Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOstatnio zaniosłam mocz do analizy. badanie ogólne i na posiew. Od dawna borykam się z bakteriami.
Wynik z ogólnego badania 10 x ponad normę. Natomiast dziś dostałam wynik z posiewu a tam info,że jałowoUcieszyłam się ale zastanawia mnie to skąd tule tych bakterii wyszło w badaniu ogólnym?
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Ostatnio zaniosłam mocz do analizy. badanie ogólne i na posiew. Od dawna borykam się z bakteriami.
Wynik z ogólnego badania 10 x ponad normę. Natomiast dziś dostałam wynik z posiewu a tam info,że jałowoUcieszyłam się ale zastanawia mnie to skąd tule tych bakterii wyszło w badaniu ogólnym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 17:22
Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:CzaryMary czasem bakterie pojawiają się w moczu bo sie go źle zbiera do pojemniczka. Trzeba sie podmyć najpierw itd. Ja też zawsze coś w nim mam
właśnie tez tak myślę. Chociaż naprawdę staram się pobierać próbkę rzetelnie. podmywanie, środkowy strumień itp. aaa no i leukocyty sporo ponad normę.
Lecę na zakupy
Miłego wieczoruFasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Lwica musiałabyś się cofnąć jakieś 30 stron
Wejdź na forum Gang18+ i zobacz co pewna była koleżanka z naszego forum o nas nabazgrała. Wszystko co tu się dziś dzieje to jej wina
Uuu no nie fajno, nudziło sie babie. No cóż niektórzy maja takie nudne życie...zero więcej komentarza.Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Shimmer_lip a on tez bez amoniaku i można w ciąży??
i polecam baaardzo
teraz sobie robię jakimś migdałem i też zajebiście wychodzi
a pachnie przyjemnie bo tak owocowo jakoś
A na wzmocnienie to zdrowe jedzenie, odpoczynek i czasi tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 17:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 mam do Ciebie znowu pytanie. Od wtorku brałam biofuroxym 750 dozylnie,3 razy dziennie,lacznie 18 dawek. Po wyjściu ze szpitala przepisali mi ten zinnat 500 ale cos się nie halo po nim czuje,poty mam jakieś takie zimne... wzięłam dwie dawki i nie wiem- może odstawić? Coś mi chyba nie sluzy:/
-
nick nieaktualny