X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA- radzilam tylko LWICY jak wybrnac z tymi ciuszkami i z wozkiem, my jescze nie mamy , no skad, jak zamowie wszystko do mieskzania, bo teraz po kilka kurierow puka codziennie do drzwi, a maz pyta codziennie czy ma za cos jeszcze zaplacic hihi jade po bandzie, to zaczne czytac o tych wozkach konkretnie,jest w poznaniu pare fajnych sklepow, gdzie obejrze wszystkie wybrane modele szybko i zamowie w sieci ale mysle ze to jakis luty bedzie ;)

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż się nie zgadza na używane rzeczy dla dziecka

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Radzisz Lwicy czy serio???

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Bambi85 mi tez odstaja w lydkach;) ale to standard,dobrze że na dl dobre i nie muszę wkladek
    no mnie tez kazde odstaja, ale jedne mniej ze to jakos wyglada, a inne sa taaaakie wielkie, ze bym dwie lydki w jednym bucie zmiescila. tak czy inaczej kupowanie zimowych butow mnie slabi, nienawidze po prostu, ogolnie mam w czym chodzic, z reszta umowmy sie gdzie ja chodze teraz, na badania i do ginekologa - super zycie, ale sam fakt zeby sobie cos kupic , byloby milo, a kupowac buty w ogole uwielbiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 18:24

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio się nie zgadza...

• Lwica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę wstawić obiad -dziękuje dziewczyny za rady...wygadalam sie bo mnie ta sytuacja wytraciła..

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Serio się nie zgadza...
    To niech szykuje portfel :D

mantissa, Ewelcia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do mam, które kupują kosze mojzesza - czy warto? jakoś wcześniej nie brałam go pod uwagę ale siostra mojej przyjaciółki będzie chciała w marcu sprzedać kosz mojzesza po swojej małej za 250zł taki na dużych drewnianych kołach. Zastanawiam się czy go wziąć czy nie :/

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mam pytanie do mam, które kupują kosze mojzesza - czy warto? jakoś wcześniej nie brałam go pod uwagę ale siostra mojej przyjaciółki będzie chciała w marcu sprzedać kosz mojzesza po swojej małej za 250zł taki na dużych drewnianych kołach. Zastanawiam się czy go wziąć czy nie :/
    Wydaje mi się, ze jak masz mało miejsca w sypialni to pewnie się opłaca ale jak Ci się zmieści normalne łóżeczko to trochę jest to dla mnie zbędny wydatek.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uważam, że nie ma nic złego w używanych rzeczach dla dzieci. To jest ekonomiczne, wiadomo że takie ubranka się pierze w wysokiej temperaturze i potem prasuje. Ja mam sporo używanych dla dzieci a wyglądają jak nowe

Hela85, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale śledzie opitolilam w sosie śmietanowym :D uhh jej az mnie lepiej od tygodnia za mną chodziły :)

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie zastanawiam wlasnie nad kosze, w sypilani bedzie lozeczko, ale jak bede w ciagu dnia na dole to cos mniejszych gabarytow by sie przydalo, najlepiej mobilne, nie zostawie samego dziecka w spialni, ani nie bede co chwile po schodach biegac, a takmozna posprzatac, ugotowac a mlody by spal sobie w koszu, nie wiem chyba logiczne? czy o czyms nie pomyslalam ?

Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Wydaje mi się, ze jak masz mało miejsca w sypialni to pewnie się opłaca ale jak Ci się zmieści normalne łóżeczko to trochę jest to dla mnie zbędny wydatek.

Wiesz, miejsca mam dość ale tak sobie myślę, że mogę ten kosz po całym mieszkaniu wozić i to by było wygodne ale z drugiej strony to to jest rozwiązanie na kilka miesięcy.

• Fasia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:34

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o boshe Kristi czemu napisalas o tym sledziu o nie o nie, tez chce a nie mam.
    i tak mi juz przykro bo jak maz wracal z pracy to nie bylo juz chałki, ale za to wykupil caly zapas konfitury figowej z lidla, bo chalka z figami i kakao to moj nr1 w tym tyg, chalke zdobede jutro

Krysti lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Moj tez ! Cizes zwariował chłop powiedział ze nowe i ze z polski bede miec od rodziny wiec mówi ze z używanymi wystrzelilam jak z procy ooooo:D a po resztą mówi ze pare ciuszkow mi wystarczy dla Ignaśia . No i co nowe trza kupować .Bo przecież bedzie strzelał focha i rodzinie rozpowie ze używki kupiłam ,a mówił ze niewiado jakie i używane czy dzieci inne choroby skory itp nie miały masakra . Kupie nowe . Na ebay sa piękne rzeczy i tanie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 18:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    o boshe Kristi czemu napisalas o tym sledziu o nie o nie, tez chce a nie mam.
    i tak mi juz przykro bo jak maz wracal z pracy to nie bylo juz chałki, ale za to wykupil caly zapas konfitury figowej z lidla, bo chalka z figami i kakao to moj nr1 w tym tyg, chalke zdobede jutro
    No salateczka pyszna sledziowa .A mam oponki takie cynamonowe ze moge z drzemem zjesc i tez cacao wypije na wieczór i budyń zrobie haha :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    ja tez sie zastanawiam wlasnie nad kosze, w sypilani bedzie lozeczko, ale jak bede w ciagu dnia na dole to cos mniejszych gabarytow by sie przydalo, najlepiej mobilne, nie zostawie samego dziecka w spialni, ani nie bede co chwile po schodach biegac, a takmozna posprzatac, ugotowac a mlody by spal sobie w koszu, nie wiem chyba logiczne? czy o czyms nie pomyslalam ?

No właśnie. A ten kosz jest na dużych kołach i mogłabym z nim jeździć po mieszkaniu... Nie wiem sama :/

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Wiesz, miejsca mam dość ale tak sobie myślę, że mogę ten kosz po całym mieszkaniu wozić i to by było wygodne ale z drugiej strony to to jest rozwiązanie na kilka miesięcy.
    Wiesz co, no niby tak ale z drugiej strony to jak będę chciała dzieciaka takiego małego mieć na oku to go do wózka wsadzę albo nosidełka. Na kilka miesięcy moim i tylko moim zdaniem to zbędny wydatek :) no chyba, ze jest piękny i musisz go kupić bo inaczej się udusisz :) to ja to rozumiem i się nawet nie zastanawiaj :D

mantissa lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:34

Bambi85, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1401 1402 1403 1404 1405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ