Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda wrote:No ja myślę
I właśnie dlatego nie mogę się już doczekać
Bo jak pomyślę, że jeszcze 3 mies i 3 tyg to taaaaaak długggooo....
3 mies i 3 tyg temu był sierpień, to było dawno!
ja juz prawie 2 miechy na zwolnieniu i nie nudziłam się ani minuty. np. Od jutra zaczynam robić karuzelkę tę, którą robi Marta. Można czytać książki, forum, wyciszać się przed narodzinami dzidzisia:) i wiele wiele innych. Przyzwyczaisz się, zobaczyszIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Psotka juz dajmy spokój każda z nas to tak samo odebrala , tego się juz nie zmieni mimo to ze teraz nam to probujesz przeznaczyć. Kazdy ma prawo głosu Ty tez ale nam się wydaje ze nie w ten sposób i tyle. Wrocmy do naszych błahych spraw wozkowych lozeczkowych ciazowych i kupkowych a kogo to interesuje niech pisze a kogo nie to niech nie pisze i tyle...
Wlasnie dlatego, ze wiekszosc z was tak to zrozumiala a nie inaczej chcialam to sprostowac. Gdyby jedna osoba byla zla o to to co innego. ale skoro wiekszosc widzi w tym obrazliwy komentarz to chcialam wam to wytlumaczyc. Ba, skoro wiekszosc widzi w tym obrazliwy komentarz to wierze, ze tak on dla was zabrzmial i dlatego go tlumacze jeszcze.
Przeczytalam tez posty o tym, ze mam ciezki charakter i maniakalnie bronie swojego zdania. Nie czuje sie tym urazona (chociaz moze taki byl zamiar. Raczej daje mi to do myslenia i jesli tak rzeczywiscie jest to postaram sie nad tym popracowac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja się nie mogę doczekać juz zwolnienia chociaż wiem ze bede się nudzila pewnie
tez fajnie tak dla odmiany się ponudzic
Jakie nudzić ja od października jestem na zwolnieniu - ciągle coś sie dziejeTeraz to jeszcze muszę w łóżku siedzieć to już w ogóle powinnam się nudzić ale jakoś daje rade
-
nick nieaktualnyRudzia na te skurcze to tylko w zasadzie magnez i potas. Jeśli juz przyjmujesz magnez w tabl. to może wzbogac dodatkowo dietę tymi pierwiastkami.
Dużo potasu zawierają: pieczone ziemniaki, melony, awokado, gotowane buraki ćwikłowe, suszone brzoskwinie, morele i śliwki, a także sok pomidorowy i świeży sok pomarańczowy, fasola, pestki dyni, banany, migdały, gotowany szpinak, ryby (łosoś, śledź, makrela). Sporo magnezu znajdziesz w zielonych warzywach, kaszach, orzechach, mięsie, nabiale i rybach.
Duże ilości wapnia znajdują się w żółtym serze, mleku, jogurcie, makreli, łososiu, sardynkach z puszki (jedzonych z ośćmi), suszonych figach, serku sojowym tofu, ziarnach soi, gotowanej rzepie i jarmużu, gotowanych brokułach. Uważaj natomiast na produkty obfitujące w fosfor (m.in. ryby, drób, orzechy). Nie eliminuj ich ze swojego menu, bo fosfor potrzebny jest m.in. po to, by dobrze funkcjonowały serce i nerki, a kości i zęby były mocne, ale zachowaj umiar w ich jedzeniu.
Rudzia, Hela85, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Nikt nie zauwazyl mojego postu ? Hmmm...
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Hela85 wrote:Co tam nowego u Ciebie Sylwia??
przeczytałam kropla w moczu, jeszcze się chyba nie obudziłam
Ale dosyć marudzenia
Tęskniłam za wami!!!!Angela89, Amy, Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Ja się nie mogę doczekać juz zwolnienia chociaż wiem ze bede się nudzila pewnie
tez fajnie tak dla odmiany się ponudzic
A ja mam straszne stresy związane ze zwolnieniem, że mnie będą kontrolować, że nie będą chcieli mi wypłacić. Nie wiem skąd mi się to wzięło. Normalnie jak nie mogłam się doczekać tak teraz jak już wiem kiedy to się zaczęłam tym denerwować. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny