Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia ja mysle ze te czasy z "5" z przodu dopiero nadejdą ; P, kurcze karmienie, przy dziecku non stop cos do zrobienia, dom, spacery a jak jeszcze wygospodarowac sie uda na cos dla siebie zeby pocwiczyc to mysle ze nie bedzie wcale trudno
Fasia, Rudzia, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ewelcia no co
i to już +7kg
Rudzia a ja raz w zyciu ważyłam 52kg przez miesiąc później znowu spadłam do 48kg, a przed ciążą startowałam z 45,1kg ...
moje marzenie to wazyc 50 kiloi zeby to sie utrzymalo
bo ja to czesto mam tak ze mega chudne a potem po miesiacu powoli tyje :d i tak w kolko:D no ale wiecej niz 70 nigdy nie wazylam
az do teraz hehe chcialabym przytyc gora do 80kilo ale juz waze 72 wiec nie wiem czy sie uda
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Rudzia ja mysle ze te czasy z "5" z przodu dopiero nadejdą ; P, kurcze karmienie, przy dziecku non stop cos do zrobienia, dom, spacery a jak jeszcze wygospodarowac sie uda na cos dla siebie zeby pocwiczyc to mysle ze nie bedzie wcale trudno
no no!!ja na to licze
)
-
Fasia wrote:No to luz jak waga w normie
ja mam 161cm więc teraz też waga w normie
przed ciążą byłam na skraju niedowaga/wychudzenie
ja to bym chciala miec problem z przytyciemu mnie to jest tak ze jak nie bede sie pilnowac pare dni to zaraz z 2 kilo wiecej na wadze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Oddali go bo ona nie miała na niego czasu i na niego krzyczała.
Ja mam kota niby ma inne włosie niż normalne koty. Ale nie wyobrażam sobie oddać jakiego kolwiek z moich zwierząt do schroniska. Ale mam nadzieje że jeżeli dziecko od początku będzie chowane ze zwierzętami to mu nic nie grozi.
z tego co pamietam to ten pies tez agresywnie zachowywal sie w stosunku do dziecka i Ona bala sie zostawic dziecko same w pokoju wiedzac ze pies gdzies lata.. -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja tam nie wyobrażam sobie zostawić psa z dzieckiem i spuścić ich z oczu ..
I tak jej nie tłumaczy że oddała psa do schroniska, mogła znaleźć mu dom ale ludzie często idą na łatwiznę.
z tym sie zgodze, mogla znalezc mu ludzi ktorzy by o niego dbali i kochali a nie dala go do ''klatki''Fasia lubi tę wiadomość
-
Ja np zostawilam mojego psa w Polsce, bo po prostu nie bylo opcji zeby pies ktory potrzebuje duzo miejsca i ruchu mieszkal w 2 pokojowym mieszkaniu. ale zostawilam ja z ludzmi z ktorymi wiedzialam ze bedzie szczesliwa i bedzie jej dobrze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 13:54
Angela89, Fasia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Wszystkiego naj Kochane z okazji urodzin i oczywiście rocznicy Robotka również
Zauważyłyście jaka Robotka w pierwszym poście była stateczna? zawsze jak to widzę to mi się śmiać chce, teraz wyszło szydło z worka jaka jest naprawdę
A co do glukozy:
Klaudia90 wrote:Ja jutro mam test glukozy. Powiedzcie, czy to będą łącznie 3 kłucia?o nieeeee ;(
ja miałam 3 pobrania z żyły plus jedno na czczo z palca, w sumie nie wiem w jakim celu...
Ja mam w domu psa- maltańczyka- i też się martwię jak zareaguje na dziecko. Nie oddam go nigdy nikomu oczywiście, ale mam trochę stracha bo on z tych baaaardzo zazdrosnych jest
Robotka1, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny