Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:MARTA kurcze ... to co polecacie dla takiej zielonej przyszłej mamy jak ja? Najlepiej jakby mi ktoś kawę na ławę wyłożył co z czym się je, jak sobie radzić z np kupkami, kolkami, kąpielą, ubieraniem i innymi z pozoru błahymi rzeczami, które dla mnie są kosmosem i mnie przerażają
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Amy siedzisz w wannie ? Ja zaraz wychodzę bo mi goraco w fej wodzie
Słuchajta!
Właśnie mój syneczek dał sygnał i wreszcie takieg kopa zasadził, że mi brzuszek podskoczyłnareszcie
na moj kregoslup wanna niewskazana bo jak sie klade to sie podniesc nie moge
teraz ogladam wczorajszy odcinek mjakmilosc
KasiaKwiatek, ziolko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ostatnio byłam tu wczoraj wieczorem, także nie dam rady wszystkiego nadrobić
chciałam tylko powiedzieć, że jestem po wizycie u gina i wszystko OK - Antoś ma już 330g
Fasia, Angela89, Rudzia, Ewelcia, Hela85, KasiaKwiatek, Ida, Jaga, Amy, ziolko, CzaryMary, Gosha, Robotka1, weronika86, Eweliśka, shimmer_lip, liloe lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny odebrałam prawko :p jutro pierwszy raz jadę sama w miasto naszym autem...masakra boje się ,bo to jednak dłuższe auto nie yariska
Jak wróciłam tak się naśmiałam:) niesamowite jesteście hihih:)
Fasiu przymierzałam w sinsayu sukienki i naszła mnie taka ochota ,że będę szukać i sobie kupie.Muszę jeszcze nowy stanik i piżamke nową kupić hihi
Ta mi się podobała ale góra jakaś taka luźna ;/
A z zusu dalej nic nie dostaje a powinnam od połowy września już mieć od nich...ciągle złe papiery przez szefową są donoszone ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 23:02
Hela85, Krysti, Fasia, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
hej ja kolejny dzien przekimalam, widzialam tylko te kolejne strony przybywajace w zastraszajacym tempie, dopiero teraz jakos dobrnelam, ale juz nie wiem co i komu mialam napisac boshe moja ciazowa papaka mozgowa.
Ale sie narobilo z panna PK ale szczerze jakos nigdy nie czulam u niej zrozumienia no coz, widocznie za malo tu merytorycznie ; )
Hwesta pewnie ze odstaw i idz po co innego- ale juz chyba takie wnioski padly. Ewelcia wszystkie znane mi naturalne sposoby/ dozwolone w ciazy raczej juz padly. Mnie jeszcze kiedys bardziej 'uruchomil" rumianek, chociaz ten to dobry i na biegunki i na zaparcia i na wszystko generalnie, wiec trzeba sie samemu przekonac a noz. cos jeszcze mialam napisac hmmmm... moze mi sie przypomni ; p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczatka.
Mlodadama-sukienka bardzo fajnatrzymam kciuki za pierwsza samodzielna podroż swoim autkiem
Mimka84- wszystkiego dobrego z okazji urodzineklekkiego porodu
Apropos zaparć podobno bardzo dobry jest Duphalac. Jest to laktuloza. Nie ma przeciwwskazań dla kobiet w ciąży.
Komu kawy ? -
Hej hej
ja siedzę w pracy popijam kawkę jem jeżyki i życie jakies taki kolorowe mi się wydaje
ciąża to dziwny stan, od euforii do depresji w minutę
Wczoraj z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić łóżeczkiem, a więc jest piękne, solidne, materac jest też super, bo jest antyodleżynowy, rehabilitacyjny, na etykiecie są wypisane te wszystkie właściwości i z odpinanym ochraniaczem, który mozna wyprać w pralce, więc jestem zachwycona, nawet nie sądziłam że kupuje tak porządna rzeczpościel też fajna, jedna ecri ze zwierzątkami druga zielona w misie
Także całość jak za 400 zł to bomba, do tego jeszcze dostaliśmy rożek, kołdrę, poduszkę (bardzo mi się podoba to wypełnienie, bo kołderka jest lekka, nie będzie się dziecko grzało pod nią), poduszeczkę do wózka, czapeczkę, prześcieradło, baldachim, stelaż do baldachimu i ceratkę żeby nic nie przesiąkało.
Fasia, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość