psotka mnie zszokowala.. po prostu jestesmy dla niej za glupie
no trudno moze znajdzie madrzejsze kolezanki na +18
szkoda że nie przeczytała wątku na ofufriend 35+ tam dopiero są laski z jajami:D nie jedna by wymiękła:) ale za to super atmosfera, jak trzeba to się laski opierdzielą, walą takimi tekstami że często ciężko nie opluć monitora:)
i pełen luz:) a zarazem widać że się lubię mimo że się nie znająAmy, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ale mnie rozbawił ten wątek na 18+
No cóż... faktycznie czasem jest tu panika, ktoś coś przeżywa, czesem komuś coś dolega - też nie zawsze mam ochotę to czytać ale nie każda ciąża jest idealna a takie forum chyba jest po to by się wspieraćA jak ktoś jest wrażliwt na takie posty i łyka wszystko jak młody pelikan to faktycznie lepiej niech tego nie czyta
CzaryMary proszę bardzo:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1f8cd237f22.jpg
Ja sobie otworzyłam to zdjecie na kompie, przyłożyłam kartkę do ekranu (tusz mi się w drukarce skończył)i przemalowałam. Potem wyciełam, przerysowałam na tekture i to był mój szablon
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:51
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Czary ale mnie też to ruszyło więc nie jesteś sama, mogła to napisać tutaj a nie po innych wątkach że jej leży coś na wątrobie. Mi się przykro zrobiło no ale cóż.
shimmer_lip, Fasia, MartaAlvi, Hela85, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a bo my tylko o dupach, cyckach, sadomaso i takie tam:P aha i o fiutkach i cipeczkach:D
szkoda że nie przeczytała wątku na ofufriend 35+ tam dopiero są laski z jajami:D nie jedna by wymiękła:) ale za to super atmosfera, jak trzeba to się laski opierdzielą, walą takimi tekstami że często ciężko nie opluć monitora:)
i pełen luz:) a zarazem widać że się lubię mimo że się nie znają
To samo fasiowa!!!! Mysli ze jak jej nie ma to jej sie nie oberwie za temat kupy!!!
TROCHE KULTURY!!!
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:MIMKA pijemy razem:D ja mam rocznicę ślubu:D
wiecie co? przeczytałam.
nawet mi się głupi nie zrobiło, chyba miała takie prawo, jak tak czuje to rzeczywiście bez sensu żeby pisała i się męczyła....
tylko z jednym dowaliła.....
ale to nie ważne.
ja też przyznaje że dużo opuszczam w czytaniu;) ostatnio nawet wszystkiego nie nadrabiam a jedynie trzy ostatnie strony z rana łykam-nie chce mi się.
no i że weekend bez was jest dla mnie odpoczynkiem hahaale nie gniewajcie się
po prostu widać że u nas jest nas dużo-po ilosci naprodukowanych stron, przez co większość nie nadąża. nie ma sie co dziwić.
Nikt nie ma obowiązku doczytywania wszystkiego przecież ani obowiązku siedzenia z nami to jasneAle wiesz, wytykanie błędów językowych, czy infantylności naszych wypowiedzi bo nie mamy 30+ lat? No trochę to nie na miejscu. Albo posądzanie nas o panikarstwo i nakręcanie się? No ja osobiście nie zauważyłam. Mamy parę dziewczyn z prawdziwymi ciążowymi problemami więc nie ma się co dziwić, że te mniej przyjemne tematy czasami wypływają. A prawda jest taka, że wypowiedzi Psotki często były w swoim wydźwięku wręcz agresywne i nieznoszące sprzeciwu. Pamiętacie ile wpisów było z jej strony na temat pierwszych badań prenatalnych albo używania kosmetyków? To się dopiero przewijało strony żeby nie musieć już czytac.
shimmer_lip, liloe, Gosha, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny