Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychyba nie wróci, pisała że będzie Nas podczytywała ale jak dzisiejsze jazdy przeczyta to chyba już nie będzie chciała, swoją droga trochę mi jej szkoda ale wkurzyła mnie a ja bardzo rzadko się wnerwiamAmy wrote:Wrooci do nas
CZEKAMY
nick nieaktualny, Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:czytam sobie wpisy Psotki na tamtym forum i jak dla mnie jest to takie wbijanie się na siłę ze swoimi mądrościami, ktoś pisze ze mąż masuje stopy a ta nie wolno masować niczego w ciąży jak nie jest się wykwalifikowanym, ktoś znowu napisze że używa czegoś tam czy robi coś tam i po raz kolejny wtrąca się Psotka z tym swoim nie wolno,za to już jedna z dziewczyn jej ostro pojechała i jak tak dalej pójdzie to nigdzie nie zagrzeje miejsca
Hela bo to chyba taki typ człowieka.
Ą Ę pierdnę i wiem wszystko lepiej od wszystkich. Wkurzała mnie już nie raz z tymi swoimi , że nie wolno bo to czy tamto. Kurwancka mam syna zdrowego dorodnego chłopaka w domu , inteligentnego i nie przejmowałam się w pierwszej ciąży tak jak teraz. Nic mu się nie stało a nie patrzyłam na parabeny sreny i inne pierdoły bo bym dostała jebca no!!! A Pancia mi wciska , że jak maluje co tydzien paznokcie to dziecku krzywde robie. Zacofane to to do wieku 15 , mająca przed oczami swoje wyższe ego niż nasze razem wzięte i do tego bezczelne babsko bo nie potrafiła sama tego powiedzieć wprost tylko lata po forum zamęt sieje. Myślała , że Jej za to order dadza???????????
Ale się wkurzyłam ide po kawe któraś chętna do towarzystwa?
Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Proponuję założyć zahasłowane forum, bo jak koleżanka nas podczyta to będą się komisje ZUS sypały. Ona jest w grupie BBF???
co to jest BBF?
a ja idę po ziemniory. będą frytki
czy do frytek pasuje jajo sadzone??
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekujeFasia wrote:No i właśnie teraz wychodzi z nas prawdziwa natura
nie ładnie, że wszystkie tak oszukiwałyście od początku, że niby takie miłe, elokwentne, że o kupie mówić nie będą bo to fe, a teraz ? Wylewa się wszystko
może za to szanownej koleżance P podziękować 
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na gazecie się to da zrobić bez problemuRobotka1 wrote:będzie zobaczysz:D a dla Ciebie pytania extra będą!!!
a swoją drogą jeśli wyrazicie tylko chęć zapytam jednej laski z mojego forum z 2008(tam się już udziela kilka osób tylko a jest fajnie rozbudowane i całkowicie zablokowane dla obcych) to może nam da wejść i założymy sobie kwietniówki:) będziemy pisać co tylko zechcemy z wiedzę że nikt nas nie podczyta.
chyba że ktoś umie założyć całkiem osobne takie forum:)
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Będzie podczytywała bo w żadnym innym wątku nie znajdzie tylu osób, które są w takiej samej sytuacji co ona. Taka prawda. Ten +18 pewnie fajny ale dziewczyny są w różnych miesiącach ciąży i jak ją coś zaboli/zaniepokoi/się wydarzy to będzie podczytywała.Hela85 wrote:chyba nie wróci, pisała że będzie Nas podczytywała ale jak dzisiejsze jazdy przeczyta to chyba już nie będzie chciała, swoją droga trochę mi jej szkoda ale wkurzyła mnie a ja bardzo rzadko się wnerwiam
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:co to jest BBF?
a ja idę po ziemniory. będą frytki
czy do frytek pasuje jajo sadzone??
Przepraszam że się wtrącę, w sumie rzadko się udzielam więc może nie powinnam Cie pouczać... Ale frytki w ciąży?? nie wolno!
A co do Psotki.. miło, że doceniła chociaż jedna z nas, bo "jest tu jedna taka laska co dobrych rad udziela". Hela, jestem dumna, że uratowałaś nas od łatki totalnego bezmózgowia
nick nieaktualny, MartaAlvi, Fasia, nick nieaktualny, Robotka1, mimka84, Jaga, nick nieaktualny lubią tę wiadomość