Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Zważyłam się i mam +7kg od początku ciązy !! aaaaaaa !! Tyle na wadze ile mam teraz to moja maksymalna waga w życiu
Przytyłam 4kg w 2tyg w podróży poślubnej na Krecie
oczywiscie później te 4kg zrzuciłam w jakiś miesiąc albo i mniej
-
Fasia wrote:Zważyłam się i mam +7kg od początku ciązy !! aaaaaaa !! Tyle na wadze ile mam teraz to moja maksymalna waga w życiu
Przytyłam 4kg w 2tyg w podróży poślubnej na Krecie
oczywiscie później te 4kg zrzuciłam w jakiś miesiąc albo i mniej
ufff myslalam ze tylko ja tak duzo przytylamja 8 kg na plusie :PP i tyle co teraz to tez nigdy nie wazylam
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Rudzia ale widać po Tobie ? Bo u mnie tylko brzuch i cycki tak naprawdę
No i dupa troszkę większa, ale nieznacznie.
Shimmer a Ty ile na + ?
ANGELA - przepraszam !! Ale to takie cudowne jak te robaczki sa juz na świecie! Chociaż jak patrzę jak one się męczą .. masakra ..
Krysti - brzuchol w ubraniu jakby mniejszyno i zobaczymy czy będę tą glukozę musiała powtórzyć bo różnie dziewczyny w necie piszą
jak będę na diecie to spoko się zmieszczę, jak w III trym odpuszczę swoje sałatki (co się podobno często zdarza) to może być różnie
-
Fasia wrote:JA się cieszę, że tyję. Miałam bardzo dużą niedowagę przed ciążą i trochę też z tego powodu nie mogłam w nią zajść. Bałam się, ze przez to że mało ważę coś się z dzieckiem stanie. Także fajnie, że kg rosną
Teraz jest chyba czas najwiekszego przybierania na wadze, prawda?
Rany na TLC rodzą się własnie dzieci, siedzę i płaczę !))))
-
Fasia wrote:Rudzia ale widać po Tobie ? Bo u mnie tylko brzuch i cycki tak naprawdę
No i dupa troszkę większa, ale nieznacznie.
Shimmer a Ty ile na + ?
ANGELA - przepraszam !! Ale to takie cudowne jak te robaczki sa juz na świecie! Chociaż jak patrzę jak one się męczą .. masakra ..
Krysti - brzuchol w ubraniu jakby mniejszy
no mi dupa urosla troche i uda, ja widze roznice ale ja zawsze mialam obsesje na punkcie mojego ciala, mama mowi ze nie widac tak tyvch kilogramow.. martwie sie tym przybieraniem ale dla Malej wszystkopo ciazy zaczne biegac i cwiczyc i wroce do normalnosci
weronika86 lubi tę wiadomość