Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobra... mnie sie nie chce juz wymieniac zdan na ten dzisiejszy temat dnia... i tak kazdy mysli swoje i ma swoje racje... Wszystkie odebralysmy jednoznacznie wypowiedzi na tamtym watku wiec trudno bedzie nas przekonac ze zle cos odebralysmy..
Hela85, Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra, nie bede sie tlumaczyc.
Mam nadzieje, ze nie jest wam przykro. To tylko forum wiec nie sadze, ze moj komentarz kogos bardzo urazil. A jesli to nie mialam takeigo zamiaru i wlasnie dlatego tego tutaj nie napisalam zeby komus nie psuc humoru.
Czuje, ze czas przecieka mi miedzy palcami na forum. Ze czytam o pierdolach i nic z tego nie mam. Chyba mnie to frustruje.
Ale o cos zapytam. Hela mi zarzuciala, ze sie wywyzszam i ze takie sa moje komentarze. Czy wy tez tak to odbieracie? Pytam z ciekawosci. Ja oczywiscie twierdze, ze sie nie wywyzszam nad nikim i nie mam takeigo zamiaru ale wedlug Heli tak wlasnie zwracam sie do innych. Czy to prawda? -
Psotka każdego coś denerwuje ale czy trzeba się tak na ten temat rozpisywać na innych wątkach? Jak się komuś coś nie podoba to niech nie czyta.
Jakby to wg Ciebie wyglądało jakbym np na innym wątku pisała jak mnie denerwuje Twoje pisanie, oczywiście nie podając Twojego nicku ale w taki sposób, że wszyscy by wiedzieli ze to o Ciebie chodzi...Amy, Krysti, Hela85, Fasia, KasiaKwiatek, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOtoz to.. ogolny odbior twojej wypowiedzi byl taki... jestesmy za glupie zebys miala marnowac tutaj z nami czas.. i to nie tylko moje odczucie ale wiekszosci z nas..
A piszac ze nie spodziewalas sie ze kogos twoj komentarz urazi to wybacz ale myslalas ze z kim rozmawiasz? Z botami*?
* program wykonunujacy pewne czynnosci w zastepstwie czlowieka. Czasem jego funkcja jest udawanie ludzkiego zachowaniaHela85, Krysti, Fasia, KasiaKwiatek, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nawet gdyby mi przeszkadzało pisownia innej z dziewczyn nie wytyczyla bym jej jako osoby nie umiejacej napisac po prawnie bo na co Każdy pisze jak pisze i ja rozumiem nawet z błędami ortograficznymi ze no zdarza się . Jej No jest mi przykro . Dobranoc Spijcie dobrze .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-