Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
jakoś ostatnio nie mam czasu do Was zaglądać
powiedzcie co ciekawego się wydarzyło ostatnio
Ja dziś po wizycie, niestety dalej skacze mi ciśnienie i ginka kazała mi zapisywać ciśnienie na kartce i pomiar robić 2-3 razy dziennie.
Od początku mam 6kg na plusie i wciąż myślimy nad imieniem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Krysti widzę że ty nie na bierząco - Psotka nie ładnie się zachowała i wyraziła swoją opinie na innym wątku. Bardzo uczepiła się błędów ortograficznych i stylistycznych - mam wrażenie że chodziło jej o Ciebie niestety i od rana w sumie jej temat był wałkowany.
Nawet przestałam uwagę zwracać . No widzisz nawet ortografia hujowa jest i przeszkadza .Kazdy niech patrzy na siebie i tyle ja gwiazda nie jestem i nie zwracam uwagi na ortografie czyjąś bo uważam ze każdy ma prawo pisać w po śmiechu a mnie sie to zdarza teraz duzo .
Hela85, Angela89, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Nie kupuje, zażyczyłam sobie pod choinkę
Wolę mieć coś na papierze, w dłoniach niż czytać z internetu
Innych propozycji na prezent dla siebie nie miałam, a o tej książce od dawna myślałam więc podałam propozycje żeby mi kupiliRudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Hej laski
jakoś ostatnio nie mam czasu do Was zaglądać
powiedzcie co ciekawego się wydarzyło ostatnio
Ja dziś po wizycie, niestety dalej skacze mi ciśnienie i ginka kazała mi zapisywać ciśnienie na kartce i pomiar robić 2-3 razy dziennie.
Od początku mam 6kg na plusie i wciąż myślimy nad imieniemale grunt, że jesteś pod opieką lekarza
U nas też imionowa burza mózgów ale Baśka jest na prowadzeniu cały czas -
nick nieaktualnyShimmer ja mam nierafinowany, smaruję się nim i smażę na nim i dodaje do owsianki, on ma lekko kokosowy posmak i tez mam ciężarówką przez 9 miesięcy dostałam od bratowej:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:33
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Nie kupuje, zażyczyłam sobie pod choinkę
Wolę mieć coś na papierze, w dłoniach niż czytać z internetu
Innych propozycji na prezent dla siebie nie miałam, a o tej książce od dawna myślałam więc podałam propozycje żeby mi kupili
Ja tez wole mieć na papierzeksiążki są takie bardziej "przyjazne " niż e booki
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Shimmer ja tez mam falowane włosy i one uwielbiają olejowanie, jakimi olejami robisz, moje najbardziej lubią lniany i z avocado a czasem mieszam olej z maska do włosów i też spoko efekt
Cd. nabijania z kwietniówek na gang, odnoszę wrażenie ze to celowe zagranietez chcem poczytać z tego nabijania
-
nick nieaktualny