Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
8485 wrote:w czwartek mam wyniki i lekarza a zmieniłam miejsce zamieszkania no i lekarza a szczepienie miałam w poprzednim ośrodku może faktycznie być odczyn poszczepienny
-
nick nieaktualnyjeeeeenyy mój niespełna 2 letni syn idzie spać i co chwila mnie woła o coś, a to piciu, a to przykryć go, a to paznokieć zadarty, teraz włożył sobie taką małą zabawke pod koszulke i mówi, że ma tam dzidzi
KasiaKwiatek, Fasia, hwesta lubią tę wiadomość
-
Agucha wrote:jeeeeenyy mój niespełna 2 letni syn idzie spać i co chwila mnie woła o coś, a to piciu, a to przykryć go, a to paznokieć zadarty, teraz włożył sobie taką małą zabawke pod koszulke i mówi, że ma tam dzidzi
-
Uffff.... Nadrobilam
no niezłą akcja wyszła
ja w ogóle nie rozumiem problemów takich jak ma psotka jak ktoś nie chce to nie czyta, czy przewija strony i szuka tego co go interesuje a nie obrania dupy nam na innym forum masakra jakas ... Niech każdy robi jak chce ale tez poczulam się niefajnie jak przeczytała tamta wypowiedź jej na forum nie robi się takich rzeczy po prostu. A co do błędów to nie sadze żebym była jakimś tepakiem ale często pisząc na szybko z telefonu zdarzają mi się błędy a ktoś to tak szybko skwituje...
KasiaKwiatek, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy siedzisz w wannie ? Ja zaraz wychodzę bo mi goraco w fej wodzie
Słuchajta!
Właśnie mój syneczek dał sygnał i wreszcie takieg kopa zasadził, że mi brzuszek podskoczyłnareszcie
mimka84, MartaAlvi, Rudzia, Fasia, Ewelcia, ziolko, Gosha, Robotka1, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Wiecie co sorry że ja tak ciągle o tych czopkach itp ale na prawdę mam tak wzdęty brzuch, ogromny i w ogóle że już nie daję sobie z nim rady
Myślałam że po czopku będzie lepiej ale szczerze jakoś super na mnie nie podziałał, mam wrażenie że dalej sporo tam siedzi... macie jakieś inne sposoby? Czy my w ogóle możemy brać coś na wzdęcia i zaparcia? Bambi gdzie jesteś udziel jakiejś rady zaczopowanej
Ja się raz najadlam jabłek i mi przeszlo ale to musialam zjeść ich ze 6śliwki suszone są tez podobno dobre.
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:No podpytaj lekarza o to. Ja gdyby nie ten profesor pewnie bym tkwiła jeszcze ze 2 tygodnie w szpitalu. Bo nie tyle to odczyn poszczepienny( bo to normalne) tylko NOP niepożądany odczyn poszczepienny.https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
KasiaKwiatek wrote:Ewelcia wydaje mi się, że możemy pić koper włoski. Pomaga na zaparcia i odgazowanie.
-
8485 wrote:a jak już wykryto to NOP co było dalej
Dostał zupełnie inny antybiotyk , 3 dni zaczęła spadać leukocytoza a potem musieliśmy przez rok brać hemofer i chodzić do hematologa pilnować płytek krwi, czy leukocytoza znów się nie powiększa.
Węzełek był kontrolowany co tydzień u lekarza rodzinnego i jakby się nic nie zmieniało to mieliśmy wrócić do tego psora ale ładnie zaczął się pomniejszać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:51
-
8485 wrote:to był ostatni zastrzyk dla 5 latkow wcześniej nie miała zadnych objawow nawet goraczki może aktycznie to być nop
Widzę mamy dzieciaki z tego samego rocznika Ba nawet chyba z tego samego miesiąca:). Marceli był szczepiony 18 listopada na to.