Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Dziewczyny zaraz Was nadrobię póki co UWAGA: zaaplikowałam czopek glicerynowy i czekam na reakcję
i tu pytanie do tych uzależnionych od czopków... bo na opakowaniu jest napisane że nie można używać długotrwale... Wy codziennie jedziecie na czopkach?
co 3 albo nawet co 4 dni
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie chcialam was urazic. Dlatego miedzy innymi nie napisalam tego tutuaj. Co mialam napisac? Ze mi sie tu nudzi bo za duzo tu postow o tematyce mnie nie interesujacej? Po co mialam wam to pisac? ktos gdzies tu chyba pare razy nawet zwrocil uwage na to ze ktos za duzo o czym gada. A ja tego nie robie, bo to forum i skoro w wam to wszystkim odpowiada to ok. Ja napsialam to wszystko raczej ogolnie o forum nie tylko o tym watku. Poprostu naszla mnie pewna refleksja, ze trace czas tutaj (na forum, nie chodzi tylko o ten watek). To ze akurat o tym traceniu czasu napisalam tam a nie tu to przypadek.
KasiaKwiatek mi wytknela wlasnie, ze wskazalam watek i osoby. Nie prawada tzn nie do konca. Powiedzialam o ktory watek chodzi ale nie podalam zadnych osob. Nie napisalam o zadnej z was nic obrazliwego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Kiedyś robiłam domestosem ale teraz wole chlorem z lidla
W5 w sprayu. Tani jak barszcz i wygodniejszy w użyciu niż domestos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Dobra dzisiaj to ja wyglądam jak w 40 tyg więc już musiałam... czekamy, zobaczymy, mam nadzieję że pomoże bo inaczej chyba mnie rozsadzi
zaloz kask zanim pojdziesz do kibla
bezpieczenstwo przede wszystkim
ziolko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra easy tylko nie ma sensu się denerwować juz spokojnie . Na co nam stres bądźmy dobrej wiary ze bedzie dobrze i coraz lepiej . Wyżalić się trzeba czasem psotka spokojnie . Następnym razem wal prosto z mostu jesteśmy dorośli . Ja wszystko przyjmuje na swoją klatę wiec mnie nie urazisz .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:17
KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Psotka napisałaś dokładnie, że na tym wątku m.in. rozwala Cie jak czytasz "chcem" wiec nie rozumiem Twojego tłumaczenia skoro to było wycelowane w konkretną osobę
Hela85, Krysti, Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Psotka napisałaś dokładnie, że na tym wątku m.in. rozwala Cie jak czytasz "chcem" wiec nie rozumiem Twojego tłumaczenia skoro to było wycelowane w konkretną osobę
ale nie napsialam kto tak pisze. A to chyba jest spora roznica. To ze sie o kims gdzies indziej dyskutuje to chyba nic nowego? Nie wierze ze zadna z was nigdy o nikim nie rozmawiala. Mialam, tutuaj wejsc i to napisac? Troche by to bylo dziwne