Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Witajcie , ale produkujecie dzisiaj chyba więcej niż kiedykolwiek...coś sie stało?? Bo ja nic nie wiem...z czego sie śmiejcie , tez chce tez chce:)))))
Ja dzisiaj w pracy padam z nudów....
FASIA mnie tez maluszek dzis obkłada:)))
Lwica naprawdę chcesz wiedzieć ?Bierzesz to na swoja własną odpowiedzialność
Fasia, Lwica lubią tę wiadomość
-
Mimka dobrze , że się troszczysz chociaż Ty , już widzę minę męża po waszej wycieczke krajobrazowo zapoznawczej po naszej new łazience, jak wychodzi na dwór i drze się , że znowu trzeba szambo wylewać
HAHAHAHAHA
Hela no to możesz mieć problem zimą dorodny liść znależćBo te suche co są to wiesz mogą się porwac:D
mimka84, Amy, Fasia, Hela85, ziolko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja miałam bardzo jasny blond, jak się dowiedziałam że będziemy rodzicami poszłam do fryzjera i powiedziałam szalejemy - jestem brunetką. Ostatni raz byłam w sierpniu u fryzjera i odrostów nic nie widać. A tak musiałam się co miesiąc farbować.
No właśnie ja naturalni ejstem brunetką a teraz mam ciemny blond i już widzę odrostytrochę mnie to przeraża ale co tam
Zawsze chciałam mieć blond włosy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:
ej wiecie co? jesteście okropne!!!
jakbym była na miejscu koleżanki i przeczytała po swoich gangowych wypocinach kwietniówki to bym się rozpłakała choćbym nie wiem jaką suką była ! O!
JAGA to jak tak na to patrzeć to ja też dostanę płytki na prezent:D do mnie możecie sobie przyjechać pochodzić po przedpokoju jak już cośbo tam będą kładzione:D
a z czopkiem wbijam się do Ciebie:D
okej spadam z moimi czopkami do domu się męczyć bo czasem mam wrażenie robiąc kupę że mi córka wyleci...tak być nie może@!Amy, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:E a gdzie ROBOTKĘ wcieło ?
AGUCHA IDA! odzywać się częściej:) dziewczyny proszę zauważać nasze koleżanki bo wam spuszcze łomot!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 16:47
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny