Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie zapomnę jak na chirurgi leżałam a tam prysznic byl jeden na 6 łóżek
inw dodatku żadnej kotary ani nie mozna było się zamknąć na zamek ! Masakra brałam prysznic raz tam potem do osobnej toalety poszłam insię tam podmywalam pod kranem niestety .Warunki masakrycznie tam gdzie prysznic .
-
nick nieaktualnyJa domestos kupiłam musze odkazic kafelki w kabinie moj to zrobi dam mu rękawiczki powiedział ze zaleje ,ja raz na jakis czas tak robie ze cała kabinę jadę domestosem zostawiam na 1 godzinke i bielutko jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:45
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:KasiaKwiatek zawsze Nas wieczorem nadrabia,jak zobaczy tyle stron to jej oczka wyjdą
Właśnie polubiła moje posty więc dobrze jej idzie to nadrabianiehahah Pewnie siura ze śmiechu już
Hela85, Amy, Krysti, Ewelcia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:A mnie wcale nie ruszylo... to co napisala swiadczy o niej nienajlepiej i tym samym nasze niedojrzale posty niestety sa doroslejsze niz jej niedorosle zalenie sie na nasz malomadry watek do innych dziewczyn
A mnie cholera ruszyło!!!
Nadrabiam Was, bo dzięki koleżance Amy miałam 20 stron do przeczytania...
dochodzę do strony o komentarzu szanownej Pani PK i mnie szlak trafił, jak przeczytałam to nie mogłam nie odpisać, może i powinnam zignorować ale nie lubię jak ktoś za plecami obgaduje i to w taki niekulturalny sposób
wystarczyło nam napisać, że ma tego dosyć i tyle, albo po prostu więcej nie zaglądać!!!
napisałam, żeby zrobiła nam przysługę i więcej nie zaglądała i nie podczytywała po prostu!Hela85, Krysti, Rudzia, Fasia, Amy, liloe, Jaga lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja domestos kupiłam musze odkazic kafelki w kabinie moj to zrobi dam mu rękawiczki powiedział ze zaleje ,ja raz na jakis czas tak robie ze cała kabinę jadę domestosem zostawiam na 1 godzinke i bielutko jest.
Haha a mój mówił że ja tylko taka nienormalna jestemteż raz na jakiś czas chlorem szoruje kabinę, umywalkę, a nawet kafelki w kuchni i w łazience
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Haha a mój mówił że ja tylko taka nienormalna jestem
też raz na jakiś czas chlorem szoruje kabinę, umywalkę, a nawet kafelki w kuchni i w łazience
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:01
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny