Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:a mówią że ryby ogólnie są trudne w życiu. chyba to się panów tyczy:)
mój niby fajny, kochany i ogólnie super ale jakiś taki ciężki ma ten charakterek:)
to ja za to dla odmiany jestem PANNAjestem z krwi i kości góralką więc mieszanka wybuchowa ze mnie w domu nie ma co:)
moi dziadkowie i tata sa goralamiwiec ja w jakiejs tam czesci tez
hah a nie mam kompletnie pojecia o gorach i goralach
tyle co w u dziadkow troche ale te goralskie zwyczaje zanikly bo jak tata byl maly to przeniesli sie na zachod Polski
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj miałam robótkę niecodzienną bo wróciłam chwilowo na moje normalne stanowisko pracy - do księgowości i padłam, po kilku godzinach skupienia w księgowaniu słabo mi się zrobiło, czarno przed oczami, prze3prosiłam kolezankę powiedziałam że dzisiaj nie dam rady i wróciłam do siebie, jutro dokończę, jednak to jest prawda, że kondycja i koncentracja w ciąży nie ta...
-
Ewelcia wrote:Dziewczyny ratunku! Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce
Miałam dzisiaj plan poprzenosić i zrobić porząek w swoich ciuchach żeby zwolnić komodę dla chłopaków a póki co siedzę na kanapie oglądam dalej TLC i wciskam co chwilę F5
wszystko Ci będzie zajmowało podwójną ilość czasu
Ewelcia, mantissa lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja bym sie tak bała
no i nie umiałabym na bank!
ja też to widziałam już jakiś rok temu i zrobiło to na mnie wrażenie pozytywne:)
EWELcia kopnąć Cię w dupsko:D? do roboty!!
OLA fajna robótka:D a swoją drogą na tym etapie mózgu nie masz zbyt wiele więc dziwię się że Cię do księgowości wpuścili:D
a tak serio to masz rację głowa nie ta co kiedyś-też to zauważyłam:)Ola89, shimmer_lip, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:bo Ty nie jesteś położną
ja też to widziałam już jakiś rok temu i zrobiło to na mnie wrażenie pozytywne:)
EWELcia kopnąć Cię w dupsko:D? do roboty!!
OLA fajna robótka:D a swoją drogą na tym etapie mózgu nie masz zbyt wiele więc dziwię się że Cię do księgowości wpuścili:D
a tak serio to masz rację głowa nie ta co kiedyś-też to zauważyłam:)
Całe szczęście że teraz ostatnie 3 miesiące wyszło mi to zastępstwo za koleżanke na sekretariacie tutaj lekka robota niewymagająca, odpocząć mogę, bo w księgowości odpowiedzialność duża, trzeba sie spiąć, tylko przed zamknięciem miesiąca pomagam koleżankom -
Ja Angela własnie jakoś po Twojej wiadomości przestałam pisać bo stwierdziłam że to niesprawiedliwe, że takie miłe osoby spotykają przykre rzeczy i martwiłam się panicznie żeby Twoja historia z wyrostkiem skończyła się dobrze. Załamałam się, że to nasze forum to ciągle coś spotyka Ciebie, Fasie, Hweste, Rudzie każdej coś dolegało. Skupiłam się więc na czytaniu żeby jeszcze bardziej nie dołować dziewczyn,bo był to też czas że się średnio czułam.
Angela89 lubi tę wiadomość