X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Hej dziewczynki :)

Zauważyłyście jaka Robotka w pierwszym poście była stateczna? zawsze jak to widzę to mi się śmiać chce, teraz wyszło szydło z worka jaka jest naprawdę :P
    jaka małpa, aleś mi wypomniała :P
    nie wiesz że najważniejsze to dobre wrażenie??:D:D:D
    mój mąż jak mnie poznał to mówił że istny anioł jestem tylko mi skrzydełek brakuje:) a potem wyszło właśnie szydło z woraaaa :D

dzięki za życzenia:D

ja dziś mam pracowity dzień więc ograniczam się do czytania ;p

ziolko, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ida Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 18:09

Fasia, Hela85, MartaAlvi lubią tę wiadomość

• ziolko Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    jaka małpa, aleś mi wypomniała :P
    nie wiesz że najważniejsze to dobre wrażenie??:D:D:D
    mój mąż jak mnie poznał to mówił że istny anioł jestem tylko mi skrzydełek brakuje:) a potem wyszło właśnie szydło z woraaaa :D

dzięki za życzenia:D

ja dziś mam pracowity dzień więc ograniczam się do czytania ;p

Wypomniałam bo zawsze jak wchodzę na forum to automatycznie włącza mi się pierwszy (i ostatni) poważny i zrównoważony post Robotki :D :D

Chłop się nie czuje oszukany, że brał anioła a musi się męczyć z diablicą? :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Hej Ziolko :) miejmy nadzieje, że każde z naszych zwierzaczków zaakceptuje nowego członka rodziny. Albo od razu albo po krótkim czasie :)

Swoja drogą gdzie wcięło resztę? :>
    Ja nadrabiam zaległości na youtube :) jestem kosmetycznym maniakiem i uwielbiam niektóre dziewczyny :) poza tym pożarłam obiad :) a a propos tego, ze mało przytyłam :) Fasia ja grubas jestem więc nie mogę dużo przytyć :D a do tego do 17tc rzygałam :)

Ziołko z palca biorą żeby zobaczyć czy możesz wypić tą glukozę cholerną :) gdyby Ci cukier wyszedł 300 z palca (tak sobie strzelam) to byś jej nie mogła przyjąć :)

I też nie oddam mojego maltusia :) cieszę się, ze one nie uczulają a poza tym to bedą się musiały z Baśką dogadać :D

ziolko lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:

Ziołko z palca biorą żeby zobaczyć czy możesz wypić tą glukozę cholerną :) gdyby Ci cukier wyszedł 300 z palca (tak sobie strzelam) to byś jej nie mogła przyjąć :)

I też nie oddam mojego maltusia :) cieszę się, ze one nie uczulają a poza tym to bedą się musiały z Baśką dogadać :D

No racja, o tym nie pomyślałam. No ale wiadomo- zgąbczenie :)

Oj tak, to że nie uczulają to ogromny plus. No i raczej nastawione przyjaźnie są także myślę, że agresja mu się nie załączy :D choć tak jak mówię- zazdrośnik. Nawet jak z mężem się przytulamy, albo nie daj Boże całujemy to on już sterczy nad nami i próbuje zwrócić na siebie uwagę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:11

Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ludzie, na Pintereście to można przepaść na dobre! :P
    Nie tylko tam niestety :)
    http://stylowi.pl/
    http://pl.dawanda.com/

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    No racja, o tym nie pomyślałam. No ale wiadomo- zgąbczenie :)

Oj tak, to że nie uczulają to ogromny plus. No i raczej nastawione przyjaźnie są także myślę, że agresja mu się nie załączy :D choć tak jak mówię- zazdrośnik. Nawet jak z mężem się przytulamy, albo nie daj Boże całujemy to on już sterczy nad nami i próbuje zwrócić na siebie uwagę :D
    Moja robi dokładnie to samo :) ale kiedyś oglądałam na youtube chyba filmiki z maltanką bibi i jak się pańciom urodziło dziecko to ten rozpieszczony do granic możliwości maltuś pilnował tego malucha więc może i nasze tak będą robić :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Wypomniałam bo zawsze jak wchodzę na forum to automatycznie włącza mi się pierwszy (i ostatni) poważny i zrównoważony post Robotki :D :D

Chłop się nie czuje oszukany, że brał anioła a musi się męczyć z diablicą? :P

a ja wiem? on jest ryba to taki troche dziwny:D ale za to robotny i mnie kocha:D tak mowi przynajmniej:D
    ja to tak jak Amy trochę, jak sie robi za cicho to zawsze jakąs awanturę wynajdę:D zeby wesoło bylo
    a on oaza spokoju;)

ja też sie zawsze śmieję że jeśli to co nas łączy to miłośc to tak-kocham Cię:D

ale mnie ogarnął ogólny stan melancholii jeju jak mi dobrze:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa ja sie nie pochwaliłam - wczoraj mąż po raz pierwszy poczuł kopniaka Martynki :)

shimmer_lip, hwesta, Ida, Fasia, ziolko, Rudzia, Robotka1, mantissa, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela jestem jestem:) Aż się wzruszyłam, że ktoś mnie pamięta. Ostatnio po prostu czytam i wszystko dobrze u mnie... chyba bo coś słabiej ruchy od wczoraj czuję ale może po prostu mała się do środka usadowiła.
    Ja boje się o moją sunię dlatego że będzie dużo zmian a ona jest wrażliwa i na pewno będzie się niepokoić. Jak coś się dzieje czego nie rozumie np. gdzieś mamy jechać albo przestawiamy meble to popiskuje a potrafi mieć dni depresji, że chodzi po kątach i jest dziwna.

Mnie też ta nieszczęsna glukoza czeka rada mojej znajomej żeby wziąć ze sobą cytrynę i polizać po wypiciu i najlepiej być z kimś bo w głowie się może zakręcić.

f2w39n73ae1nduix.png

weronika86 lubi tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Moja robi dokładnie to samo :) ale kiedyś oglądałam na youtube chyba filmiki z maltanką bibi i jak się pańciom urodziło dziecko to ten rozpieszczony do granic możliwości maltuś pilnował tego malucha więc może i nasze tak będą robić :D

Oby!!! na to liczę :)

A jeśli chodzi o tą glukozę, ja jutro idę z moimi wynikami do ginki (po godzinie miałam 161 także podobnie do Ciebie) więc dam znać co ona powie na ten temat :)

Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Oby!!! na to liczę :)

A jeśli chodzi o tą glukozę, ja jutro idę z moimi wynikami do ginki (po godzinie miałam 161 także podobnie do Ciebie) więc dam znać co ona powie na ten temat :)
    O to super :) daj znać koniecznie :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a ja wiem? on jest ryba to taki troche dziwny:D ale za to robotny i mnie kocha:D tak mowi przynajmniej:D
    ja to tak jak Amy trochę, jak sie robi za cicho to zawsze jakąs awanturę wynajdę:D zeby wesoło bylo
    a on oaza spokoju;)

ja też sie zawsze śmieję że jeśli to co nas łączy to miłośc to tak-kocham Cię:D

ale mnie ogarnął ogólny stan melancholii jeju jak mi dobrze:D

Mój tez ryba i też jest spokojny. Ja też ryba i mniej spokojna :P I dogadujemy się całkiem nieźle (przynajmniej ja tak myślę :P) także ryba do ryby jednak pasuje :D

Fasia, Amy lubią tę wiadomość

Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, mój mąż właśnie wrócił do domu a tam mój dziadek układa nam tapetę w pokoiku dla małego i wysłał mi zdjęcie i aż się poryczałam jak pięknie to wyszło :) No cudeńko! niestety nie mam wam jak wysłać tego zdjęcia...

ziolko, Robotka1, Fasia, mantissa, Hela85 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Mój tez ryba i też jest spokojny. Ja też ryba i mniej spokojna :P I dogadujemy się całkiem nieźle (przynajmniej ja tak myślę :P) także ryba do ryby jednak pasuje :D
    Łee ja też ryba :) mój wodnik i on jest zdecydowanie spokojniejszy niż ja :D

ziolko, Fasia, Amy lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile ryb tu na tym naszym forum :p w marcu będziemy miały jedną wielką bibę :D

shimmer_lip, Fasia, Amy lubią tę wiadomość

Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też ryba a mój mąż jest wodnikiem:)

shimmer_lip, ziolko, Fasia, Amy lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:31

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mówią że ryby ogólnie są trudne w życiu. chyba to się panów tyczy:)
    mój niby fajny, kochany i ogólnie super ale jakiś taki ciężki ma ten charakterek:)

to ja za to dla odmiany jestem PANNA :) jestem z krwi i kości góralką więc mieszanka wybuchowa ze mnie w domu nie ma co:)

Rudzia, Amy lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja skorpion a moja siostra i Niunia baranki _:P

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 1397 1398 1399 1400 1401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ