Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:8485 współczuję ci kochana , wiem co to znaczy marudne dziecko w nocy , brak snu i strach co się z dzieckiem dzieje, że antybiotyk nie działa. A że się tak zapytam czy to twoje dzieciątko to czasem nie było ostatnio szczepione?https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Ok wiec juz nie bede tutaj zostawiac swoich ponoc wywazszajacych sie komenatarzy (sory, ale naprawde nie wiem o co ci tutaj chodzi Hela). Tak jak napsialam na tym innym watku bede sobie tutaj czasem cos podczytywac ale poprostu jak dla mnie produkujecie za duzo i nie potrafie sie przebic, nie ogarniam, nie nadazam. Taki jest ten watek poprostu i mnie to nie dziwi. Ale wiem, ze nie moge czytac caly dzien tego forum bo marnuje czas. I nie jest to obrazliwe w stosunku do was. To moje odczucie, ze cos mi ucieka. Zreszta i tak chcecie sie przeniesc na forum prywatne...
Powiedzialabym, ze szkoda, ze tak wyszlo ale w sumie to moze ulatwi mi odizlowanie sie od forum bo sie od tego uzaleznilam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:ło jeee nadrobiłam, dzisiaj to już jakiś mega hardcore...30 stron od rana mi zadałyście
owszem pośmiałam się najpierw, bardzo lubię czytać wszystko, bo mnie to rozluźnia i bawi, bardzo Was lubię, czuję się częścią tego wątku, jakby nie było mini społeczności
potem mnie zdenerwował wątek Gangu18+ no ale cóż, jak już pisałyście jesteśmy różne, różnie reagujemy, odbieramy i mamy inne potrzeby. Dalej uważam, że jeśli coś komuś nie pasuje najlepiej się wycofać, tak jak jedna dziewczyna to zrobiła i tyle. Komentarze były zbędne
Psotko oprócz ewidentnych cytatów, które od razu sugerowały kogo masz na myśli, wyraziłaś ogólną opinię o nas, jako tępych, głupich, spanikowany i zeshizowanych, do tego małolatach, a zwróć uwagę moja młoda, że jest tu sporo kobiet powyżej 30... Wypraszam sobie takie zachowanie i wybacz wyjdź już stąd!!! (żeby nie wyrazić się inaczej-dosadniej).
Amy podtrzymuję....uwielbiam Ciężarcik, piszcie ile chcecie, jakoś nadrobię, a za kilka dni jak będę już miała wolne to będę sama Wam drukować i spamować
Nooo jak ty takie wnioski wyciagasz to masz niezla wyobraznie. Nie dopisuj do moich wypowiedzi czegos czego nie bylo i nie mialo to tez takiego sensu.
Moja wypowiedz nie dotyczyla tylko kwietniowek ale forum jako takiego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra, dajmy już sobie spokój bo zaczyna się robić niesmacznie i bezsensownie.
A co do książek, jeśli chodzi o "najszczęśliwsze dziecko w okolicy" to jest to opid metody 5s dr. Karpa. Polecam poczytać na Internecie, książka jest niewarta pieniędzy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Kurcze, zaczyna mnie to irytowac. Psotka przestań się już tłumaczyć bo to jest dziecinne.
Bo nie lubie jak ktos zarzuca mi cos co nie mialo miejsca. To jest tez troche nie ok.
W takim razie na pozegnanie zycze wam wszystkim duzo zdrowia, dobrych wynikow, zadnych komplikacji i szybkich i latwych porodow.
dobranoc -
8485 wrote:była na gruzlice tezca ale to 2 tyg prędzej mówisz ze to od tego?
Mój Marceli po 6 tygodniach po urodzeniu dosta ł gorączki , 3 antybiotyki leczony szpitalnie nic nie pomagało. Leukocytoza bardzo wysoka , powiększone węzły chłonne . Po 2 tygodniach zbadał nas profesor z CZMP i jak wyczuł , że węzeł chłonny powiększony to okazało się , że to nie zapalenie płuc jak podejrzewano na początku tylko odczyn poszczepienny. Dlatego zapytałam czy czasem nie była szczepiona. Pogadaj o tym z lekarzem.