X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No salateczka pyszna sledziowa .A mam oponki takie cynamonowe ze moge z drzemem zjesc i tez cacao wypije na wieczór i budyń zrobie haha :)
    Ja na śledzie też mam czasami ochotę ale odbija mi się potem przez wieeele godzin :( ja ogólnie jestem biedna z tymi mdłosciami i zgagą i jedzeniem co dwie godziny :( bardzo czekam na pierwszy dzień kiedy będę się czuła dobrze i mam ogromną nadzieję, że to nie będzie w kwietniu :D

Krysti lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

BAMBI achaaaa bo myślałam, że Wam kupili :D
    no troche mi zajelo tzn mojemu mozgowi zorientowanie sie o co pytasz ale w koncu sie domyslilam hihi
    Jeszcze nie kupili ale nie wykluczm takiej opcji, chetnie przyjmę pod warunkiem ze ja wybiore oczywiscie ; P

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Krysti nie przesadzaj, że nie wiadomo jakie dzieci nosiły te ubrania, bo pierze się je w wysokiej temperaturze i dodatkowo prasuje więc żadne bakterie czy cos w tym stylu na nich nie zostaje. Także nie panikujmy, bo to bzdura :P A poza tym to co rodzinę obchodzi w czym Twoje dziecko chodzi :P
    Co z rzeczami od Twojej rodziny? Nie weźmiecie?
    A w Polsce się dodatkowo mówi, że dzieci się lepiej chowają w używkach :D

Krysti lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:34

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Krysti nie przesadzaj, że nie wiadomo jakie dzieci nosiły te ubrania, bo pierze się je w wysokiej temperaturze i dodatkowo prasuje więc żadne bakterie czy cos w tym stylu na nich nie zostaje. Także nie panikujmy, bo to bzdura :P A poza tym to co rodzinę obchodzi w czym Twoje dziecko chodzi :P
    Co z rzeczami od Twojej rodziny? Nie weźmiecie?
    To moj ma takie zdanie ja nie bo ja bym kupiła bez problemu fasia ale znając mojego powie rodzinie całej a oni uczuleni na takie rzeczy bo familia cała Lekarzy .A ja mam co głowę w piach wsadzić . Jak kasę daje to nowe kupie ale i tak bede kupować jak juz Ignaś wiekszy bedzie po lumpach tak by nie widział :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 18:43

mantissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja na śledzie też mam czasami ochotę ale odbija mi się potem przez wieeele godzin :( ja ogólnie jestem biedna z tymi mdłosciami i zgagą i jedzeniem co dwie godziny :( bardzo czekam na pierwszy dzień kiedy będę się czuła dobrze i mam ogromną nadzieję, że to nie będzie w kwietniu :D
    Ja zjadłam pierwszy raz od początku ciazy zobacze jak umnie bedzie :)

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Wiesz co, no niby tak ale z drugiej strony to jak będę chciała dzieciaka takiego małego mieć na oku to go do wózka wsadzę albo nosidełka. Na kilka miesięcy moim i tylko moim zdaniem to zbędny wydatek :) no chyba, ze jest piękny i musisz go kupić bo inaczej się udusisz :) to ja to rozumiem i się nawet nie zastanawiaj :D

Cena chyba nie jest wygórowana, w zestawie są dwa zestawy pościeli juz. Ładny jest choć mój facet mówi ze brzydki :D jutro wkleje fote to mi doradzicie.

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

weronika86 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz niczego dla Baśki nie kupuję bo mam dostać jakieś duze ilości i muszę się zorientować co mam a czego nie :) pewnie po świętach ruszę z zakupami :)

dziś wydałam pewnie ze 400zł na all na prezenty :) więc jestem spokojniejsza :)

Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To moj ma takie zdanie ja nie bo ja bym kupiła bez problemu fasia ale znając mojego powie rodzinie całej a oni uczuleni na takie rzeczy bo familia cała Lekarzy .A ja mam co głowę w piach wsadzić . Jak kasę daje to nowe kupie ale i tak bede kupować jak juz Ignaś wiekszy bedzie po lumpach tak by nie widział :)
    Jeśli są lekarzami to nie ma innej opcji tylko muszą wiedzieć, że żelazko zabija bakterie!!!

Idę sobie jajka ugotować na twardo bo mnie właśnie naszło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 18:45

Fasia, Krysti, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Bambi85 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    KRYSTI czyli rozumiem, że ciuszków od rodziny po ich dzieciach nie weźmiesz ?

JA bym miała w dupie rodzinę :D to moje dziecko i moja sprawa w czym chodzi, taka już jestem :P
    Fasia u mnie jest tradycja w domu mam 3 siostry i jak któraś z sióstr jest w ciazy a nas 4baby w domu były ja najmłodsza i kolej na mnie ,siostry mi wyprawkę kupują 3 wraz z mamcią i paka z polski bedzie z nowymi . Moje siostry juz maja duze dzieci odchowane i raczej nic po nich nie zostało :( bo oddały ludziom a w domu sie nikt nie spodziewał ze ja dziecko bede miec juz :) a tu big suprise :) haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 18:47

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze Fasia przepraszam, moj szukal tej chalki wszedzie w okolicy i nie bylo naweet w piekarniach, trzeba rano isc, mnie tez skreca ale rano kupie. Nie ta konfitura figowa jest sezonowo jakos, teraz przed swietami jest z tej serii deluxe,stoi na regale z tymi produktami deluxe, chyba zwykle gdzies w okolicach stoiska warzywnego, w takich malych sloiczkach chyba za 3,99 czy jakos tak, w jednym lidlu wczoraj juz nie bylo, ale w innym bylo kilka wiec wzial wszystkie, wiec chyba nie tylko ja ja lubie. Bardzo polecam.
    ps zgabczenie mozgu juz nawet mnie przestaje zadziwiac ale moj maz mnie dzisiaj tak niesmialo zapytal czy to mi kiedys przejdzie a ja na to ze ponoc pol roku po porodzie a on ooooo i sie usmiechnal tylko, wiec otoczenie tez to zauwaza a myslalm ze jakos to zaczaje i nikt sie nie dowie

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti dlaczego się nie spodziewali?

• Fasia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zjadla tez chalke uhh taką plecioną z kruszynką cizes :D kiedys lubialam jako dziewczynka taką chalke do mleka sobie po wrzucac i jesc nasączone ale pycha bylo .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Krysti dlaczego się nie spodziewali?
    No bo ja zawsze bylam zdania ze najpierw się trzeba dorobic praca kasa potem dzieci a tu pach haha :) jest Ignaś

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tu nie zabić faceta... Mój dzwonił i mówił, że nie chce mu się dziś pracować i wróci wcześniej (czytaj godz 17-po 11 godzinach pracy....) no to ja obiadek pyszny mu ugotowalam na 17, myślę sobie, że kochany wróci głodny to od razu zje obiadek.... zaraz 19 a jego oczywiście nie ma... Kuzwa, schowam jedzenie do lodówki i powiem, że dziś jeść nie dostanie :D

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez uwazam ze uzywki to nic zlego, moja kolezanka mowi ze swojego synka czasami na poczatku przebierala nawet 10 razy dziennie jak byl slabszy dzien, a wiadomo za chwile to wszystko jest male i trzeba nastepne, ja tez chetnie wszystko przyjme, chociaz akurat w otoczeniu nie mam za wiele malych dzieci, wiec duzo raczej tego nie bedzie, i tak pewnie wiekszosc bedziemy musieli kupic, duza przyjemnosc ale tez duzo pieniedzy

Krysti lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 1402 1403 1404 1405 1406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ