X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Hej dziewczynki :)

Zauważyłyście jaka Robotka w pierwszym poście była stateczna? zawsze jak to widzę to mi się śmiać chce, teraz wyszło szydło z worka jaka jest naprawdę :P
    jaka małpa, aleś mi wypomniała :P
    nie wiesz że najważniejsze to dobre wrażenie??:D:D:D
    mój mąż jak mnie poznał to mówił że istny anioł jestem tylko mi skrzydełek brakuje:) a potem wyszło właśnie szydło z woraaaa :D

dzięki za życzenia:D

ja dziś mam pracowity dzień więc ograniczam się do czytania ;p

ziolko, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ida Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 18:09

Fasia, Hela85, MartaAlvi lubią tę wiadomość

• ziolko Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    jaka małpa, aleś mi wypomniała :P
    nie wiesz że najważniejsze to dobre wrażenie??:D:D:D
    mój mąż jak mnie poznał to mówił że istny anioł jestem tylko mi skrzydełek brakuje:) a potem wyszło właśnie szydło z woraaaa :D

dzięki za życzenia:D

ja dziś mam pracowity dzień więc ograniczam się do czytania ;p

Wypomniałam bo zawsze jak wchodzę na forum to automatycznie włącza mi się pierwszy (i ostatni) poważny i zrównoważony post Robotki :D :D

Chłop się nie czuje oszukany, że brał anioła a musi się męczyć z diablicą? :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Hej Ziolko :) miejmy nadzieje, że każde z naszych zwierzaczków zaakceptuje nowego członka rodziny. Albo od razu albo po krótkim czasie :)

Swoja drogą gdzie wcięło resztę? :>
    Ja nadrabiam zaległości na youtube :) jestem kosmetycznym maniakiem i uwielbiam niektóre dziewczyny :) poza tym pożarłam obiad :) a a propos tego, ze mało przytyłam :) Fasia ja grubas jestem więc nie mogę dużo przytyć :D a do tego do 17tc rzygałam :)

Ziołko z palca biorą żeby zobaczyć czy możesz wypić tą glukozę cholerną :) gdyby Ci cukier wyszedł 300 z palca (tak sobie strzelam) to byś jej nie mogła przyjąć :)

I też nie oddam mojego maltusia :) cieszę się, ze one nie uczulają a poza tym to bedą się musiały z Baśką dogadać :D

ziolko lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:

Ziołko z palca biorą żeby zobaczyć czy możesz wypić tą glukozę cholerną :) gdyby Ci cukier wyszedł 300 z palca (tak sobie strzelam) to byś jej nie mogła przyjąć :)

I też nie oddam mojego maltusia :) cieszę się, ze one nie uczulają a poza tym to bedą się musiały z Baśką dogadać :D

No racja, o tym nie pomyślałam. No ale wiadomo- zgąbczenie :)

Oj tak, to że nie uczulają to ogromny plus. No i raczej nastawione przyjaźnie są także myślę, że agresja mu się nie załączy :D choć tak jak mówię- zazdrośnik. Nawet jak z mężem się przytulamy, albo nie daj Boże całujemy to on już sterczy nad nami i próbuje zwrócić na siebie uwagę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:11

Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ludzie, na Pintereście to można przepaść na dobre! :P
    Nie tylko tam niestety :)
    http://stylowi.pl/
    http://pl.dawanda.com/

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    No racja, o tym nie pomyślałam. No ale wiadomo- zgąbczenie :)

Oj tak, to że nie uczulają to ogromny plus. No i raczej nastawione przyjaźnie są także myślę, że agresja mu się nie załączy :D choć tak jak mówię- zazdrośnik. Nawet jak z mężem się przytulamy, albo nie daj Boże całujemy to on już sterczy nad nami i próbuje zwrócić na siebie uwagę :D
    Moja robi dokładnie to samo :) ale kiedyś oglądałam na youtube chyba filmiki z maltanką bibi i jak się pańciom urodziło dziecko to ten rozpieszczony do granic możliwości maltuś pilnował tego malucha więc może i nasze tak będą robić :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Wypomniałam bo zawsze jak wchodzę na forum to automatycznie włącza mi się pierwszy (i ostatni) poważny i zrównoważony post Robotki :D :D

Chłop się nie czuje oszukany, że brał anioła a musi się męczyć z diablicą? :P

a ja wiem? on jest ryba to taki troche dziwny:D ale za to robotny i mnie kocha:D tak mowi przynajmniej:D
    ja to tak jak Amy trochę, jak sie robi za cicho to zawsze jakąs awanturę wynajdę:D zeby wesoło bylo
    a on oaza spokoju;)

ja też sie zawsze śmieję że jeśli to co nas łączy to miłośc to tak-kocham Cię:D

ale mnie ogarnął ogólny stan melancholii jeju jak mi dobrze:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa ja sie nie pochwaliłam - wczoraj mąż po raz pierwszy poczuł kopniaka Martynki :)

shimmer_lip, hwesta, Ida, Fasia, ziolko, Rudzia, Robotka1, mantissa, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela jestem jestem:) Aż się wzruszyłam, że ktoś mnie pamięta. Ostatnio po prostu czytam i wszystko dobrze u mnie... chyba bo coś słabiej ruchy od wczoraj czuję ale może po prostu mała się do środka usadowiła.
    Ja boje się o moją sunię dlatego że będzie dużo zmian a ona jest wrażliwa i na pewno będzie się niepokoić. Jak coś się dzieje czego nie rozumie np. gdzieś mamy jechać albo przestawiamy meble to popiskuje a potrafi mieć dni depresji, że chodzi po kątach i jest dziwna.

Mnie też ta nieszczęsna glukoza czeka rada mojej znajomej żeby wziąć ze sobą cytrynę i polizać po wypiciu i najlepiej być z kimś bo w głowie się może zakręcić.

f2w39n73ae1nduix.png

weronika86 lubi tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Moja robi dokładnie to samo :) ale kiedyś oglądałam na youtube chyba filmiki z maltanką bibi i jak się pańciom urodziło dziecko to ten rozpieszczony do granic możliwości maltuś pilnował tego malucha więc może i nasze tak będą robić :D

Oby!!! na to liczę :)

A jeśli chodzi o tą glukozę, ja jutro idę z moimi wynikami do ginki (po godzinie miałam 161 także podobnie do Ciebie) więc dam znać co ona powie na ten temat :)

Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Oby!!! na to liczę :)

A jeśli chodzi o tą glukozę, ja jutro idę z moimi wynikami do ginki (po godzinie miałam 161 także podobnie do Ciebie) więc dam znać co ona powie na ten temat :)
    O to super :) daj znać koniecznie :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a ja wiem? on jest ryba to taki troche dziwny:D ale za to robotny i mnie kocha:D tak mowi przynajmniej:D
    ja to tak jak Amy trochę, jak sie robi za cicho to zawsze jakąs awanturę wynajdę:D zeby wesoło bylo
    a on oaza spokoju;)

ja też sie zawsze śmieję że jeśli to co nas łączy to miłośc to tak-kocham Cię:D

ale mnie ogarnął ogólny stan melancholii jeju jak mi dobrze:D

Mój tez ryba i też jest spokojny. Ja też ryba i mniej spokojna :P I dogadujemy się całkiem nieźle (przynajmniej ja tak myślę :P) także ryba do ryby jednak pasuje :D

Fasia, Amy lubią tę wiadomość

Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, mój mąż właśnie wrócił do domu a tam mój dziadek układa nam tapetę w pokoiku dla małego i wysłał mi zdjęcie i aż się poryczałam jak pięknie to wyszło :) No cudeńko! niestety nie mam wam jak wysłać tego zdjęcia...

ziolko, Robotka1, Fasia, mantissa, Hela85 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Mój tez ryba i też jest spokojny. Ja też ryba i mniej spokojna :P I dogadujemy się całkiem nieźle (przynajmniej ja tak myślę :P) także ryba do ryby jednak pasuje :D
    Łee ja też ryba :) mój wodnik i on jest zdecydowanie spokojniejszy niż ja :D

ziolko, Fasia, Amy lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • ziolko Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile ryb tu na tym naszym forum :p w marcu będziemy miały jedną wielką bibę :D

shimmer_lip, Fasia, Amy lubią tę wiadomość

Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też ryba a mój mąż jest wodnikiem:)

shimmer_lip, ziolko, Fasia, Amy lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:31

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mówią że ryby ogólnie są trudne w życiu. chyba to się panów tyczy:)
    mój niby fajny, kochany i ogólnie super ale jakiś taki ciężki ma ten charakterek:)

to ja za to dla odmiany jestem PANNA :) jestem z krwi i kości góralką więc mieszanka wybuchowa ze mnie w domu nie ma co:)

Rudzia, Amy lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja skorpion a moja siostra i Niunia baranki _:P

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 1397 1398 1399 1400 1401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ