Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Rudzia myśle że nie
Jak ich nie interesuje ile moja Martynka waży to myślisz że zainteresują sie karuzela ?
Ja bym na to nie liczyła bo tu saameee paniusie i panikary saa
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Przed wejsciem na nowe forum powinien byv test na inteligencje
a swoją drogą jeśli wyrazicie tylko chęć zapytam jednej laski z mojego forum z 2008(tam się już udziela kilka osób tylko a jest fajnie rozbudowane i całkowicie zablokowane dla obcych) to może nam da wejść i założymy sobie kwietniówki:) będziemy pisać co tylko zechcemy z wiedzę że nikt nas nie podczyta.
chyba że ktoś umie założyć całkiem osobne takie forum:)Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:O matko,co tu się dzieje,pospalam a tu jakieś ożywienie
zjem sadzone z ziemniakami i będę nadrabiala
przeczytałam, że zjesz sadzone ziemniaki i już chciałam pytać o przepis. Co się ze mną dzisiaj dzieje ?? hahahaFasia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela jak kuźwa kogo? No Was ma interesować do cholery tak? Tożto jestem oburzona iż nie odniosłyście się mojego postu. Czuję się porzucona emocjonalnie a tak było miło.
Która tu ma problem z wydalaniem kupki? Niech lepiej to zrobi szybko bo wstrzymywanie bąków i kupek powoduje posrane pomysły
mimka84, Amy, Robotka1, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:A według mojej teorii plan był taki aby właśnie jakoś to do nas doszło, bo tak ciekawiej, fajniej, więcej emocji. Faktycznie, podnieciłam się.
przemielony w moich ustach torcik wedlowski właśnie wylądował na ekranie komputera. Dzięki mimka, naprawdę dzięki....mimka84, Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Angela jak kuźwa kogo? No Was ma interesować do cholery tak? Tożto jestem oburzona iż nie odniosłyście się mojego postu. Czuję się porzucona emocjonalnie a tak było miło.
Która tu ma problem z wydalaniem kupki? Niech lepiej to zrobi szybko bo wstrzymywanie bąków i kupek powoduje posrane pomysłyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 15:36