Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
proszę mi Gangu nie obrażać
jest tam moje kumpela jeszcze z czasu starań
bardzo fajna
a taka prawda że u nas ciężko znaleźć konkretne informacje:D musiał by być ktoś mega wytrwały bo tematy zmieniają się tak jak strony na wątku-bardzo szybko:D
KASIA popieram Twoje zdanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle wiecie co mi sie to właśnie podoba. Ja nie szukam na wątku porad specjalisty... Od tego sa lekarze itd. Tutaj szukam mozliwosci pogadania na tematy okołociazowe... Jak juz nikt w domu nie chce mnie sluchac
podoba mi sie to, że piszemy o wszystkim. Mimo to mozna sie sporo ciekawostek dowiedzieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 08:56
misia83, Amy, Hela85, Robotka1, weronika86, Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, obudziłam sie i czuje się bez tego antybiotyku o niebo lepiej. Nic mnie nie trzęsie serce nie kolacze:) dziś skontaktuje się z gin,bo brałam tydzień w szpitalu jakis,może starczy:) mąż dzwonił ze śnieg popruszyl,ja jeszcze przez okno nie patrzylam;) co do PK naprawdę trzeba ja ignorowac,to bylo niemiłe co zrobiła. Miłego dnia dziewuszki
KasiaKwiatek, CzaryMary, Amy, Hela85, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWstalam!! I co ja pacze???? Znow kur** nie na temat gadacie??? 3 strony musialam olac i jeszcze byc z samego rana wulgarna!
A te zyczenia urodzinowe to juz w ogole nie widze zwiazku z ciaza !!
Robotka i Mimka Sto lat!!!! Rosnijcie duze
hwesta, KasiaKwiatek, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka - sto lat, sto lat. To dzisiaj 2 jubilatki ??? łohoooh DŻAMPREZA!!
Jaga, Gosha - dzięki wielkie za propozycje prezentów. na pewno skorzystam
Jutro nie będę miała czasu dlatego cotygodniową sesję wklejam dzisiaj
1 foto - gdzie jest bobo ? ( nie śmiać się z mojego zeza)
2 foto - jest bobo!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:04
Amy, Hela85, KasiaKwiatek, Robotka1, weronika86, misia83, Rudzia, Fasia, Gosha, Klaudia90, Krysti, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Ja tez
dobrze ze mam gumki (przynajmniej takie) i moge choc troche ludzko wygladac
oooo tak!! gumki u mnie rządzą. ostatnio jak byłam u fryzjera to fryzjerka pyta się mnie czy często noszę taki koczek lub kucyk wysoko? mówię, że tak - codziennie, a skąd Pani to wie? Okazało się, że z tyłu mam strasznie połamane włosy, właśnie od gumek.. -
nick nieaktualnyTia w naszym przypadku gumki jedyne jakie możemy obecnie używać to do włosów.
Doobra zwlekam się z wyrka. Mam do pracy dopiero na 11 ale za to rada pedagogiczna i zebrania do 20tej
A w międzyczasie muszę się urwać na usg do szpitalaIda, Ida, Amy, Ewelcia lubią tę wiadomość