Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Jak mecze mojego i zasypuje go imionami to on mówi : Lucus
A ja - jak to Lucus?! LUCJAN mi się nie podoba!
A on- Nie Lucjan tylko Lucyferi się głupio cieszy
jaja sobie robi a ja się denerwuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczerze to wydaje mi się, że kobieta najlepiej sama wie jak zająć się własnym dzieckiem i takie rady jak w tych książkach nie zawsze się sprawdzaja. Mam synka i nie kupowałam żadnych książek na ten temat bo wszystkie informacje miałam od mamy, siostry i lekarzy wiec stwierdziła,, że szkoda pieniędzy na takie książki. Wolę jakiś kryminał lub powieść
Jaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:ANKA a ja lubię czytać. Chcę dowiedzieć się czegoś od doświadczonych osób, a później zdaje sobie sprawę z tego, że i tak zrobię zapewne po swojemu, przefiltruję te informacje. Natomiast mimo wszystko jestem z tych co to panikują i czytanie na dany temat uspokaja
Poza tym nie mam ani mamy, ani siostry żeby spytać ... A lekarki nie będę pytać o to jak mam np wykąpać dziecko
HWESTA no to na pewno stąd masz te poty itp. Koniecznie odstaw i jutro do lekarza zeby dał coś innego
Rozumiem Cię. W pierwszej ciąży tez tak miałam ale zdałam się na mój instynktpoczytać nie zaszkodzi
Ja uwielbiam czytać ale inne książkiFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny