Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
ja też się przyznam, że rzadko piszę bo średnio jestem zauważana, ale staram się nie zrażać i wiem, że wynika to z tego, że jest nas tu baardzo dużo. Ale czytam codziennie. I ogólnie bardzo lubie to forum bo jest mega pozytywne, wchodziłam z ciekawości na inne miesiące i chyba tylko listopadówki miały podobną atmosferę.
Może gdybym się częściej udzielała to bym została zauważona
A temat Psotki mnie dziś rozwalił
PozdrawiamJaga, Amy, Ida, Fasia, CzaryMary, ziolko, MartaAlvi, Robotka1, Justinka, shimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A JA Wam powiem , że wy cienkie te prezentersy dostaniecie na gwiazdke.
Bo Ja z mężem to se prezenciora strzeliłam , że hoho zbieraliśmy się 2 lata i nigdy kasy nie było , a teraz sobie trzaśniemy remonta w łazience i dokończymy 2 przedpokoje i będzie gites majonez. Także w tym roku Mikołaj przyniósł mi płytki do łazienki, kibelek nowy i nową mise i kran i będzie prysznic zamiast wanny i wiele innych rurek śrubek kabelków , nawet dostane ogrzewanie podłogowe. O taki se strzelimy prezent.mimka84, ziolko, Amy, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgucha wrote:Hej dziewczyny
ja też się przyznam, że rzadko piszę bo średnio jestem zauważana, ale staram się nie zrażać i wiem, że wynika to z tego, że jest nas tu baardzo dużo. Ale czytam codziennie. I ogólnie bardzo lubie to forum bo jest mega pozytywne, wchodziłam z ciekawości na inne miesiące i chyba tylko listopadówki miały podobną atmosferę.
Może gdybym się częściej udzielała to bym została zauważona
A temat Psotki mnie dziś rozwalił
Pozdrawiam
Agucha ustaw jakiegoś avatarka i udzielaj się - wtedy będziesz bardziej zauważalna i kojarzona - wg mnie tak jest łatwiej zauważyć kogośFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny