Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Słyszałam, że to "w oczekiwaniu.." jest bardzo fajnie napisane, tzn dużo tam informacji. To moje pierwsze dziecko więc chciałabym wiedzieć wszystko co i jak, bo jestem zielona
Mam tą książkę, ale w sumie sama nie wiem czy ją polecam czy nie...
Ogólnie tygodnie ciąży są opisane tylko w kilku zdaniach a potem przechodzi pani do omawiania różnych problemów które mogą wystąpić w danym miesiacu.
W sumie to wszystko co jest tam napisane a propos tygodni serwuje nam co tydzień BBF a te problemy - też nie powiem żeby były jakoś super opisane.
Ja chyba bym drugi raz tej ksiażki nie kupiła tym bardziej że ona tylko o ciązy jest, o dziecku po urodzeniu za bardzo nic nie ma. -
nick nieaktualnyDziewczyny na moim drugim watku mam wrazenei ze troche jednak shizuja . Juz jak byly w jakims 13tc to pisaly ze ledwo na drugie pietro wchodza i ze sapia jak do sklepu dojda . Smiac mi sie troche z tego chce
Kotka to napisała nie ładnie z jej stronyn,kto tu shizuje .Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:MARTA kurcze ... to co polecacie dla takiej zielonej przyszłej mamy jak ja? Najlepiej jakby mi ktoś kawę na ławę wyłożył co z czym się je, jak sobie radzić z np kupkami, kolkami, kąpielą, ubieraniem i innymi z pozoru błahymi rzeczami, które dla mnie są kosmosem i mnie przerażają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:MARTA kurcze ... to co polecacie dla takiej zielonej przyszłej mamy jak ja? Najlepiej jakby mi ktoś kawę na ławę wyłożył co z czym się je, jak sobie radzić z np kupkami, kolkami, kąpielą, ubieraniem i innymi z pozoru błahymi rzeczami, które dla mnie są kosmosem i mnie przerażają
Fasiu ja dokładnie takiej też książki potrzebuje, ale nie miałam jeszcze czasu poszukać czegoś
Ta autorka napisała też "pierwszy rok z życia dziecka" ale też różne opinie ma na necie.
Widziałam też ciekawie wyglądającą książke "najszczęśliwsze niemowlę w okolicy" - książka o tym jak uspokoić dziecko. Może być fajna.
Jak znajdziesz jakąs fajną pozycję właśnie w temacie jak się opiekowac maluszkiem to napisz koniecznie!
Edit: właśnie czytam, że "język niemowląt" też jest spoko ksiażkąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:54
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:No ba! Z Ciebie oczywiście też !! Jesteście naszymi rycerzami
też chciałam coś napisać ale nie byłabym taka miła jak Ty i Hela
ANKA żeby się nie zdziwił, że tyyyyyle czasu jeszcze zostało jak za chwilę dzieciaczek będzie na świecieczas wbrew pozorom biegnie jak szalony
Jak mecze mojego i zasypuje go imionami to on mówi : Lucus
A ja - jak to Lucus?! LUCJAN mi się nie podoba!
A on- Nie Lucjan tylko Lucyferi się głupio cieszy
jaja sobie robi a ja się denerwuje
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Krysti wspieramy się poczytaj nasz cały dzień i uwierz mi każdy jest zdania że Psotka brzydko się bardzo zachowała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:57