Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Jestem za żyrafą
a ogólnie to przemyśl te pełne boczki bo tu jedna taka mądra pisała, że się źle ochraniacz montuje
więc jak chcesz ochraniacz to szczebelki dookoła
Dzięki Robotko za to info, ja bym na to nie wpadła
o żeszco ja pacze
ja pacze a to dinozaur a nie żyrafa
ktoś coś o inteligencji chciałby napisać???
noooo wiesz, zamontować to jedno, a potem jak naturalnie zacznie się odchylać ten ochraniacz zza główki dziecka to drugie-jak mnie to wtedy wkurwiało o jesuśku.
dlatego teraz zamówiłam łóżeczko ze szczebelkami na około:Dshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:A co sobie dziewczyny zażyczyłyście od mikołaja/gwiazdki/gwiazdora czy kto tam do Was przychodzi 24???
Ja zamówiłam portfel bo mój stary jest już trochę przytyrany i nie mam gdzie kasy z Zusu trzymaćshimmer_lip, Fasia, mimka84, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ja dostane szczoteczkę elektryczną
A mężowi z teściową sprezentujemy zegarek
od roku mam taką z komputerkiem który mi liczy myte ćwiartki i mam radochę jak dziecko
Ja bym chyba chciała lokówkę stożkową, termoloki, jakieś perfumy może. No sama nie wiem co, chyba mi się w dupie przewracamimka84 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Balsam na rozstępy Palmers, książka - W oczekiwaniu na dziecko i Pyszne na każdą okazję Anny Starmach (mam wszystkie wcześniejsze części)
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY swoją drogą nie musisz zaznaczać każdej wiadomości do usunięcia tylko masz na górze takie coś jak - zaznacz wszystkie wiadomosci, usun wszystkie wiadomości i po problemie. Nie ma za co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 16:10