Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia no nieźle to na gromadzie wygląda hihi chyba naprawdę już nic nie będziesz potrzebować
Ja dziś znów co nieco upolowalam na odzieży używanej,powoli i ja uzbieram taka sterte ciuszkow:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 15:09
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:NADZIEJA - mam nadzieję, że już żadną z nas nie spotka nic złego! Także zostań z nami, będzie wesoło
No właśniea że wszystkie jesteśmy przy nadziei to Nadzieja jest jak najbardziej mile widziana na forum
Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
No Fasiulka chyba faktycznie Julek ma juz wszystko
hihi tak jak Sofia
Wczoraj jeszcze moja mama dostala od kolezanki po swojej corce ubranka dla Sofkisame male chyba 56 i jak nowe
i nawet w torbie byly dwie zabawki nowe nawet nie otwierane dla dziecki na 10 miesiecy
takze tych malych tez mam juz sporo gdyby Sofia urodzila sie mala
Hela85, Fasia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Troche Was dziś podczytywałam, ale w sumie już nie wiem do czego się odnieść.
Dziewczynom na pewno STO LAT!!! a Tobie Robotko dodatkowo PRZYJEMNEGO popołudnia z meżem. Jak świętować rocznicę to na całego! Z naszego tegorocznego świętowania wyszła Natalka bo tak właśnie owulka wypadłahaha
A ja mam nową nogę i jest mi w końcu wygodnieDodatkowo zeżarłam właśnie batonika i popiłam dwoma łykami coli. Natka kopie jak szalona. JESTEM SZCZĘŚLIWA
Miłego dnia Dziewczynki!
PS. Moi sąsiedzi chyba oszaleli, słuchają od wczoraj kolęd non stop...
PS2. Dziękuję Amy za wczorajsze linki z ciuszkami. tak jak mówiłam - nie umiałam się powstrzymać i kupiłam jeszcze takie malutkie pajace w razie Whttp://allegro.pl/show_item.php?item=4861130979 Dzieki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 15:46
Ida, Hela85, Robotka1, ziolko, Amy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ! żyje
hihihih wróciłam cała hehe
byłam po wypis tam mam w zaleceniach liczenie ruchów i oszczędny tryb życia do tego miałam iść na kontrole do poradni po 7 dniach no ale kurczę nie poszłam ,bo za pózno odebrałam wypis cały czas wypoczywałam jak mogłam a prawka jeszcze nie miałam ,młody ciągle pracuje... No ale mam nadzieje,że jest dobrze maluśki rusza się fajnie ,bóli podbrzusza już też na razie nie mam co prawda wczoraj troszkę pobolewało ale to chyba od rozpychania małego ,bo znowu dał ostry popis ;P wziełam nospe i jest dobrze,Brzuszek już tak nie twardnieje jedynie po długich spacerach ,bo w mikołajki byliśmy się przejść i to faktycznie czułam,że ciągnie jak diabli i to tyle więc jest ok czekam na wizytę ,która będzie we wtorek
Co do wagi ostatnio 25 listopada na wadzę wyszło +5 kg od początku ciążyzobaczymy teraz we wtorek jak będzie;P bo apetyt mam ulalaa
A filmik o kąpieli przepiękny ale chyba bym się bała sama tak w domciu wykąpać buzinke w wodzie zanurzyć hmmWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:00
mantissa, Hela85, Krysti, Fasia, ziolko, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Śliczny brzusio Krysti okazały jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:01
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eeee ja nie farbuje jakoś lubie swój kolor nie narzekam ale włosy mam okrutne.Przetłuszczające się,wypadające tety są jakie są no.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 00:34
-
nick nieaktualny