Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzanim do Was dołączyłam czytałam kilka innych wątków ale żadne forum nie było tak pozytywne dlatego tu się szybko wpasowałam, nie wiem zatem co komu nie pasuje, wiadomo raz jest weselej innym razem przychodzą chmury i są jakieś problemy ale ogólnie to z większością mogłabym walnąć bruderszaft
swoja drogą w takiej sytuacji propozycja Robotki o odrębnym forum z dostępem z hasłem jest mi coraz bliższamimka84, CzaryMary, Amy, Fasia, Robotka1, Rudzia, MartaAlvi, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nieee, zabije was:D podać chusteczki proszę!!!
siedzę i płacze!!! dobrze że chwilowo nie mam nikogo w moim bunkrze!!!!
FASIA to gdzie Ci spierniczył te mięśnie kegla? a zapomniałam że Ty się stresujesz jak je używasz:D
Czary Mary mały KROKO brzmi poważnie ale pamiętaj, do końca życia byś go z powolnym popou-SZCZANIEM moczu kojarzyłatego chcesz dla syna?
tego????
RUDZIA ja też, już lata nie chodzę do szkoły nie piszę dużo długopisem nie ćwiczę, i przyznam się że często łapię się na tym że popełniłabym błąd ortograficzny co mnie akurat frustruje bo też byłam zawsze alergikiem na ortografięmimka84, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:zanim do Was dołączyłam czytałam kilka innych wątków ale żadne forum nie było tak pozytywne dlatego tu się szybko wpasowałam, nie wiem zatem co komu nie pasuje, wiadomo raz jest weselej innym razem przychodzą chmury i są jakieś problemy ale ogólnie to z większością mogłabym walnąć bruderszaft
swoja drogą w takiej sytuacji propozycja Robotki o odrębnym forum z dostępem z hasłem jest mi coraz bliższaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 15:24
Hela85, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Umrę ze śmiechu normalnie
Ale macie całkiem cięte riposty jak na półmózgi muszę powiedzieć! Jestem magistrem praw to się znam!
ale zostan!! Glos rozsadku sie przyda skoro juz jeden taki glos nas opuscil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 15:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ejjjjjjjj ja miałam zadyszke i to taką , że się zasapałam czasem przez tel gadać. Dobrze, że nikt mi za drzwiami nie stał jak sapałam bo pomyślałby , że seksze się z moim i sapie za nas dwoje:D
I kuźwa wypraszam sobie ale nie uważam by licencjat czy doktorat był wyznacznikiem inteligencji ludzkiej.
Moja córa ma czkawke....Amy, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość