Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Jak tu nie zabić faceta... Mój dzwonił i mówił, że nie chce mu się dziś pracować i wróci wcześniej (czytaj godz 17-po 11 godzinach pracy....) no to ja obiadek pyszny mu ugotowalam na 17, myślę sobie, że kochany wróci głodny to od razu zje obiadek.... zaraz 19 a jego oczywiście nie ma... Kuzwa, schowam jedzenie do lodówki i powiem, że dziś jeść nie dostanie
no to masz ja ide szykowac dzis pierogi ruskie smazone z kefirem u mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 18:56
-
Jedli chodzi o ubranka to przeciez nowe ubranka to prawie to co uzywane jedli chodzi o bakterie czy cos bo przeciez kupa ludzi je pewnie dotykala itd. I tez nie wiadomo kto a tak jak nowicie ubranka sie pierze i nie ma szans na jakies bakterie czy zarazki..
Ja mam ubranka prawie wszystkie nowe ale gdybym miala od kogo brac to na pewno wiekszosc wtedy mialabym uzywanych bo to wygodne i oszczedneFasia, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:tez uwazam ze uzywki to nic zlego, moja kolezanka mowi ze swojego synka czasami na poczatku przebierala nawet 10 razy dziennie jak byl slabszy dzien, a wiadomo za chwile to wszystko jest male i trzeba nastepne, ja tez chetnie wszystko przyjme, chociaz akurat w otoczeniu nie mam za wiele malych dzieci, wiec duzo raczej tego nie bedzie, i tak pewnie wiekszosc bedziemy musieli kupic, duza przyjemnosc ale tez duzo pieniedzy
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:BAMBI to już niebezpieczne jak mąż je zauważa, hehe
Na szczęście to mija
No właśnie teraz już za późno ja chałkę .. tato mówi, że z rana mi kupi w piekarni ale teraz nie ma szans. Nawet w tesco nie dostanę inaczej już bym była w samochodzie ... A po konfiturę jutro pójdę. Może będzie chyba, że jakaś ciężarówka maniaczka konfitury figowej wykupi wszystkie hihiBooooże do rana jeszcze tyle godzin
-
Fasia wrote:BAMBI no i własnie to przebieranie 10 razy dziennie mnie zastanawia. Tzn uświadamia mi to ile trzeba mieć rzeczy dla takiego niemowlaka. No bo przecież nie będę zdjemować z niego bodziaka i go prać od razu więc muszę mieć na zmianę. Przez to własnie nie wiem ile sztuk potrzeba .. czy wystarczy 5szt czy lepiej mieć 10szt?
To jest dla mnie taki kosmos, że sobie nie wyobrażacie ..
Edit
to Rudzia zaszalalas, ja jak zaczne w koncu kupowac to ie bede liczyla chyba bo po co humor psuc,Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 19:06
-
No masakra!!! Nawet nie sadzilam ze juz tyle poszlo! Dlatego teraz juz stop,juz mam wszystko. Ewentualnie jak mala sie urodzi to wtedy bede kupowac bo tsk jak Anka mowi polowy pewnie i tak jej nie ubiore bo nie zdaze.. a wole wydac kase na inne przydatne rzeczy
lepszy wozek czy cos tam
o boze gdyby moj tata wiedzial ze juz tyle wydalam na ubrnka to by mnie zabil haha
-
Wezcie nie mowcie o takich pychotach bo od gpdziny cos mi sie chce i nie wiem co.. zjadlabym sobie cos swojskiego ..ehh jakis sernik czy oponki albooo chrusty ...<cieknie_slinka>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 19:08
-
Fasia wrote:Dzięki za radę
a powiedz mi jeszcze na te pierwsze tygodnie najlepsze są jakie ciuszki ?
Wiesz to różnie. Dla mnie najwygodniejsze było połączenie body + polspiochy. z typowych spiochow szybko zrezygnowalam bo nie trzymały dobrze pampersow tak jak bodyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 19:14
Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość