Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Mimka Robotka najlepszego, rozumiem że dziś imprezka
U mnie dziś nie będzie opierdzielania się w robocie wiec będę miała wieczorem sporo do czytania
Od jakiegoś czasu znikają moje posty, chce np. coś edytować(bł. ortogr.) i kurde nie mam czego bo postu brak, czyżby selekcja naturalna??
Czary Mary brzusio mniam mniam słodziaszny i oczywiście znowu dywanik w moim stylu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 09:45
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:oooo tak!! gumki u mnie rządzą. ostatnio jak byłam u fryzjera to fryzjerka pyta się mnie czy często noszę taki koczek lub kucyk wysoko? mówię, że tak - codziennie, a skąd Pani to wie? Okazało się, że z tyłu mam strasznie połamane włosy, właśnie od gumek..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za miłe komentarze
Komoda BRW, dywan Ikea.
Amy - własnie ta fryzjerka mówiła żeby chociaż spać w rozpuszczonych. Albo wiązać tymi silikonowymi gumkami:
http://www.bestprezenty.pl/gumka-do-wlosow-sprezynka-4-szt-p-6316.html
Też chciałam obciąć włosiska ale mąż kategorycznie zabrania. Z resztą ja sama w dłuższych czuję się lepiej
Hela, Kasia - miłego dnia i nie przepracowujcie się za bardzo. Dziś wieczorem impreza urodzinowa dziewczyn więc bądźcie w formie!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 09:53
Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGinekolog powiedział żebym nie odstawiala zinnatu,mowilam mu o tym kolataniu serca i potach zimnych,powiedzial,ze będą nawroty infekcji i ze zinnat jest bezpieczny dla plodu... no coz... to będę się męczyć i brac... widocznie ta moja reakcja na niego nie jest niebezpieczna
-
Ewelcia wrote:Jej uwierzcie mi że już próbowałam wszystkiego dosłownie
Kapustę kiszoną nawet mlekiem popiłam i dupa
A ten Trivagin to przecież na zakażenia pochwy czy tylko mi się coś wydaje?
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
laski to czeszcie sobie warkocze na dłuższych włosach:D
wtedy włoski odpoczną od ciągłych koków:D
MARYY ale fajne foteczki:)
jak się ubiorę na czarno to też tak podobnie wyglądam z przodu:) tylko jestem jakieś dwa rozmiary większa:D
a spać chodzę tylko w rozpuszczonych, inaczej mnie gniecie:)
HELA posty znikają Ci za karębo robisz błędy:D
CzaryMary, weronika86, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:hejjj!!!
nadrobiłam ale nie odniosę się do wszystkiego:)
chciałam powiedzieć RUDZI bo wczoraj nie tyle co mi umknęło ale przyznaję się bez bicia że inne tematy były mi w głowie, ze ma przepiękną tą karuzelę!!! myślałam że tam sam róż a tam jeszcze piękna zieleń, no bajeczka:D
MIMKA 100 lat stara babo:D rośnij w zdrowiu!!!
a mi nikt nie złoży dziś życzeń??? buuuu
wczoraj czopek poszedł, nie będę opisywać szczegółów ale powiem tylko tyle że ciężko było mi wyczekać aż się woda na makaron zagotuje-a wiecie że na indukcji gotuje się dość szybko
tak czy tak mam wrażenie że nie wszystko ze mnie wypadło:P
dziś robię powtórkę, może tyle tego mam że na początku muszę zareagować ze zdwojoną siłą?
a i chciałam się pochwalić że mój mąż poprawił się w pościelowych sprawach:D chyba się ostatnio wystraszył bo mu powiedziałam że jak ma do mnie zygać raz na miesiąc to niech sobie da spokój bo mnie tylko rozdrażnia
GOSHAAAA witaj w 25 tygodniu:D!!!!! fajnie już te tygodnie się odznaczają no nie???
WERAAAA!!!!! wiem że jesteś ale mogłabyś szanowna pani choć dwa zdania napisać co???wiem że masz robotę no ale wiesz, my tu też jesteśmy
MISIA no to powiem Ci że ominęło Cię duuużo:D jak Ci się chce to choć wczorajszy dzień sobie przerób:D
kto tam bał się iść wykąpać żeby 10 stron nie musiał nadrabiać?? KAsiaK??? nie przejmuj się, ja wczoraj poszłam się wysikać(wg niektórych zmienić i wyprać majtki:P) i miałam 3 strony w plecyale milo, ze o mnie pamietasz
no i ja i Sarah witamy sie w 24 tygodniu
Robotka1, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimka - sto lat
Wszystkiego najlepszego
Pamiętaj życie zaczyna się po 30
Robotka ty masz urodziny czy jak dobrze pamiętam rocznice ?Bo wczoraj tu się tyle działo
Ale miejsza co by nie było WSZYSTKIEGO NAJJJJJLEPSZEGO
Ja mam jakieś chore snyDziś byłam morderczynią która mordowała skalpelem - chyba za długo w szpitalu byłam..
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:o chuj hahahz rewitalizacja moze byc wskazana
albo se kochanka znajde
WTF :F????
no Werek choć pół posta napisz że żyjesz:D od razu lepiej się robi człowiekowi na serduchu:D
IDA to się ciesz że masz L4:) ominie Cię siedzenie w szkole:)
ja dziś mam na przyuczeniu-przyponieniu pracownice która u nas pracowała kiedyśteraz poszła do szefa więc piszę
a tak to przypominamy sobie różne rzeczy i plotkujemy:D
CzaryMary, Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:
Robotka ty masz urodziny czy jak dobrze pamiętam rocznice ?Bo wczoraj tu się tyle działo
Ale miejsza co by nie było WSZYSTKIEGO NAJJJJJLEPSZEGO
hehe dobrze pamiętasz dobrze:D masz łeb nie od parady jednak:D dziś mam rocznicę ślubu:D z tej okazji zadzwonił właśnie kurier że wiezie mi łóżeczko:D
powiedzcie mi jak tu się opanować żeby go nie złożyć aaaaa!!!! pomocy:D
IDA dokładnie, mi też jakoś przykro że za mnie ktoś wskakuje ale chyba lepsze to niż nic no nie? będzie dobrze:)CzaryMary, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe dobrze pamiętasz dobrze:D masz łeb nie od parady jednak:D dziś mam rocznicę ślubu:D z tej okazji zadzwonił właśnie kurier że wiezie mi łóżeczko:D
powiedzcie mi jak tu się opanować żeby go nie złożyć aaaaa!!!! pomocy:D
IDA dokładnie, mi też jakoś przykro że za mnie ktoś wskakuje ale chyba lepsze to niż nic no nie? będzie dobrze:)
Czyli jeszcze główka jakoś pracuje.
Przede mną mąż łóżeczko schowałale komoda z przewijakiem stoi. Jaka rada hmmmm brak.
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWera - gratuluje nowego tygodnia
Angela - milusi sen, nie ma co
Ida - źle Ci w domku?
Robotka - taaa wargi w uśmiech.
A tak poważnie to po porodzie coś tam się zmienia?? bo jak żyję nie wiedziałam. Chyba muszę zacząć zbierać na te wargi. a tak chciałam najpierw ogarnąć wargi na twarzy... a tu wyskoczyły jeszcze jakieś inneZGROZO!!
Krystyna -- przywołuję Cię na wartę!! Gdzie żeś Ty ??!weronika86, Robotka1, Hela85, Fasia lubią tę wiadomość