Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Dzień dobry Brzuchatki
MIMKA - Stoooo lat, stooo lat niech żyje żyje nam !! Spełnienia marzeń Kochanazdrówka, radości, uśmiechu, miłości i pięknego różowego bobasa
))
MłodaDama - no pięknie Ci w sukience! Koniecznie jakąś kup) Ja też mam problem z góra sukienek - większość jest za duża w ramionach i w rękawach, no ale wystarczy poszukać a na pewno coś znajdziesz
)
AMY - ja czasem wstaję np o 3 coś zjeść mimo iż kolację skończyłam po 23 .. To dopiero jest terrorysta a nie dzieckoMam nadzieję, że sobie smacznie śpisz
)
CzaryMary - dziękuję, kawy nie piję ale idę po szklaneczkę zimnego mleczka
ADK - oby dzień szybko zleciał ! U mnie dziś -4 na termometrze! Ale ziiimno..
Ola - wooow! ile rzeczy)) musisz sie pochwalic jak juz wszystko złożysz
)
PewnieTrochę się bałam jakiej jakości to wszystko przyjdzie, w końcu tego nie widziałam, zapłaciłam w ciemno a cena niska w porównaniu do ilości rzeczy ale czasem warto zaryzykować
-
Hej kochane , wstałam o 6:30 bo mąż w panice , że zaspał i nie zdąży nam napalić w piecu musiał mnie obudzić.Potem chciałam jeszcze pospać ale moja kotka dostała jakiegoś małpiego rozumu. Jak wstałam to wszędzie walały się skarpetki syna , moje klapki były w misce z mlekiem, suszarka na pranie przewrócona, no poprostu radocha jak wstałam.
Mimka sto lat sto latWszystkiego najlepszego , daleszej spokojnej ciąży , lekkiego porodu , pociechy z dzieciątka , spełnienia marzeń
Fasia u mnie -6 i białoooooooooo ale nie dlatego , że padał śnieg tylko była taka mgła , że wszystko oszronione. Już widzę jak miałabym iść teraz z synem do szkoły 1,5 km. Zastanawiam się czy czasem go nie przetrzymać jeszcze przyszły tydzień w domu.Fasia lubi tę wiadomość
-
Tak w ogóle to czytałam te wpisy właśnie Psotki na 18+ i jestem w szoku... ciężki charakter chyba musi mieć, cały czas swoje zdanie maniakalnie tak wtrąca a nas tak objechała że aż mi się nieprzyjemnie zrobiło...
KasiaKwiatek, Hela85, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAhhhh jak ja Wam zazdroszcze tych kociakow. Tez chce !
Dziewczyny potrzebuje pomocy. Otóż moja szwagierka tez spodziewa się dzidziusia. Termin na czerwiec. Umowilysmy się ze w ramach swiatecznych prezentów kupimy sobie cos dla maluszkow. W mojej głowie pustka. Pomozecie? Maja bardzo malo miejsca w mieszkaniu wiec rzeczy typu lezaczki bujaczki odpadają. Chcialabym zeby były to rzeczy praktyczne. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 08:10
-
Moi rodzice mają kota, jest identyczny jak Fasi, ale on się złośliwy ostatnio zrobił, jak nikt nie chce z nim leżeć, bo on sam nie lubi spać, musi mieć towarzystwo to gryzie rodziców w nogi żeby się z nim położyć i wtedy się wtuli albo się rozwali na brzuchu i śpi
-
Fasia wrote:Nie wiesz co mówisz
Tzn jak trafisz na jakieś słodkie stworzenie, pewnie rasowe kotki takie są to nic tylko głaskać i kochać
moja kotka to najwredniejszy kot świata, serio .. Kocham ją nad życie, bo potrafi być CZASEM kochana ale ogólnie jest wredna
Jak bym czytała o moim kocieMój kot to jeszcze do tego jest agresywny bardziej niż owczarek niemiecki
Jak moja Tosia do niego dojdzie tylko albo zrobi coś co się panu kotu nie spodoba to biedna dostaje po nosie a później chodzi wokół kota na skulonych łapach i skomli, wyobrażacie to sobie? mały kot i wielki owczarek...
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Nie wiesz co mówisz
Tzn jak trafisz na jakieś słodkie stworzenie, pewnie rasowe kotki takie są to nic tylko głaskać i kochać
moja kotka to najwredniejszy kot świata, serio .. Kocham ją nad życie, bo potrafi być CZASEM kochana ale ogólnie jest wredna
I właśnie za to kocham koty! Uwielbiam ich nieprzewidywalne charaktery. U rodziców mam 3 . każdy inny i każdy wyjątkowy. Jeden milusinski, drugi ja ma focha to ma cie w dupie.No i właśnie to w nich uwielbiam. -
Ola wyobrażam sobie bo moja sunia jak jeszcze z nami była to kocica ją zdominowała ale tylko w domu. Na podwórku musiała uważać jak się porusza bo Furia dostawała szału i ganiała ją po podwórku i polu.
CzaryMary a może kup jej termometr elektryczny albo nawilżacz powietrza dla dzidki? Praktyczne i potrzebne jak dla mnie.
Jeśli chcecie termometr elektryczny używany w szpitalach to polecić mogę ( z czystym sumieniem bo kuzym mojego szwagra pracuje w szpitalu i mu kupił)
http://www.elmedico.pl/product-pol-2856-Termometr-bezdotykowy-ThermoFlash-LX-26-Evolution.html?gclid=CjwKEAiA2JqkBRDshIOY_9eMghkSJABvNd1QAf-DW36WSzkWpXAccEjWxHpvZYNz1LK2FIJiomlSxBoCiZLw_wcB
Korzystajcie z promocji bo faktycznie kosztuje ponad 250 zł. Jakupiłam w Łodzi w aptece i kosztował 259 zł a zapłaciłam 169 zł. Powiedziałam , że bez niego nie wyjde i uj!!Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
CZARYMARY a moze cos w rodzaju zestawu do higieny itp w stylu nożyczki, termometr, szczoteczka itp? Od początku potrzebne, praktyczne w zależności od funduszy mozna kupić za kilka czy za kilkadziesiąt zł pełen zestaw... O tez są takie fajne w formie kuferkow i tam wszystko zapakowane itp...
I dzień dobry dziewczyny w moim pierwszym dniu 25 TYGODNIAKasiaKwiatek, Robotka1, CzaryMary, Hela85, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejjj!!!
nadrobiłam ale nie odniosę się do wszystkiego:)
chciałam powiedzieć RUDZI bo wczoraj nie tyle co mi umknęło ale przyznaję się bez bicia że inne tematy były mi w głowie, ze ma przepiękną tą karuzelę!!! myślałam że tam sam róż a tam jeszcze piękna zieleń, no bajeczka:D
MIMKA 100 lat stara babo:D rośnij w zdrowiu!!!
a mi nikt nie złoży dziś życzeń??? buuuu
wczoraj czopek poszedł, nie będę opisywać szczegółów ale powiem tylko tyle że ciężko było mi wyczekać aż się woda na makaron zagotuje-a wiecie że na indukcji gotuje się dość szybko
tak czy tak mam wrażenie że nie wszystko ze mnie wypadło:P
dziś robię powtórkę, może tyle tego mam że na początku muszę zareagować ze zdwojoną siłą?
a i chciałam się pochwalić że mój mąż poprawił się w pościelowych sprawach:D chyba się ostatnio wystraszył bo mu powiedziałam że jak ma do mnie zygać raz na miesiąc to niech sobie da spokój bo mnie tylko rozdrażnia
GOSHAAAA witaj w 25 tygodniu:D!!!!! fajnie już te tygodnie się odznaczają no nie???
WERAAAA!!!!! wiem że jesteś ale mogłabyś szanowna pani choć dwa zdania napisać co???wiem że masz robotę no ale wiesz, my tu też jesteśmy
MISIA no to powiem Ci że ominęło Cię duuużo:D jak Ci się chce to choć wczorajszy dzień sobie przerób:D
kto tam bał się iść wykąpać żeby 10 stron nie musiał nadrabiać?? KAsiaK??? nie przejmuj się, ja wczoraj poszłam się wysikać(wg niektórych zmienić i wyprać majtki:P) i miałam 3 strony w plecy
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość