Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWg mnie miś
a ja na Mikołajki dostałam ten kalendarz adwentowy kosmetyczny a pod choinkę portfel se zarzyczylam:) leżę jak orka,naczynia się myją
jutro musze zanieść zasłony i firany do obciecia,bo święta coraz blizej:) choinkę na 19 zamówiłam, ale powiem Wam,ze cholernie osłabiona od tego antybiotyku jestem,nigdy nie spalam w dzien,a znów mnie muli. Lyknelam zelazo i znów czarna kupa będzie :p
-
Fasia wrote:Shimmer - a mi akurat ten zapach pasuje, tzn smaruję tylko cycki, brzuch i poślady więc jakoś pod nosem mi nie pachnie
ale i tak czuję, taki mega mdły jest dla mnie a i tak nie wiem czy mi się przy pępku nie robi rozstęp j&#@&^%%#@% jego mać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Nie lubię Cię .. jesteś chamska, wulgarna, nie masz serca, za grosz empatii .. myslałam, że jesteś moją kolezanką a tak bardzo się na Tobie zawiodłam .. idę zrobić kupę ..
mimka84, Fasia, CzaryMary, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Wg mnie miś
a ja na Mikołajki dostałam ten kalendarz adwentowy kosmetyczny a pod choinkę portfel se zarzyczylam:) leżę jak orka,naczynia się myją
jutro musze zanieść zasłony i firany do obciecia,bo święta coraz blizej:) choinkę na 19 zamówiłam, ale powiem Wam,ze cholernie osłabiona od tego antybiotyku jestem,nigdy nie spalam w dzien,a znów mnie muli. Lyknelam zelazo i znów czarna kupa będzie :p
Oddawaj kupe, ja tak jak robiłam woda to tak nic od wczorajJak tak dalej będzie to wezmę przykład z Amy ( bo ona mądra jest ) i kupie czopki
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Dziś coś nie potrafię się wkręcić w temat. Nie udzielam się też tak często, bym była tak zauważana, jak niejedna z Was, no ale tak bywa. Może jutro...?
Co ty gadaszdziś też jest dzień aby się udzielić
Tylko dziś bardzo kupkowy temat i psotkowy jest