X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Mimka Robotka najlepszego, rozumiem że dziś imprezka0dance3.gif

U mnie dziś nie będzie opierdzielania się w robocie wiec będę miała wieczorem sporo do czytania

Od jakiegoś czasu znikają moje posty, chce np. coś edytować(bł. ortogr.) i kurde nie mam czego bo postu brak, czyżby selekcja naturalna??

Czary Mary brzusio mniam mniam słodziaszny i oczywiście znowu dywanik w moim stylu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 09:45

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka84 sto lat!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary Mary super wygladasz,b ładna kobieta z Ciebie :) buty masz fajne,ja dziś wybieram się po oficerki jakies

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela jak piszę z telefonu to mi też znikają czasem. A najbardziej wkurza jak napiszę więcej...
    CzaryMary ciąża Ci służy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 09:42

Hela85, CzaryMary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    oooo tak!! gumki u mnie rządzą. ostatnio jak byłam u fryzjera to fryzjerka pyta się mnie czy często noszę taki koczek lub kucyk wysoko? mówię, że tak - codziennie, a skąd Pani to wie? Okazało się, że z tyłu mam strasznie połamane włosy, właśnie od gumek..
    Ja tez non stop wiaze.. staram sie choc spac w rozpuszczonych... mysle zeby je sciac do ramion wtedy przez pewien czas ich nie zwiaze i odpoczna... ale mi szkoda... bo sa dlugie. Z drugiej strony co mi z dlugosci skoro wiecznie sa zwiazane.. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam tak wczoraj w ciągu dnia jak próbowałam nadrobić choc kilka stron w pracy :-D poddałam się po tym jak mi wywaliło posta 10 zdaniowego
    Z telefonu już tylko czytam, piszę jak najmniej

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za miłe komentarze :)

Komoda BRW, dywan Ikea.

Amy - własnie ta fryzjerka mówiła żeby chociaż spać w rozpuszczonych. Albo wiązać tymi silikonowymi gumkami:

http://www.bestprezenty.pl/gumka-do-wlosow-sprezynka-4-szt-p-6316.html

Też chciałam obciąć włosiska ale mąż kategorycznie zabrania. Z resztą ja sama w dłuższych czuję się lepiej :)

Hela, Kasia - miłego dnia i nie przepracowujcie się za bardzo. Dziś wieczorem impreza urodzinowa dziewczyn więc bądźcie w formie!! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 09:53

Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginekolog powiedział żebym nie odstawiala zinnatu,mowilam mu o tym kolataniu serca i potach zimnych,powiedzial,ze będą nawroty infekcji i ze zinnat jest bezpieczny dla plodu... no coz... to będę się męczyć i brac... widocznie ta moja reakcja na niego nie jest niebezpieczna

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Jej uwierzcie mi że już próbowałam wszystkiego dosłownie :/ Kapustę kiszoną nawet mlekiem popiłam i dupa :/ A ten Trivagin to przecież na zakażenia pochwy czy tylko mi się coś wydaje?
    Ewelcia mi oprocz kawy pomagaja jeszcze takie platki musli z nestle w takim bordowym pudelku z zimnym mlekiem, zazwyczaj piegne do toalety zanim skoncze je jesc

Ewelcia lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski to czeszcie sobie warkocze na dłuższych włosach:D
    wtedy włoski odpoczną od ciągłych koków:D

MARYY ale fajne foteczki:)
    jak się ubiorę na czarno to też tak podobnie wyglądam z przodu:) tylko jestem jakieś dwa rozmiary większa:D

a spać chodzę tylko w rozpuszczonych, inaczej mnie gniecie:)

HELA posty znikają Ci za karę:D bo robisz błędy:D

CzaryMary, weronika86, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMG - w tv mówili o rewitalizacji miejsc intymnych po ciąży WTF !!??

weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hejjj!!!

nadrobiłam ale nie odniosę się do wszystkiego:)

chciałam powiedzieć RUDZI bo wczoraj nie tyle co mi umknęło ale przyznaję się bez bicia że inne tematy były mi w głowie, ze ma przepiękną tą karuzelę!!! myślałam że tam sam róż a tam jeszcze piękna zieleń, no bajeczka:D

MIMKA 100 lat stara babo:D rośnij w zdrowiu!!! :D

a mi nikt nie złoży dziś życzeń??? buuuu :(

wczoraj czopek poszedł, nie będę opisywać szczegółów ale powiem tylko tyle że ciężko było mi wyczekać aż się woda na makaron zagotuje-a wiecie że na indukcji gotuje się dość szybko :P
    tak czy tak mam wrażenie że nie wszystko ze mnie wypadło:P
    dziś robię powtórkę, może tyle tego mam że na początku muszę zareagować ze zdwojoną siłą?:)

a i chciałam się pochwalić że mój mąż poprawił się w pościelowych sprawach:D chyba się ostatnio wystraszył bo mu powiedziałam że jak ma do mnie zygać raz na miesiąc to niech sobie da spokój bo mnie tylko rozdrażnia :D

GOSHAAAA witaj w 25 tygodniu:D!!!!! fajnie już te tygodnie się odznaczają no nie???

WERAAAA!!!!! wiem że jesteś ale mogłabyś szanowna pani choć dwa zdania napisać co??? :) wiem że masz robotę no ale wiesz, my tu też jesteśmy :P

MISIA no to powiem Ci że ominęło Cię duuużo:D jak Ci się chce to choć wczorajszy dzień sobie przerób:D

kto tam bał się iść wykąpać żeby 10 stron nie musiał nadrabiać?? KAsiaK??? nie przejmuj się, ja wczoraj poszłam się wysikać(wg niektórych zmienić i wyprać majtki:P) i miałam 3 strony w plecy :P
    robocia jeszcze sie nie otrzasnelam po wiadomosciach psotki hahaha zanim zdarze was doczytac to musze juz jechac do pracy albo zajac sie domkiem :-) ale milo, ze o mnie pamietasz :-) no i ja i Sarah witamy sie w 24 tygodniu :-)

Robotka1, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 18:01

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    OMG - w tv mówili o rewitalizacji miejsc intymnych po ciąży WTF !!??
    o chuj hahahz rewitalizacja moze byc wskazana :-) albo se kochanka znajde :-)

CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka - sto lat :) Wszystkiego najlepszego :) Pamiętaj życie zaczyna się po 30 :)

Robotka ty masz urodziny czy jak dobrze pamiętam rocznice ?:P Bo wczoraj tu się tyle działo :D Ale miejsza co by nie było WSZYSTKIEGO NAJJJJJLEPSZEGO :D

Ja mam jakieś chore sny :P Dziś byłam morderczynią która mordowała skalpelem - chyba za długo w szpitalu byłam..

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 18:01

Robotka1, weronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    o chuj hahahz rewitalizacja moze byc wskazana :-) albo se kochanka znajde :-)
    to znaczy że trzeba sobie będzie wargi podciągnąć chirurgicznie?:D WTF :F????

no Werek choć pół posta napisz że żyjesz:D od razu lepiej się robi człowiekowi na serduchu:D

IDA to się ciesz że masz L4:) ominie Cię siedzenie w szkole:)

ja dziś mam na przyuczeniu-przyponieniu pracownice która u nas pracowała kiedyś:D teraz poszła do szefa więc piszę:) a tak to przypominamy sobie różne rzeczy i plotkujemy:D

CzaryMary, Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Robotka ty masz urodziny czy jak dobrze pamiętam rocznice ?:P Bo wczoraj tu się tyle działo :D Ale miejsza co by nie było WSZYSTKIEGO NAJJJJJLEPSZEGO :D

hehe dobrze pamiętasz dobrze:D masz łeb nie od parady jednak:D dziś mam rocznicę ślubu:D z tej okazji zadzwonił właśnie kurier że wiezie mi łóżeczko:D
    powiedzcie mi jak tu się opanować żeby go nie złożyć aaaaa!!!! pomocy:D

IDA dokładnie, mi też jakoś przykro że za mnie ktoś wskakuje ale chyba lepsze to niż nic no nie? będzie dobrze:)

CzaryMary, Ida lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehe dobrze pamiętasz dobrze:D masz łeb nie od parady jednak:D dziś mam rocznicę ślubu:D z tej okazji zadzwonił właśnie kurier że wiezie mi łóżeczko:D
    powiedzcie mi jak tu się opanować żeby go nie złożyć aaaaa!!!! pomocy:D

IDA dokładnie, mi też jakoś przykro że za mnie ktoś wskakuje ale chyba lepsze to niż nic no nie? będzie dobrze:)

Czyli jeszcze główka jakoś pracuje.
    Przede mną mąż łóżeczko schował :P ale komoda z przewijakiem stoi. Jaka rada hmmmm brak.

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera - gratuluje nowego tygodnia :)
    Angela - milusi sen, nie ma co :)
    Ida - źle Ci w domku?
    Robotka - taaa wargi w uśmiech.

A tak poważnie to po porodzie coś tam się zmienia?? bo jak żyję nie wiedziałam. Chyba muszę zacząć zbierać na te wargi. a tak chciałam najpierw ogarnąć wargi na twarzy... a tu wyskoczyły jeszcze jakieś inne :) ZGROZO!!

Krystyna -- przywołuję Cię na wartę!! Gdzie żeś Ty ??!

weronika86, Robotka1, Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

‹‹ 1381 1382 1383 1384 1385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ