Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
FASIA- radzilam tylko LWICY jak wybrnac z tymi ciuszkami i z wozkiem, my jescze nie mamy , no skad, jak zamowie wszystko do mieskzania, bo teraz po kilka kurierow puka codziennie do drzwi, a maz pyta codziennie czy ma za cos jeszcze zaplacic hihi jade po bandzie, to zaczne czytac o tych wozkach konkretnie,jest w poznaniu pare fajnych sklepow, gdzie obejrze wszystkie wybrane modele szybko i zamowie w sieci ale mysle ze to jakis luty bedzie
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Bambi85 mi tez odstaja w lydkach;) ale to standard,dobrze że na dl dobre i nie muszę wkladek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 18:24
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie do mam, które kupują kosze mojzesza - czy warto? jakoś wcześniej nie brałam go pod uwagę ale siostra mojej przyjaciółki będzie chciała w marcu sprzedać kosz mojzesza po swojej małej za 250zł taki na dużych drewnianych kołach. Zastanawiam się czy go wziąć czy nie
-
Anka1501 wrote:Mam pytanie do mam, które kupują kosze mojzesza - czy warto? jakoś wcześniej nie brałam go pod uwagę ale siostra mojej przyjaciółki będzie chciała w marcu sprzedać kosz mojzesza po swojej małej za 250zł taki na dużych drewnianych kołach. Zastanawiam się czy go wziąć czy nie
-
Ja uważam, że nie ma nic złego w używanych rzeczach dla dzieci. To jest ekonomiczne, wiadomo że takie ubranka się pierze w wysokiej temperaturze i potem prasuje. Ja mam sporo używanych dla dzieci a wyglądają jak nowe
Hela85, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez sie zastanawiam wlasnie nad kosze, w sypilani bedzie lozeczko, ale jak bede w ciagu dnia na dole to cos mniejszych gabarytow by sie przydalo, najlepiej mobilne, nie zostawie samego dziecka w spialni, ani nie bede co chwile po schodach biegac, a takmozna posprzatac, ugotowac a mlody by spal sobie w koszu, nie wiem chyba logiczne? czy o czyms nie pomyslalam ?
Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Wydaje mi się, ze jak masz mało miejsca w sypialni to pewnie się opłaca ale jak Ci się zmieści normalne łóżeczko to trochę jest to dla mnie zbędny wydatek.
Wiesz, miejsca mam dość ale tak sobie myślę, że mogę ten kosz po całym mieszkaniu wozić i to by było wygodne ale z drugiej strony to to jest rozwiązanie na kilka miesięcy. -
o boshe Kristi czemu napisalas o tym sledziu o nie o nie, tez chce a nie mam.
i tak mi juz przykro bo jak maz wracal z pracy to nie bylo juz chałki, ale za to wykupil caly zapas konfitury figowej z lidla, bo chalka z figami i kakao to moj nr1 w tym tyg, chalke zdobede jutroKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mój mąż się nie zgadza na używane rzeczy dla dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 18:38
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:o boshe Kristi czemu napisalas o tym sledziu o nie o nie, tez chce a nie mam.
i tak mi juz przykro bo jak maz wracal z pracy to nie bylo juz chałki, ale za to wykupil caly zapas konfitury figowej z lidla, bo chalka z figami i kakao to moj nr1 w tym tyg, chalke zdobede jutro -
Bambi85 wrote:ja tez sie zastanawiam wlasnie nad kosze, w sypilani bedzie lozeczko, ale jak bede w ciagu dnia na dole to cos mniejszych gabarytow by sie przydalo, najlepiej mobilne, nie zostawie samego dziecka w spialni, ani nie bede co chwile po schodach biegac, a takmozna posprzatac, ugotowac a mlody by spal sobie w koszu, nie wiem chyba logiczne? czy o czyms nie pomyslalam ?
No właśnie. A ten kosz jest na dużych kołach i mogłabym z nim jeździć po mieszkaniu... Nie wiem sama -
Anka1501 wrote:Wiesz, miejsca mam dość ale tak sobie myślę, że mogę ten kosz po całym mieszkaniu wozić i to by było wygodne ale z drugiej strony to to jest rozwiązanie na kilka miesięcy.
no chyba, ze jest piękny i musisz go kupić bo inaczej się udusisz
to ja to rozumiem i się nawet nie zastanawiaj
mantissa lubi tę wiadomość