X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:48

CzaryMary, Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka to jutro pijemy piccolo :D I jaka starość piękny wiek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Jakto zjechala? A gowno kogos obchodzi co my tu piszemy wrrr nie pasuje o niech nie czyta po co tu wlazi wogole. Też się zdenerwowalam

no właśnie źle to ujęłam. w sumie to nie zjechała, bo tego tak nazwać nie można. Tak jak juz napisałam, wyraziła swoje zdanie i oczywiście ma do tego pełne prawo, i w sumie ja to szanuję. ale tak czy siak mnie ukuło :)

Ok, bez sensu że to napisałam bo nie chciałam nikogo denerwować. Tylko bardziej poskarżyć się na moje humory :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:12

Amy, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Witam się.

Jutro kończę 30lat...starość też radość, lubię takie okrągłe latka :)

MartaAlvi, zazdroszczę talentu i gustu. Ja się przyznam że z gustem u mnie kiepsko jeśli chodzi o wystrój wnętrz, a i z talentem nie bardzo.

Ida - glukoza teraz jest już tylko 75, ale jakoś damy radę, ja idę 28.12.

Kurcze, ciekawe kto nas obsmarował i dlaczego? Już patrzam na 18+

eee jaka starość, wypraszam sobie!!! :)
    Jutro na wątku ostra popijawa z okazji Twoich urodzinek :)

mimka84 lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka to ja juz dzisiaj śpiwam sto lat bo istnieje duże ryzyko, że jutro zapomnę :D

A co Psotki to jest mi smutno, że tak nas "potraktowała" ale jednocześnie jakoś nie będę wcale tęsknić.

Angela89, shimmer_lip, Amy, mimka84, liloe, Hela85, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Psotka mnie zszokowala.. po prostu jestesmy dla niej za glupie :P no trudno moze znajdzie madrzejsze kolezanki na +18 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:45

mimka84, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MIMKA pijemy razem:D ja mam rocznicę ślubu:D

wiecie co? przeczytałam.
    nawet mi się głupi nie zrobiło, chyba miała takie prawo, jak tak czuje to rzeczywiście bez sensu żeby pisała i się męczyła....

tylko z jednym dowaliła.....
    ale to nie ważne.

ja też przyznaje że dużo opuszczam w czytaniu;) ostatnio nawet wszystkiego nie nadrabiam a jedynie trzy ostatnie strony z rana łykam-nie chce mi się.
    no i że weekend bez was jest dla mnie odpoczynkiem haha :P ale nie gniewajcie się:D

po prostu widać że u nas jest nas dużo-po ilosci naprodukowanych stron, przez co większość nie nadąża. nie ma sie co dziwić.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj brzydko z jej strony :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - sorka,że tak Cię katuję tą karuzelą ale chciałam zebrać sobie już materiały i nie mogę znaleźć szablonu od którego mogłabym odrysować takiego słonia. Mogłabyś podrzucić ?? Będę wdzięczna niezmiernie :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    No to Psotka mnie zszokowala.. po prostu jestesmy dla niej za glupie :P no trudno moze znajdzie madrzejsze kolezanki na +18 :)
    a bo my tylko o dupach, cyckach, sadomaso i takie tam:P aha i o fiutkach i cipeczkach:D

szkoda że nie przeczytała wątku na ofufriend 35+ tam dopiero są laski z jajami:D nie jedna by wymiękła:) ale za to super atmosfera, jak trzeba to się laski opierdzielą, walą takimi tekstami że często ciężko nie opluć monitora:)
    i pełen luz:) a zarazem widać że się lubię mimo że się nie znają:)

Amy, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • MartaAlvi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie rozbawił ten wątek na 18+ :D

No cóż... faktycznie czasem jest tu panika, ktoś coś przeżywa, czesem komuś coś dolega - też nie zawsze mam ochotę to czytać ale nie każda ciąża jest idealna a takie forum chyba jest po to by się wspierać :) A jak ktoś jest wrażliwt na takie posty i łyka wszystko jak młody pelikan to faktycznie lepiej niech tego nie czyta :)

CzaryMary proszę bardzo:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1f8cd237f22.jpg

Ja sobie otworzyłam to zdjecie na kompie, przyłożyłam kartkę do ekranu (tusz mi się w drukarce skończył :P )i przemalowałam. Potem wyciełam, przerysowałam na tekture i to był mój szablon :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:51

Hela85 lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Czary ale mnie też to ruszyło więc nie jesteś sama, mogła to napisać tutaj a nie po innych wątkach że jej leży coś na wątrobie. Mi się przykro zrobiło no ale cóż.
    A mnie wcale nie ruszylo... to co napisala swiadczy o niej nienajlepiej i tym samym nasze niedojrzale posty niestety sa doroslejsze niz jej niedorosle zalenie sie na nasz malomadry watek do innych dziewczyn :)

shimmer_lip, Fasia, MartaAlvi, Hela85, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przeczytalam i mam wrazenie że ma się za lepsza od nas a już na pewno za madrzejsza. Szkoda że nie napisala wprost a nie za plecami.

shimmer_lip, mimka84, adk_1989, Hela85, kluska lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a bo my tylko o dupach, cyckach, sadomaso i takie tam:P aha i o fiutkach i cipeczkach:D

szkoda że nie przeczytała wątku na ofufriend 35+ tam dopiero są laski z jajami:D nie jedna by wymiękła:) ale za to super atmosfera, jak trzeba to się laski opierdzielą, walą takimi tekstami że często ciężko nie opluć monitora:)
    i pełen luz:) a zarazem widać że się lubię mimo że się nie znają:)
    Robotka bo ty walisz o tych duzych jajach jakbys byla u siebie..wez czasem pod uwage ze ktos sie czegos tu przychodzi dowiedziec niekoniecznie o cyckach :P

To samo fasiowa!!!! Mysli ze jak jej nie ma to jej sie nie oberwie za temat kupy!!!
    TROCHE KULTURY!!!

:D

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:48

weronika86 lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:05

weronika86 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • adk_1989 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    MIMKA pijemy razem:D ja mam rocznicę ślubu:D

wiecie co? przeczytałam.
    nawet mi się głupi nie zrobiło, chyba miała takie prawo, jak tak czuje to rzeczywiście bez sensu żeby pisała i się męczyła....

tylko z jednym dowaliła.....
    ale to nie ważne.

ja też przyznaje że dużo opuszczam w czytaniu;) ostatnio nawet wszystkiego nie nadrabiam a jedynie trzy ostatnie strony z rana łykam-nie chce mi się.
    no i że weekend bez was jest dla mnie odpoczynkiem haha :P ale nie gniewajcie się:D

po prostu widać że u nas jest nas dużo-po ilosci naprodukowanych stron, przez co większość nie nadąża. nie ma sie co dziwić.

Nikt nie ma obowiązku doczytywania wszystkiego przecież ani obowiązku siedzenia z nami to jasne :) Ale wiesz, wytykanie błędów językowych, czy infantylności naszych wypowiedzi bo nie mamy 30+ lat? No trochę to nie na miejscu. Albo posądzanie nas o panikarstwo i nakręcanie się? No ja osobiście nie zauważyłam. Mamy parę dziewczyn z prawdziwymi ciążowymi problemami więc nie ma się co dziwić, że te mniej przyjemne tematy czasami wypływają. A prawda jest taka, że wypowiedzi Psotki często były w swoim wydźwięku wręcz agresywne i nieznoszące sprzeciwu. Pamiętacie ile wpisów było z jej strony na temat pierwszych badań prenatalnych albo używania kosmetyków? To się dopiero przewijało strony żeby nie musieć już czytac.

shimmer_lip, liloe, Gosha, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Hela85 lubi tę wiadomość

‹‹ 1347 1348 1349 1350 1351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ