Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Krysti to jest słodka woda i tyle. Da się przeżyć i mówię to ja która dalej ma mdłości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 17:46
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Shimmer - ten 9.1 to taki widzę mega jasny blond
robiłam kiedyś taki kolor ale bardzo mi niszczył wlosy więc teraz robię ciemniejsze i widzę poprawę. Poza tym na ciemniejszym aż tak nie widać odrostów
taki jak Krysti ma w avatarku mniej więcej i mi nie zniszczyła ta farba włosów dlatego zachwalam
i kocham go bo nie wychodzi żółty. A teraz też się na 7 coś przerzuciłam o nazwie migdał zeby tak odrostów nie było widać
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Glukoza jest ochyyydna !! Piłam to dwa razy w życiu i nie wiem jak przeżyję to w ciąży ... Można śmiało wziąć i wcisnąć sobie pół cytryny, bo ona nie wpływa na wynik badania. Booooziu ciekawe kiedy mnie to czeka .. W pon wizyta kontrolna po L4 i receptę, bo w szpitalu dali zwolnienie teraz do pt no i żadnej recepty na leki które kazali brać
dobrze, że miałam zapas swoich.
KRYSTI - moja kotka ma centki na brzuszku, a paski na grzbiecie i wszedzie indziej -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Jasny ale nie mega
taki jak Krysti ma w avatarku mniej więcej i mi nie zniszczyła ta farba włosów dlatego zachwalam
i kocham go bo nie wychodzi żółty. A teraz też się na 7 coś przerzuciłam o nazwie migdał zeby tak odrostów nie było widać
taki jaki ja mam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:No to jak dla mnie Krysti ma mega jasny blond
mi kazdy jeden niszczył włosy. Moje włosy się kręcą, są baaardzo suche na końcach więc farby z rozjaśniaczami je niestety dobijają. Ale kolor śliczny
nosiłam taki dłuuuugo no ale niestety
ja mam włosy popieprzone
ani proste ani kręcone, takie falowane, jak troszkę wilgoci dostaną to każdy w inną stronę stoi, mam ich baaardzo dużo ale pojedyncze włosy są bardzo cienkie, no takie włosy jakie blond dzieci mają. Też suche na końcach i przetłuszczające się u nasady (w ciąży mi się mniej przetłuszczają) i dla moich włosów wybawieniem jest olejowanie
no zupełnie inne się zrobiły a w sumie to wychodzi dużo taniej niż jakieś drogie mega wypasione maski i odżywki
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHwesta Zrób taki kolor jak ci zapodalam ja sie znam na farbach dobrze bo ja właśnie po farbach dziewczyną włosy regeneruje kreatyną bo biedne farby takie używają ze Ola Boga . Potem zniszczone nie wiedza co zrobic jak są za ciemne i nakładają jasne farby co niszczy włosy strasznie wiec polecam kolor jaśniejszy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShimmer ja tez mam falowane włosy i one uwielbiają olejowanie, jakimi olejami robisz, moje najbardziej lubią lniany i z avocado a czasem mieszam olej z maska do włosów i też spoko efekt
Cd. nabijania z kwietniówek na gang, odnoszę wrażenie ze to celowe zagranieKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny