Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to super, tez jestem taki chudziak, ale jakos ta waga powoli idzie do gory , baaaardz powoli, najwazniejsze ze dzidz dobrze przybiera , ale teraz coraz wiecej bedzie mu potrzeba,Fasia wrote:Zważyłam się i mam +7kg od początku ciązy !! aaaaaaa !! Tyle na wadze ile mam teraz to moja maksymalna waga w życiu
Przytyłam 4kg w 2tyg w podróży poślubnej na Krecie
oczywiscie później te 4kg zrzuciłam w jakiś miesiąc albo i mniej 
-
Fasia wrote:Zważyłam się i mam +7kg od początku ciązy !! aaaaaaa !! Tyle na wadze ile mam teraz to moja maksymalna waga w życiu
Przytyłam 4kg w 2tyg w podróży poślubnej na Krecie
oczywiscie później te 4kg zrzuciłam w jakiś miesiąc albo i mniej 
ufff myslalam ze tylko ja tak duzo przytylam
ja 8 kg na plusie :PP i tyle co teraz to tez nigdy nie wazylam
-
nick nieaktualny
-
Do tej pory 1,6. A jak będzie dalej to się zobaczyFasia wrote:Rudzia ale widać po Tobie ? Bo u mnie tylko brzuch i cycki tak naprawdę
No i dupa troszkę większa, ale nieznacznie.
Shimmer a Ty ile na + ?
ANGELA - przepraszam !! Ale to takie cudowne jak te robaczki sa juz na świecie! Chociaż jak patrzę jak one się męczą .. masakra ..
Krysti - brzuchol w ubraniu jakby mniejszy
no i zobaczymy czy będę tą glukozę musiała powtórzyć bo różnie dziewczyny w necie piszą
jak będę na diecie to spoko się zmieszczę, jak w III trym odpuszczę swoje sałatki (co się podobno często zdarza) to może być różnie 
-
no teraz dzidize beda bardzo szybko rosnac, my tez powinnysmy ; P. Ja tez sie martwilam ze malo przybieram, i ze to dziecku zaszkodzi, narazie rosnie dobrze, ale tez bym chciala zaczac tyć bardziej teraz. Ale cos w tym jest bo apetyt mam coraz wiekszy , ciagle chodze glodna, mzoe cos tego bedzie, a hitem ostatnio jest chałka z dzemem figowym i kakao, mniaaaam, dzisiaj smutny dzien bo nawet mleko mi sie skonczylo, ale dostawa bedzie wiec juz nie moge sie doczekacFasia wrote:JA się cieszę, że tyję. Miałam bardzo dużą niedowagę przed ciążą i trochę też z tego powodu nie mogłam w nią zajść. Bałam się, ze przez to że mało ważę coś się z dzieckiem stanie. Także fajnie, że kg rosną

Teraz jest chyba czas najwiekszego przybierania na wadze, prawda?
Rany na TLC rodzą się własnie dzieci, siedzę i płaczę !
))))
-
Fasia wrote:Rudzia ale widać po Tobie ? Bo u mnie tylko brzuch i cycki tak naprawdę
No i dupa troszkę większa, ale nieznacznie.
Shimmer a Ty ile na + ?
ANGELA - przepraszam !! Ale to takie cudowne jak te robaczki sa juz na świecie! Chociaż jak patrzę jak one się męczą .. masakra ..
Krysti - brzuchol w ubraniu jakby mniejszy
no mi dupa urosla troche i uda, ja widze roznice ale ja zawsze mialam obsesje na punkcie mojego ciala, mama mowi ze nie widac tak tyvch kilogramow.. martwie sie tym przybieraniem ale dla Malej wszystko
po ciazy zaczne biegac i cwiczyc i wroce do normalnosci
weronika86 lubi tę wiadomość