X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:48

CzaryMary, Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka to jutro pijemy piccolo :D I jaka starość piękny wiek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Jakto zjechala? A gowno kogos obchodzi co my tu piszemy wrrr nie pasuje o niech nie czyta po co tu wlazi wogole. Też się zdenerwowalam

no właśnie źle to ujęłam. w sumie to nie zjechała, bo tego tak nazwać nie można. Tak jak juz napisałam, wyraziła swoje zdanie i oczywiście ma do tego pełne prawo, i w sumie ja to szanuję. ale tak czy siak mnie ukuło :)

Ok, bez sensu że to napisałam bo nie chciałam nikogo denerwować. Tylko bardziej poskarżyć się na moje humory :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:12

Amy, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Witam się.

Jutro kończę 30lat...starość też radość, lubię takie okrągłe latka :)

MartaAlvi, zazdroszczę talentu i gustu. Ja się przyznam że z gustem u mnie kiepsko jeśli chodzi o wystrój wnętrz, a i z talentem nie bardzo.

Ida - glukoza teraz jest już tylko 75, ale jakoś damy radę, ja idę 28.12.

Kurcze, ciekawe kto nas obsmarował i dlaczego? Już patrzam na 18+

eee jaka starość, wypraszam sobie!!! :)
    Jutro na wątku ostra popijawa z okazji Twoich urodzinek :)

mimka84 lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka to ja juz dzisiaj śpiwam sto lat bo istnieje duże ryzyko, że jutro zapomnę :D

A co Psotki to jest mi smutno, że tak nas "potraktowała" ale jednocześnie jakoś nie będę wcale tęsknić.

Angela89, shimmer_lip, Amy, mimka84, liloe, Hela85, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Psotka mnie zszokowala.. po prostu jestesmy dla niej za glupie :P no trudno moze znajdzie madrzejsze kolezanki na +18 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:45

mimka84, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MIMKA pijemy razem:D ja mam rocznicę ślubu:D

wiecie co? przeczytałam.
    nawet mi się głupi nie zrobiło, chyba miała takie prawo, jak tak czuje to rzeczywiście bez sensu żeby pisała i się męczyła....

tylko z jednym dowaliła.....
    ale to nie ważne.

ja też przyznaje że dużo opuszczam w czytaniu;) ostatnio nawet wszystkiego nie nadrabiam a jedynie trzy ostatnie strony z rana łykam-nie chce mi się.
    no i że weekend bez was jest dla mnie odpoczynkiem haha :P ale nie gniewajcie się:D

po prostu widać że u nas jest nas dużo-po ilosci naprodukowanych stron, przez co większość nie nadąża. nie ma sie co dziwić.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj brzydko z jej strony :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - sorka,że tak Cię katuję tą karuzelą ale chciałam zebrać sobie już materiały i nie mogę znaleźć szablonu od którego mogłabym odrysować takiego słonia. Mogłabyś podrzucić ?? Będę wdzięczna niezmiernie :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    No to Psotka mnie zszokowala.. po prostu jestesmy dla niej za glupie :P no trudno moze znajdzie madrzejsze kolezanki na +18 :)
    a bo my tylko o dupach, cyckach, sadomaso i takie tam:P aha i o fiutkach i cipeczkach:D

szkoda że nie przeczytała wątku na ofufriend 35+ tam dopiero są laski z jajami:D nie jedna by wymiękła:) ale za to super atmosfera, jak trzeba to się laski opierdzielą, walą takimi tekstami że często ciężko nie opluć monitora:)
    i pełen luz:) a zarazem widać że się lubię mimo że się nie znają:)

Amy, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • MartaAlvi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie rozbawił ten wątek na 18+ :D

No cóż... faktycznie czasem jest tu panika, ktoś coś przeżywa, czesem komuś coś dolega - też nie zawsze mam ochotę to czytać ale nie każda ciąża jest idealna a takie forum chyba jest po to by się wspierać :) A jak ktoś jest wrażliwt na takie posty i łyka wszystko jak młody pelikan to faktycznie lepiej niech tego nie czyta :)

CzaryMary proszę bardzo:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1f8cd237f22.jpg

Ja sobie otworzyłam to zdjecie na kompie, przyłożyłam kartkę do ekranu (tusz mi się w drukarce skończył :P )i przemalowałam. Potem wyciełam, przerysowałam na tekture i to był mój szablon :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:51

Hela85 lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Czary ale mnie też to ruszyło więc nie jesteś sama, mogła to napisać tutaj a nie po innych wątkach że jej leży coś na wątrobie. Mi się przykro zrobiło no ale cóż.
    A mnie wcale nie ruszylo... to co napisala swiadczy o niej nienajlepiej i tym samym nasze niedojrzale posty niestety sa doroslejsze niz jej niedorosle zalenie sie na nasz malomadry watek do innych dziewczyn :)

shimmer_lip, Fasia, MartaAlvi, Hela85, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przeczytalam i mam wrazenie że ma się za lepsza od nas a już na pewno za madrzejsza. Szkoda że nie napisala wprost a nie za plecami.

shimmer_lip, mimka84, adk_1989, Hela85, kluska lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a bo my tylko o dupach, cyckach, sadomaso i takie tam:P aha i o fiutkach i cipeczkach:D

szkoda że nie przeczytała wątku na ofufriend 35+ tam dopiero są laski z jajami:D nie jedna by wymiękła:) ale za to super atmosfera, jak trzeba to się laski opierdzielą, walą takimi tekstami że często ciężko nie opluć monitora:)
    i pełen luz:) a zarazem widać że się lubię mimo że się nie znają:)
    Robotka bo ty walisz o tych duzych jajach jakbys byla u siebie..wez czasem pod uwage ze ktos sie czegos tu przychodzi dowiedziec niekoniecznie o cyckach :P

To samo fasiowa!!!! Mysli ze jak jej nie ma to jej sie nie oberwie za temat kupy!!!
    TROCHE KULTURY!!!

:D

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:48

weronika86 lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:05

weronika86 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • adk_1989 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    MIMKA pijemy razem:D ja mam rocznicę ślubu:D

wiecie co? przeczytałam.
    nawet mi się głupi nie zrobiło, chyba miała takie prawo, jak tak czuje to rzeczywiście bez sensu żeby pisała i się męczyła....

tylko z jednym dowaliła.....
    ale to nie ważne.

ja też przyznaje że dużo opuszczam w czytaniu;) ostatnio nawet wszystkiego nie nadrabiam a jedynie trzy ostatnie strony z rana łykam-nie chce mi się.
    no i że weekend bez was jest dla mnie odpoczynkiem haha :P ale nie gniewajcie się:D

po prostu widać że u nas jest nas dużo-po ilosci naprodukowanych stron, przez co większość nie nadąża. nie ma sie co dziwić.

Nikt nie ma obowiązku doczytywania wszystkiego przecież ani obowiązku siedzenia z nami to jasne :) Ale wiesz, wytykanie błędów językowych, czy infantylności naszych wypowiedzi bo nie mamy 30+ lat? No trochę to nie na miejscu. Albo posądzanie nas o panikarstwo i nakręcanie się? No ja osobiście nie zauważyłam. Mamy parę dziewczyn z prawdziwymi ciążowymi problemami więc nie ma się co dziwić, że te mniej przyjemne tematy czasami wypływają. A prawda jest taka, że wypowiedzi Psotki często były w swoim wydźwięku wręcz agresywne i nieznoszące sprzeciwu. Pamiętacie ile wpisów było z jej strony na temat pierwszych badań prenatalnych albo używania kosmetyków? To się dopiero przewijało strony żeby nie musieć już czytac.

shimmer_lip, liloe, Gosha, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Hela85 lubi tę wiadomość

‹‹ 1347 1348 1349 1350 1351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ