Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
[QUOTE=liloe
ROBOTKA jak wizyta w klopie? Ja po glicerynowych miałam jesień tysiąclecia, dlatego szłam do łazienki na piętrze i mężowi przygłaszałam telewizor
[/QUOTE]
chcesz żebym, z biura do kibelka nie doleciała i sobie obkupkała fotel?? coś Ty:D czekam aż do domu zajadęwtedy będzie AKCJA CZOP
Fasia wrote:Ty chamie Ty! Robotka nie słuchaj Jej, to farbowana blondynka, nie wie co pisze, bo jej kupa uciska na .. nie wiem na codo mózgu daleko więc się nie da :p
Ok wiem jestem straszna .. nie chcę wiedzieć co sobie o mnie myslicie
Już milknę
tak jestem niedouczona-ale umiem się do tego przyznać, no i po co mi był ten magister?? a ja głupia doktorat chciałam robić oj boshe boshemimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Doktorat??? Robotka wez nie przesadzaj
kto by ci go dal??? Chyb a jakis gluchy i slepy profesor
ej weźcie się ogarnijcie bo Angeli szwy puszczą!!!!mimka84, Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
Bozee;/ Jaka ta Psotka jest wyuczona ;/ az cisnienie mi podniosla! Ku** nie kazdy jest po studiach itd co nie znaczy ze jest glupi ;/ poza tym jak sie mieszka kilkanascie lat za granica to mozna zapomniec ortografii ;/ ja jestem przykladem ;/ dzis np napisalam "warzyć" zamiast "wazyc"
haha i mam to gdzies kto co o mnie mysli .. nie pisze duzo po polsku jedynie tu na forum i z niektorymi kolezankami z Pl i mam prawo czasem napisac wyraz bledniw ;/
KasiaKwiatek, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:miałam o to samo pytaaać
ale się powstrzymałam:D ze śmiechu
a tak btw nie uważacie, że to ładne imię dla dziewczynki ??
mała KrokilkaMi się podoba, ale u mnie odpada bo mam chłopaka. hmmm może Krokil ?? zapytam męża:)
mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny