Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Psotka juz dajmy spokój każda z nas to tak samo odebrala , tego się juz nie zmieni mimo to ze teraz nam to probujesz przetłumaczyć. Kazdy ma prawo głosu Ty tez ale nam się wydaje ze nie w ten sposób i tyle. Wrocmy do naszych błahych spraw wozkowych lozeczkowych ciazowych i kupkowych a kogo to interesuje niech pisze a kogo nie to niech nie pisze i tyle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 10:43
Hela85, CzaryMary, KasiaKwiatek, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ktore maja dziś urodziny najlepsze zyczenia sto lat i spelnienia marzen:* Robotka dla Ciebie też zdrowia szczescia pomaranczy niech Ci mezus nago tanczy:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 10:40
Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:CzaryMary no właśnie dziś dopiero kupie,bo dziś z domu w końcu wyjdę
widziała któraś z Was gdzieś fajne klasyczne oficerki?
uhmmm w Venezi i Wojasie i ew w mcArturze w Factory na Annopolu. Niestety to nie moje progi cenowea są takie piękne... ehhh
A osłonę koniecznie !! -
Eweliśka wrote:Dziewczyny ktore maja dziś urodziny najlepsze zyczenia sto lat i spelnienia marzen:* Robotka dla Ciebie też zdrowia szczescia pomaranczy niech Ci mezus nagoi tanczy:*
AMY wczoraj była ręczna na tvp2.....
my z mężem wyseksowani, leżymy na sofie, włanczamy "EMKĘ" a tam co? a tam dupa:D
Ale za to oglądaliśmy fajny film z Belucci "Łzy Słońca" ale się zbeczałam na koniecWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 10:40
Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Mary, w domu na razie mi dziwnie. Nie potrafię się na razie odnaleźć w takim stanie rzeczy, że wstaję i niczego nie muszę. Mam nadzieję, że szybko się przyzwyczaję, bo jeszcze 3 mies i 3 tyg siedzenia w domu, a potem roczny macierzyński, pewnie przedłużony o urlop, więc pewnie ponad 1,5 roku w domu mnie czeka... trochę mnie to przeraża...
Jak maleństwo będzie juz z Toba to na pewno nie da Ci się nudzić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:No ja myślę
I właśnie dlatego nie mogę się już doczekać
Bo jak pomyślę, że jeszcze 3 mies i 3 tyg to taaaaaak długggooo....
3 mies i 3 tyg temu był sierpień, to było dawno!
Mi tez się dluzy ale jak pomyśle ze zaraz święta a po świętach zaczniemy 3 trymestr to jakoś tak inaczej na to patrzęzleci nam szybko i będziemy czekać na wieści z porodowek
Ida lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Pamięta mnie ktoś jeszcze????
Nawet nie próbuję was nadrobić bo nie było mnie tu 1,5 tyg, co prawda coś tam podczytywałam, ale to tylko kropla w morzu. Zdążyłam zauważyć, że jedna koleżanka nas opuściła
Robotka 100 LAT!!!Hela85, Ola89, Fasia, Robotka1, liloe, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotka napisałaś że większości nie interesuje Cię to co piszemy i tracisz na Nas czas i że to marnotrawstwo i że z nami się w rzeczywistości byś nie zaprzyjaźniła - Więc proszę Cię skończ i już do nas nie zaglądaj.
I nie wiem po cholere przetoczyłaś błędy głównie jednej osoby, wcześniej też jej się czepiałaś - czy dla Ciebie jest trudne do zrozumienia że ktoś mieszka za granicą posługuje się głównie innym językiem ? Chyba nie bo sama mieszkasz poza Polska.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 10:52
Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość