Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY - też też, że niby w 13tc juz mialysmy zadyszkę i, ze to takie śmieszne
HELA dokładnie - Ty zebrałaś pochwały
Widzisz ROBOTKA jak Ty mało jeszcze o życiu wiesz
Widzisz Amy aż taka głupia nie jestem nauczyłam czegoś Robotkęłyso Ci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 15:09
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Pozwolę Sobie osobiście by nie komentować tego co oto czytałam na wątku 18+. Gdyż iż ponieważ wychodzę z założenia , że nie należy w żaden sposób krytykować Psotkowych wypocin.
Przywołuje Was do porządku!!!
A tak btw to bardzo nie ładnie ze strony Psotki ( jeśli dobrze kojarze to jest ta dziewczyna co dostała pierd@lca na pkt wszelkich kosmetyków itp i używania ich w ciąży bo wszystko jest be??) ,że nie przekazała tego nam tutaj na wątku tylko poszła wyżalić się na inny wątek. W sumie szczeniackie zachowanie, takie troche gimnazjum , podstawówki itp.
Mnie to ni ziębi ni parzy czy szanowna PSotka na poszanowanie do nas samych bo do samej siebie do raczej tego szacunku to zbyt dużo nie ma.mimka84, Hela85, Angela89, Fasia, Amy, Robotka1, adk_1989, MartaAlvi, Justinka, KasiaKwiatek, weronika86, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:AMY - też też, że niby w 13tc juz mialysmy zadyszkę i, ze to takie śmieszne
Widzisz Amy aż taka głupia nie jestem nauczyłam czegoś Robotkęłyso Ci?
nooo Fasia dzięki, czuję się o niebo lepiej bynajmniej jestem głupkiem:D taki to ma mieć wydźwięk??tee żono polonisty:D
Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Boooooże nie wiem już do kogo mam się odnosić - forum zapieprza teraz strona za stroną a ja się śmieję coraz głośniej
Co to jest krokilla MIMKA ?
LILOE na całe szczęście mam same DHA bez alg
RUDZIA różowa też śliczna
po co pytasz? i tak nie zrozumieszAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny