Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyziolko wrote:Przepraszam że się wtrącę, w sumie rzadko się udzielam więc może nie powinnam Cie pouczać... Ale frytki w ciąży?? nie wolno!
A co do Psotki.. miło, że doceniła chociaż jedna z nas, bo "jest tu jedna taka laska co dobrych rad udziela". Hela, jestem dumna, że uratowałaś nas od łatki totalnego bezmózgowia
taaaaaaaa , serio ? nie wiedziałam. Dziękuję za info. W takim razie dzisiaj na obiad energia słoneczna, księzycowa. Może być? Mam nadziję, że po tym zatwardzenia nie będę miała
GOSHA - łóżko z miśkiem wymiata. Podrzuć link, chcę poczytać o nimWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 15:56
Hela85, Fasia, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyziolko wrote:Przepraszam że się wtrącę, w sumie rzadko się udzielam więc może nie powinnam Cie pouczać... Ale frytki w ciąży?? nie wolno!
A co do Psotki.. miło, że doceniła chociaż jedna z nas, bo "jest tu jedna taka laska co dobrych rad udziela". Hela, jestem dumna, że uratowałaś nas od łatki totalnego bezmózgowia
-
nick nieaktualny
-
Słoneczna nie za bardzo bo się jeszcze przegrzejesz a to w ciąży niewskazane!
A co do zadyszkija właśnie ją mam nawet jak się przekręcam z boku na bok. I plecy mi skrzypią przy tym. Śmiejcie się- bez krępacji
-
Gosha wrote:Jak ochłonięcie juz trochę to bede miała pytanie... Nie moge sie zdecydować miedzy dwoma łozeczkami a jutro idę zamówić do sklepu...
a ogólnie to przemyśl te pełne boczki bo tu jedna taka mądra pisała, że się źle ochraniacz montuje
więc jak chcesz ochraniacz to szczebelki dookoła
Dzięki Robotko za to info, ja bym na to nie wpadła
o żeszco ja pacze
ja pacze a to dinozaur a nie żyrafa
ktoś coś o inteligencji chciałby napisać???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 15:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo powiem Wam,ze niefajnie,bo mogła to do nas napisać, że nie odpowiada jej to,to jakos inaczej by się podeszlo do tego a nie w innym watku,nieladnie. A fu. Inna sprawa,ze ma widocznie inne oczekiwania od forum. Mi za to bardzo odpowiada jego charakter rozrywkowo-ciazowy,szczegolnie ze siedzę w domu i jesteście często jedynymi osobami z którymi " rozmawiam ". I fajnie jest widzieć co kupilyscie,co gotujecie,a nawet jaka macie kupę
jakiś mi to pasuje. Tak jak frytki do sadzonego :p ja lubie
ziolko, Fasia, Hela85, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Będzie podczytywała bo w żadnym innym wątku nie znajdzie tylu osób, które są w takiej samej sytuacji co ona. Taka prawda. Ten +18 pewnie fajny ale dziewczyny są w różnych miesiącach ciąży i jak ją coś zaboli/zaniepokoi/się wydarzy to będzie podczytywała.
mimka84 wrote:Dziewczyny zaraz się zaczyna Wspaniałe Stulecie na TVP1, przepraszam, że dopiero teraz się przyznaję do oglądania tego serialu, ale co mi tam. W każdym razie będę zmuszona Was opuścić. Mam nadzieję że jak zechcę wrócić, to będę miała gdzie.to dopiero zacofanie:D
no Hela zdobyła szacunek nie ma co:D zazdroszczę jak diabli:D
Czary! będziesz miała zatwardzenie zobaczysz:D
LILIOE popieram:DHela85 lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Jak ochłonięcie juz trochę to bede miała pytanie... Nie moge sie zdecydować miedzy dwoma łozeczkami a jutro idę zamówić do sklepu...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13905426df1e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea14bb990c9.jpg
Mi bardziej przypadł do gustu miśtakie bardziej klasyczne to łóżeczko chyba. Ale co ja tam wiem
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13905426df1e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea14bb990c9.jpg
Kurczeeee oba sa bardzo ladne!!!nie umialabym zdecydowac ..
-
shimmer_lip wrote:Jestem za żyrafą
a ogólnie to przemyśl te pełne boczki bo tu jedna taka mądra pisała, że się źle ochraniacz montuje
więc jak chcesz ochraniacz to szczebelki dookoła
Dzięki Robotko za to info, ja bym na to nie wpadła
o żeszco ja pacze
ja pacze a to dinozaur a nie żyrafa
ktoś coś o inteligencji chciałby napisać???
shimmer_lip, Fasia, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość