Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Wrooci do nas
CZEKAMY
Amy, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:czytam sobie wpisy Psotki na tamtym forum i jak dla mnie jest to takie wbijanie się na siłę ze swoimi mądrościami, ktoś pisze ze mąż masuje stopy a ta nie wolno masować niczego w ciąży jak nie jest się wykwalifikowanym, ktoś znowu napisze że używa czegoś tam czy robi coś tam i po raz kolejny wtrąca się Psotka z tym swoim nie wolno,za to już jedna z dziewczyn jej ostro pojechała i jak tak dalej pójdzie to nigdzie nie zagrzeje miejsca
Hela bo to chyba taki typ człowieka.
Ą Ę pierdnę i wiem wszystko lepiej od wszystkich. Wkurzała mnie już nie raz z tymi swoimi , że nie wolno bo to czy tamto. Kurwancka mam syna zdrowego dorodnego chłopaka w domu , inteligentnego i nie przejmowałam się w pierwszej ciąży tak jak teraz. Nic mu się nie stało a nie patrzyłam na parabeny sreny i inne pierdoły bo bym dostała jebca no!!! A Pancia mi wciska , że jak maluje co tydzien paznokcie to dziecku krzywde robie. Zacofane to to do wieku 15 , mająca przed oczami swoje wyższe ego niż nasze razem wzięte i do tego bezczelne babsko bo nie potrafiła sama tego powiedzieć wprost tylko lata po forum zamęt sieje. Myślała , że Jej za to order dadza???????????
Ale się wkurzyłam ide po kawe któraś chętna do towarzystwa?Fasia, Hela85, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Proponuję założyć zahasłowane forum, bo jak koleżanka nas podczyta to będą się komisje ZUS sypały. Ona jest w grupie BBF???
co to jest BBF?
a ja idę po ziemniory. będą frytkiczy do frytek pasuje jajo sadzone??
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No i właśnie teraz wychodzi z nas prawdziwa natura
nie ładnie, że wszystkie tak oszukiwałyście od początku, że niby takie miłe, elokwentne, że o kupie mówić nie będą bo to fe, a teraz ? Wylewa się wszystko
może za to szanownej koleżance P podziękować
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:będzie zobaczysz:D a dla Ciebie pytania extra będą!!!
a swoją drogą jeśli wyrazicie tylko chęć zapytam jednej laski z mojego forum z 2008(tam się już udziela kilka osób tylko a jest fajnie rozbudowane i całkowicie zablokowane dla obcych) to może nam da wejść i założymy sobie kwietniówki:) będziemy pisać co tylko zechcemy z wiedzę że nikt nas nie podczyta.
chyba że ktoś umie założyć całkiem osobne takie forum:)
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Hela85 wrote:chyba nie wróci, pisała że będzie Nas podczytywała ale jak dzisiejsze jazdy przeczyta to chyba już nie będzie chciała, swoją droga trochę mi jej szkoda ale wkurzyła mnie a ja bardzo rzadko się wnerwiam
Hela85 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:co to jest BBF?
a ja idę po ziemniory. będą frytkiczy do frytek pasuje jajo sadzone??
Przepraszam że się wtrącę, w sumie rzadko się udzielam więc może nie powinnam Cie pouczać... Ale frytki w ciąży?? nie wolno!
A co do Psotki.. miło, że doceniła chociaż jedna z nas, bo "jest tu jedna taka laska co dobrych rad udziela". Hela, jestem dumna, że uratowałaś nas od łatki totalnego bezmózgowiaCzaryMary, MartaAlvi, Fasia, Amy, Robotka1, mimka84, Jaga, Hela85 lubią tę wiadomość