Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ale wiedzie co
Aby pisać takie rzeczy na tym forum trzeba być głupim i mieć chyba nadzieje że do nas to nie dojdzie może jednak Psotka do nas pasuje ?
choć zdaje mi się że to było celowe-żeby w końcu do nas doszło jakie jesteśmy głupie:D
FASIAAA pamperssss:D aaaaaa!!!!
to kto poda "pżepis" na jajko sadzone??
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:no może może:D to jest oczywista oczywistość że raczej różne wątki się podczytuje:D
choć zdaje mi się że to było celowe-żeby w końcu do nas doszło jakie jesteśmy głupie:D
FASIAAA pamperssss:D aaaaaa!!!!
to kto poda "pżepis" na jajko sadzone??mimka84, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
A propos bąków
"...artystą, który uwalnianie gazów jelitowych podniósł do rangi sztuki, był Joseph Pujol zwany Pierdzielem (fr. Le Pétomane). Wykorzystywał on mięśnie odbytu, pobudzane strumieniem gazów jelitowych (a także powietrza, które zasysał odbytem), do wydawania modulowanych dźwięków. Jego koncerty cieszyły się olbrzymią popularnością w Paryżu na przełomie XIX i XX wieku, zaś najbardziej znanym utworem zaimprowizowanym przez autora w 1906 r. była Impresja na temat trzęsienia ziemi w San Francisco.
We francuskiej komedii Kapuśniaczek gazy jelitowe wydobywane przez dwóch głównych bohaterów, Claude'a Ratiniera i Francisa Chérasse, stają się sygnałem sprowadzającym pilota UFO z planety Oxo.
Według anegdoty[3], gazy jelitowe były przyczyną długotrwałej emigracji Edwarda de Vere, hrabiego Oksfordu. Pozwolił sobie na ich uwolnienie podczas wykonywania ukłonu wobec Elżbiety I. Ze wstydu podróżował 7 lat po Europie, by po powrocie usłyszeć od królowej słowa: Wasza mość, zapomniałam już o tym pierdnięciu (ang. My Lord, I had forgotten the fart).mimka84, Gosha, Fasia, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:czytam sobie wpisy Psotki na tamtym forum i jak dla mnie jest to takie wbijanie się na siłę ze swoimi mądrościami, ktoś pisze ze mąż masuje stopy a ta nie wolno masować niczego w ciąży jak nie jest się wykwalifikowanym, ktoś znowu napisze że używa czegoś tam czy robi coś tam i po raz kolejny wtrąca się Psotka z tym swoim nie wolno,za to już jedna z dziewczyn jej ostro pojechała i jak tak dalej pójdzie to nigdzie nie zagrzeje miejsca
CZEKAMY
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Hela bo jest głupio mądra
Myślę że ma bardzo małe grono znajomych - ja bym takiej nie lubiła
ma wyrafinowany gust... po prostu do niej nie pasujemny
nawet ja bym sie z takim plebsem nie kolegowala na zywo!
-
nick nieaktualny